Şimdi Ara

<^F33L^ > - Düşünüyorum (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
2
Favori
36.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim aklımdada birşeyler var akşama yazarım buraya şimdi işteyim sonra grş.
  • dostum süper olmuş herşeyden önce öznel olmuş

neden banlandığımı merak edenler hatta etmeyenler lütfen modumun (coxed case mod) sonunu okusunlar

forum hakkında bilgi sahibi olursunuz

buraya yazmıyorum topicin kirlenmesin

kolay gelsin kanka bu arada bugün powerwatch alıcam 2. el saat 9 da biri iki güne onuda takacam benim sisteme
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

hacı ellerine sağlık çok hoş durmuş yaw bende yapim dicemde benim klavyeyle masanın o üst tarafı arası çok dar bende belki klavyenin sağ ve sol taraflarına 2 adet ledli ışık takarım güzel olur ne dersin....

gözlerini almasın! göremeyeceğin bir yere koy ki daha rahat olsun!

yok hacı onu ayarlıcam elbette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRk_OyUnCu -- 17 Ekim 2006; 19:51:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

kolay gelsin kanka bu arada bugün powerwatch alıcam 2. el saat 9 da biri iki güne onuda takacam benim sisteme

2. el mi? nekadar aldın resmi koyabilirmisin? ben bayram dönüşünde alıcam inş ozamn ben de koyarım... Kolay gelsin
  • hocam sana daha onced esoledım heralde su soldakı kapagı plexı yapsana ortayada o fun ı yerlestır of dıyorum fena olur

bu arada 1 mm lık plexı olması lazım ben gecen sordum var dedı ama benım ısımı gormuyo ben cok ama cok degısık bıseye basladım sonu hayırolur insallah ... boylesı suanda kdr dunya capında yapılmadı desek yerıdır :D
  • hadi bakalım 4 gözle bekliyoruz... zaman olsa neler yapıcam da zaman yok ya :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

quote:

2. el mi? nekadar aldın resmi koyabilirmisin? ben bayram dönüşünde alıcam inş ozamn ben de koyarım... Kolay gelsin

Coxed.powerwath ı sen 120ytl ye satmıyormuydun.ikinci elde ilanında satılık diyordu.

• timeboy resim koyabilirmsiin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: timeboy

quote:

quote:

Coxed.powerwath ı sen 120ytl ye satmıyormuydun.ikinci elde ilanında satılık diyordu.

Aldım heves diye kurcaladım biraz alet sorunsuz daha 3 aylık ne çizk nede bişey termal sensörlerde kullanılmamış

ama şimdi kasada 3 cd rom 2 fan kontrol 3 göz hd var eee etti 8 göz bir 3lü kutu daha alacam çünkü sisteme 2x320 gb hd eklicem

dolayısı ile yer kalmadı. bence fiyat makul sizden biri alırsa 100 ytl bırakırm bu arda yabancıya gitmiyo nede olsa

• resim koyarsan iyi olur... bakalım!!!! eywallah
  • 100ytl iyi fiyat açıkcası.Kasa alacak olmasam atlardım.ama parayı armora yatıracak.eksen.vega zahmet ederde kasayı getirir ise.:D
  • Arkadaşlar bu akşam İzmir e dönüyorum, şimdiden i bayramlar...

Köpeklerimi de modifiye yapsam mı acaba :)

<^F33L^ > - Düşünüyorum

Şu fan kontrolleri İzmir den aybeyden alabilirim... Bakalım nasıl bir yer... Telefonla aradım bugun 10 cm neon yokmuş :( napcam bilmiorum!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 19 Ekim 2006; 20:37:28 >
  • babacım köpekler çok tatlı ya aaaaa. Ölürüm yaaa

Birini versene bana. Of ya içim gitti çok şekerler inanmıyorum yaaa. Keşke hep öyle kalsalar
  • Of off offfffff @devilucifer85 çok tatlı köpeklerin, eğer ki vericek birilerini arıyorsan gerçekten talip olabilirim!
  • Usta haski mi cinsi onların,valla pek güzellermiş,kangal bir haski iki valla
  • Beyler İzmir çok sıcak bugun aybey pc ye gidebilirim! Bu arada köpekler satılık... Beyler ben 10 cm neonu bulamıcam böyle gidişle :( Bana çare bulun lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 20 Ekim 2006; 13:49:17 >
  •  <^F33L^ > - Düşünüyorum

Bu kaça?
  • quote:

Beyler İzmir çok sıcak bugun aybey pc ye gidebilirim! Bu arada köpekler satılık... Beyler ben 10 cm neonu bulamıcam böyle gidişle :( Bana çare bulun lütfen!
    Kardeşim daha dün aybey deydim. 20 liraya çok güzel bir UV ışık var. Tolga ağabeye söyle o sana çıkartır. Bu arada yarına bende modifiyeye başlıyorum, paslaşalım mutlaka, neler yapabilirim gibi. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurtmelih -- 21 Ekim 2006; 21:50:15 >

• pm attim beyler! evet gordum o neonları ... kardeşim foto koyabilirmisin? güçlü ışık veriyor mu? ben perşembe alacağım onlardan 2 tane!
  • Buradan bakabilirsin. Profilimden msn ine ekle beni konuşalım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.