Arkadaşlar son günlerde ekranın üst kısımlarına maus imleci gelince titremeler ekran boyunca çizgilenmeler başladı. Acaba vistadan mı dedim. Yeniden kurdum. Yine aynı değişine birşey yok. Üst taraflardan başlayarak arka planlarda sarı renk hakim. Garantinin sona ermesine 15 gün kaldı. Garantiye mi göndermem lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: Macıllı
Arkadaşlar son günlerde ekranın üst kısımlarına maus imleci gelince titremeler ekran boyunca çizgilenmeler başladı. Acaba vistadan mı dedim. Yeniden kurdum. Yine aynı değişine birşey yok. Üst taraflardan başlayarak arka planlarda sarı renk hakim. Garantinin sona ermesine 15 gün kaldı. Garantiye mi göndermem lazım.
Benim cihazda öyle bir sorun yok , garanti hemen ver dostum zaman kaybetme .
Arkadaşlar sanırım sorun ekranın menteşelerinde. Aşağı yukarı kapatıp açınca sarılık değişiyor. Garanti konusunda malesef şansım yokmuş, garantisi dün bitmiş. Ayrıca benim bilgisayarı aldığım yerde batmış. Ne yapmam lazım kaldık ortada.
data kablolarında bir problem var sanırım 2. el uygun data kablosu bulabilirsen ucuza olur ama diğer türlü ekranı komple değiştirmekten başka çare yok çünkü bu kablo ayrı bir parça olarak satılmıyor bildiğim kadarıyla
ya şimdi de bende benzer sorun var, acaba ne yaptınız? nasıl hallettiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme