merhaba arkadaşlar...asus f3jp ekran kartı 512 mb hypermemory yazılıyor.fakat bu sadece nova bilgisayarda bu bilgi doğru mu...ayrıca ram kaç gb kadar destekliyor...f3jp kullanıcıları bana bu konularda yardımcı olabilirker mi?????
512 HyperMemory doğru, ram 2 gb olması lazım, ama bios update i ile daha da artar mı bilemem.
hadi yaw bioslşa yükletme olayına karşıyım yaww ... nasıl olcek ?
Bütün özellikleri aslında istediğim gibi...ama daha geleceğe yönelik bir makina olabilmesi için bence 4 gb ram gerekli.işlemci ekran kartı gibi parçaları değiştiremiyoruz o yüzden ram çok olursa kurtarabilir diye düşünüyorum...bu bilgisayarı 3 boyutlu modelleme x-steel, sap 2000, autocad bv. programlar kullanavağım...o yüzden ram 4 gb olursa benim için daha iyi düşünüyorum...bu programları kullanan arkadaşlar var mı forumda....
quote:
Orjinalden alıntı: palan01
Bütün özellikleri aslında istediğim gibi...ama daha geleceğe yönelik bir makina olabilmesi için bence 4 gb ram gerekli.işlemci ekran kartı gibi parçaları değiştiremiyoruz o yüzden ram çok olursa kurtarabilir diye düşünüyorum...bu bilgisayarı 3 boyutlu modelleme x-steel, sap 2000, autocad bv. programlar kullanavağım...o yüzden ram 4 gb olursa benim için daha iyi düşünüyorum...bu programları kullanan arkadaşlar var mı forumda....
bende aynı programları kullanacagım..
kasmaz diyolar ama bn guvenemiyorm o yuzden ram'e abanacagım =))
ben işte ençok kaç gb e kadar desteklediğini bir bilebilsem .. en çok 2 gb mı yoksa 4 gb mı takılabiliyor onu bilirsem bu bilgisayarı alıp alamayacağıma karar vercem ama bir türlü bulamadım .. internette baya baktım ama hiç bir sitede karşılaşmadım . . bilenler için bu topici açtım zaten ... teşekkürler
arkadaşlar gerçekten benim için önemli bir soru .. acaba bu bilgisayarın en çok kaç gb kadar destekliyor?? ilginiz içi şimdiden teşekkürler
arkadaslar bende war asus f3jp ekran karti 256 paylasımsız olmakla beraber 512mb ati x1700 bilgisayar max 2gb desteklio ram i.uzerinde 2*512 kingston 667mhz ram war
ram le ilgili bir detay vereyim arkadaşlar siz isterseniz cihaza 4 gb ram takın şu anda kullanılan 3-4 özel program hariç hic bir program veya oyun 2 gb dan sonraki rami kullanmıyor . takarsanız windows görür ama programlar kullanmaz . forumda bir yerde bunun detaylı açıklaması vardı ama bulamadım bu saatte kusura bakmayın ama 2 gb ile kasmaz diyorlarsa da inanın
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar . . .
ama ne dersiniz benim yukarıda bahsettiğim programları çalıştırmada bir proble yaşarmıyım .. aslında bu bilgisayarı uzun süre kullanmak istediğim içim max 4 gb kadar çıkmasını istiyordum ama malesef olmuyormus .. :) :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme