Şimdi Ara

F3JP KULLANICILARINA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar...asus f3jp ekran kartı 512 mb hypermemory yazılıyor.fakat bu sadece nova bilgisayarda bu bilgi doğru mu...ayrıca ram kaç gb kadar destekliyor...f3jp kullanıcıları bana bu konularda yardımcı olabilirker mi?????

• 512 HyperMemory doğru, ram 2 gb olması lazım, ama bios update i ile daha da artar mı bilemem.
  • hadi yaw bioslşa yükletme olayına karşıyım yaww ... nasıl olcek ?
  • Bütün özellikleri aslında istediğim gibi...ama daha geleceğe yönelik bir makina olabilmesi için bence 4 gb ram gerekli.işlemci ekran kartı gibi parçaları değiştiremiyoruz o yüzden ram çok olursa kurtarabilir diye düşünüyorum...bu bilgisayarı 3 boyutlu modelleme x-steel, sap 2000, autocad bv. programlar kullanavağım...o yüzden ram 4 gb olursa benim için daha iyi düşünüyorum...bu programları kullanan arkadaşlar var mı forumda....
  • quote:

Orjinalden alıntı: palan01

Bütün özellikleri aslında istediğim gibi...ama daha geleceğe yönelik bir makina olabilmesi için bence 4 gb ram gerekli.işlemci ekran kartı gibi parçaları değiştiremiyoruz o yüzden ram çok olursa kurtarabilir diye düşünüyorum...bu bilgisayarı 3 boyutlu modelleme x-steel, sap 2000, autocad bv. programlar kullanavağım...o yüzden ram 4 gb olursa benim için daha iyi düşünüyorum...bu programları kullanan arkadaşlar var mı forumda....

bende aynı programları kullanacagım..

kasmaz diyolar ama bn guvenemiyorm o yuzden ram'e abanacagım =))
  • ben işte ençok kaç gb e kadar desteklediğini bir bilebilsem .. en çok 2 gb mı yoksa 4 gb mı takılabiliyor onu bilirsem bu bilgisayarı alıp alamayacağıma karar vercem ama bir türlü bulamadım .. internette baya baktım ama hiç bir sitede karşılaşmadım . . bilenler için bu topici açtım zaten ... teşekkürler
  • arkadaşlar gerçekten benim için önemli bir soru .. acaba bu bilgisayarın en çok kaç gb kadar destekliyor?? ilginiz içi şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P535 KULLANICILARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bende war asus f3jp ekran karti 256 paylasımsız olmakla beraber 512mb ati x1700
    bilgisayar max 2gb desteklio ram i.uzerinde 2*512 kingston 667mhz ram war
  • ram le ilgili bir detay vereyim arkadaşlar siz isterseniz cihaza 4 gb ram takın şu anda kullanılan 3-4 özel program hariç hic bir program veya oyun 2 gb dan sonraki rami kullanmıyor . takarsanız windows görür ama programlar kullanmaz . forumda bir yerde bunun detaylı açıklaması vardı ama bulamadım bu saatte kusura bakmayın ama 2 gb ile kasmaz diyorlarsa da inanın
  • ilginiz için teşekkürler arkadaşlar . . .

ama ne dersiniz benim yukarıda bahsettiğim programları çalıştırmada bir proble yaşarmıyım .. aslında bu bilgisayarı uzun süre kullanmak istediğim içim max 4 gb kadar çıkmasını istiyordum ama malesef olmuyormus .. :) :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.