beyler f9 un itemleri neler screen shotı varmı gösteren mrk ettim
yaw kardeşim uğraş kendin yap.başkasının charıyla oynamaktan zevkmi alınır ? esas zevkli olan onu o hale getirmeye uğraşmak sonrada mis gibi oynamak napacan f9 un charını ?
işte zemgini malı züürdün cenesini böyle yoruyo
2 3 sayfa olur heralde bu konu
yaw f9un itemlrinin göründüğü bi ss vardı ama bulamadım bu ssi bulan yayınlayabilir mi
kendi azzmimle koxp dupe yapmadan kendime chitin shell yapıcam ve masterim için gerekli herşeyi ken dim toplucam. 58 lvle kadar kendi cabalarımla geldim ben ezikken arkadas char veriim dedi 54 lvl +6 citinler felan.. istemedim.. ve bir çok şeyide yapıcam bu azmimle (( çokta gerekli değil ama olsun))
quote:
Orjinalden alıntı: veledizina
Üstüne para isterim
çok gereksiz bir topic! sen de yap f9 gibi sora açık arttırmaya çıkart
aman beeeeeee insanin kendi chari gibisi yok beylerin dedigi gibi silkbundle daha fazla para eder ayrica bu herif neden daha ünlü orclardada saglam adam çok(el moradliyim ama olsun gipta etmek lasim)kendi charimizla oynayalim beyler daha ii
arkdaşlar şu F9Devil in fotorafı var mı bi yollarmısınız ??
dragonclaw sen manyadınmı olm ne idon la 10bin ytl mi hangi salak verir lan o kadar 10bin ytl etse etse 2milyar eder
10k wermem
varımı yoğumu derdim ama ayıp kaçar
Beyler saçma diyosunuz saçma bulan yazmasın ben sadece merak ettim acaba ne kadr eder diye
F9 DEVİL DEDİĞİNİZ ADAMIN LVL KAÇTI LVL 70 OLSUN DİYELİM BEN LVL 70 ADAMI ORATALAMA 2 AYDA YAPRIM O KADAR ABARTILACAK BİR ŞEY DEĞİL BENİM KANKALAR 1 GÜNDE 50 YAPIYORLAR GOLD FELAN YOK YALNIZCA KASMASINI BİLİCEN
quote:
Orjinalden alıntı: stop_
gereksiz topicde açmayalım lütfen sende kas f9 gibi ol