ben hala cevabımı alamadım.4 günde 72 den 73 nasıl oldu?bu işte bi iş var.
bizim köyde koxp denilenbişey var Gerçi F9DEWİL in koxp la kasdığını sammam ama bilemiyorum gene
quote:
Orjinalden alıntı: forza_ares
''zero doesnt have e mail. did i forget to say he is a turk?'' anlayan anlar demekki 0000000 türkmüş
sonunda anladınız sonunda inandınız ben çok bağırındım burda 0000000 turk die onunla bizzat pm den konuştum daha human oldugu zaman cz de surekli ismi geçiodu bende ozmnlar tanımıodum onu bile dedim nedir bu iş surekli senin adın yazıo die guldu eywallah dedi hawaya girdi bende ne havaya giron dedim ismini surekli ölenler kısmında goruom dedim pm yi kapadi ss koymak isterdim ama çok eskiden di bu olay ayrıca onu tanimiodum videolarnı hiç segretmedim nerden bilebilrdim sizlerin inanması için ss koymam gerektigini yalansa ne olaym size yalan soyleyince bi şey kazanmayacağımıda biliorum
upp!
quote:
Orjinalden alıntı: i love this game!!!
quote:
Orjinalden alıntı: o0OSERKANO0o
F9Devil human değilmiydi yaw
0000000 ve F9DEWIL orc oldu
Way dönekler
quote:
Orjinalden alıntı: _Beramus_
kardeşim bu oyunun manyakları var die sölemiştim yineliyorum manyakları var bu oyunun logosda 3. gün 60 çıktı dikkat alışkanlık yapar DİKKAAAAAAAAAAAT!!!!!
Ya yeter artık F9 0000 beş para etmez adamların tartışmasını yapıyorsunuz keşke modlar F9 000 topici açana BAN diye bir uygulama başlatsalar
zero TÜRK'te olsa gavurda olsa benim gözümde onun değeri "0000000" 1 bile etmez.. o kadar 0 boşuna
quote:
Orjinalden alıntı: deuchejunge
niye türk formuna yazmış acaba türkler oyunda fazla olduğunu kabullenip daha fazla oy alabilmek için mi acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: _Beramus_
adam koxpla kassa bile olamaz ya da 4 günde 72 den 73 oldu diyen kişi yalan soyluyodur
Alayına KS Kralına Vs
sevse suç sövse suç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme