Şimdi Ara

F9Devil dan mesaj varr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F9Devil denen kardeşimiz bi turk forumundaa türklerle konusmak istemişte ınun yazdıkların aynen akatarıyorumm

Dear turkish players of KO.

This is my first time posting on these forums and I am sorry for using English but my Turkish is very limited. I'd really appreciate it if someone could translate this post accurately so people can understand what I am trying to say.

Anyway I will begin with an introduction;

My name is Matt from NewZealand I am one of the owners of the character "F9DeviL", there are two users of F9DeviL myself and Alex (He is from Singapore) I'd like to explain something to the Turkish public about our character and about some situations in game.

As you all know myself and Alex have always had many Turkish friends in game and have always been willing to help other players if they spoke to us by answering pm's. We were elected to kingship on elmorad and karus thanks to the users of this forum many times and I'd like to thank you all for the support you gave us.

What I have come to speak to you today about is the issue I have been having in game with abuse from some players surrounding the elections. A rumor has been spread around these forums that we have sold our character "F9DeviL" this is not true, we will never sell F9DeviL and myself and Alex will always been around to help people if they need it.
    At the time of the recent elections on Ares we received many abusive letters and pm's from members of this forum who support the character "Arno".

As you know I am a university student doing a 5 year Audiology masters to become an Audiologist and will be moving to live in Korea next year, Alex is currently in the Singapore military; when we play knight-online we play it for fun. It upsets us that we receive insults from people we considered friends just because we do not speak Turkish very fluently.

Both myself and Alex come from multicultural countries and speak 2 languages because we enjoy our cultures. We enjoy Turkish players and I really enjoy the culture it's self, but people are letting sensible Turkish players down with these actions.

We received claims that our character is edited, or that we are cheaters and have gm gear. All of these are lies! F9DeviL is level 73, our gear is as follows.

+8/15 str shell pauldron
    +8/15 str shell pads
    +7/12 str shell gaunts
    +7/12 str shell helm
    +7/12 str shell boots
    1 x Raptor +8/80
    2 x roc +0
    1 x we +0
    1 x pe +0
    1 x in +0
    1 x sb +0

As you can tell F9DeviL isn't very high level or has amazing gear compared to a lot of the users on this forum but we don't care about that.

What I came here to say is that if people want to make up lies about us just to win an election than we will just quit this game. We are sick of people spreading lies about us and just because we do not understand what is being said think they can get away with it.

None of you would like it if we spread lies about you in Mandarin, and wrote it all over the Chinese forums, so please if you want to know about our characters or our opinions just ask us.

My email is mattemento@gmail.com if you have any questions just write me a letter and I'll have a friend translate it.

But please, can people stop posting wrong things about myself and Alex. Because if people continue to spread rumors about us just so we will loose the election for King, I think we will have to quit this game because obviously you didn't want us as friends.

Yours sincerely Matt (F9DeviL) - Ares

eee ne diyelim kendisini bizde seviyoruzz başarıların devamını dilerizz

• yuhbe koskoca forumda adamacevap verende cıkmamıss
    ama burdada sozu olan yok galıbaa
  • hayatını mı anlatmış ne yapmış oku oku bitmez çevir çevir bitmez bu yazı
  • ISTE SON HALI f9DEWIL IN kendisi tanidigim olur

ht*p:**i75.photobucket.com/albums/i300/anlsykn/f972bc9.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: rixosparad

yuhbe koskoca forumda adamacevap verende cıkmamıss
    quote:

Orjinalden alıntı: rixosparad

yuhbe koskoca forumda adamacevap verende cıkmamıss

valla ne yazdığını anlasam bi yorum yapıcam ama ingilizce yeterli değilki
  • quote:

Orijinalden alıntı: i love this game!!!

ISTE SON HALI f9DEWIL IN kendisi tanidigim olur

quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

linki düzeltebilir misin kelime filtresinden bakamıyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

quote:

Alıntıları Göster
    F9DEWIL IN FOTOGRAFI ICIN TIKLAYINIZ 4 gun onceki hali su an lvl 73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i love this game!!! -- 29 Kasım 2006; 13:37:22 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tarzanca ingilizcemle oy toplama için yapılmış bi hareket olduğu kanısındayım... saygılar

Not: tarzanca ingilizce= anlatım bozuklu oldu .. affola 4 sürçi lisan

• ko sevgili Türkçe oyuncuları.

Bu, bu meydanlarda ilan ediyor olan benim ilk zamanımdır, ve ben, İngilizce'yi kullanmak için üzgünüm, ama benim Türkçem, çok sınırlıdır. Ben gerçekten, onu takdir edecektim, eğer birisi, doğru olarak bu direği çevirebilseydi, bundan dolayı insanlar, benim, neyi demeyi deniyor olduğumu anlayabilir.

Ben neyse, bir tanışmayla başlayacağım;

Benim ismim, benim, "F9DeviL" karakterin sahiplerinin biri olduğum NewZealand'dan mattır, (O, Singapur'dandır) kendimin ve Alex'in olduğu F9DeviL'in iki kullanıcısı vardır, ben, bizim karakterimizin hakkında Türkçe halkına bir şeyi açıklamayı beğenecektim, ve oyunda bazı durumların hakkında.

Hepinizin, kendimi bildiğiniz gibi ve Alex'in, var, her zaman, oyunda birçok Türkçe arkadaşına sahip oldu, ve her zaman diğer oyunculara yardım etmek için gönüllü oldu, eğer onlar, pminkini cevaplayarak bize konuşsaydı. Biz, elmoradda krallığa seçildik, ve birçok defa bu meydanın kullanıcılarına karus teşekkürleri, ve ben, senin, bize verdiğin destek için hepinize teşekkür etmeyi beğenecektim.

Benim, sana bugün konuşmanın etrafta, benim, seçimleri kuşatıyor olan bazı oyunculardan kötü kullanımla oyunda sahip olmak olduğum çıkış olduğuna neye geldiğim. Bir söylenti, bizim, "F9DeviL" bunun, gerçek olmadığı bizim karakterimizi sattığımız bu meydanların etrafında yayıldı, biz asla, F9DeviL ve kendime satmayacağız, ve Alex her zaman olmuş olan insanlara etrafta yardım etmek için, yapacak, eğer onlar, ona ihtiyaç duyarsa.
    Arlarda yeni olmuş seçimlerin zamanında biz, birçok ağzı bozuk mektubu aldık, ve "Arno" karakteri destekleyen bu meydanın üyelerinden pmin.

Senin, benim, bir 5 yılı Audiology'a yapıyor olan bir üniversite öğrencisi olduğumu bildiğin gibi bir Audiologist olmaya hakim ol, ve Kore'de gelecek yıl yaşamaya hareket ediyor olacak, Alex, güncel olarak Singapur askeriyesindedir; Bizim, bizim, eğlence için onu oynadığımız şövalyeyi - internet üzerinde oynadığımız zaman. O, bizim, bizim, arkadaşları sadece düşündüğümüz insanlardan hakaretleri aldığımız bizi dağıtır çünkü biz, çok akıcı bir şekilde Türkçe'yi konuşmayız.

Hem kendim hem de Alex, multicultural ülkelerinden gelir, ve 2 lisanı konuşur çünkü biz, bizim kültürlerimizi beğeniriz. Biz, Türkçe oyuncularını beğeniriz, ve ben gerçekten, kendi olduğu kültürü beğenirim, ama insanlar, bu hareketlerle hissedilir aşağı Türkçe oyuncularına izin veriyor.

Biz, bizim karakterimizin, düzeltildiği talepleri aldık, veya bizim, dolandırıcılar olduğumuz ve gm donanımına sahip ol. Bunlar hepsi, yalanlardır! F9DeviL, düzey 73'tür, benım ıtemlerım asagıdakı gıbıdır

+8/15 str shell pauldron
    +8/15 str shell pads
    +7/12 str shell gaunts
    +7/12 str shell helm
    +7/12 str shell boots
    1 x Raptor +8/80
    2 x roc +0
    1 x we +0
    1 x pe +0
    1 x in +0
    1 x sb +0
    Senin, F9DeviL'in, çok yüksek düzey olmadığını söyleyebildiğin gibi veya şaşırtma donanımı, bu meydanda birçok kullanıcılara kıyasladığı gibi ama biz, onun hakkında ilgi duymayız.

Ki eğer benim, demek için burada olduğuna neye geldiğim insanlar, bizim sadece, bu oyunu bırakacak olduğumuzdan bir seçimi sadece kazanmak için bizim hakkımızda yalanları yapmayı isterse. Biz hasta insanlardan, bizim hakkımızda yalanlar yayıyoruz, ve sadece çünkü biz, neyin deniyor olduğunu anlamayız, onların, onla kaçabildiğini düşünmeyiz.

Hiçbiriniz, onu beğenmeyecekti, eğer biz, mandarinde senin hakkında yalanları yayarsak, ve Çinli meydanların her yerinde onu yazsaydık, bundan dolayı memnun ederiz, eğer sen, bizim karakterlerimizin hakkında bilmeyi istersen, veya bizim düşüncelerimiz sadece, bize sorarsa.

Benim epostam, mattemento @ gmaildir. Com, eğer sen, sahip olursan, herhangi bir soru sadece, bana bir mektubu yazar, ve ben, bir arkadaşın, onu çevirdiğine sahip olacağım.

Ama memnun et, kendim ve Alex'in hakkında yanlış şeyleri ilan ediyor olan insan duruşu, yapabilir mi. Çünkü eğer insanlar, bizim hakkımızda söylentileri düzgün yaymaya devam ederse, biz, kral için seçimi gevşeteceğiz, ben, bizim, bu oyunu bırakmak zorunda olacak olduğumuzu düşünürüm çünkü sen açıkça, arkadaşlar olarak bizi istemedin.

Saygılarımla (F9DeviL) düğümle — aares

evet tercumedekı bozukluklar ıcın uzgubun hemen cevırden yaptımm

devamında bı foto koymus burda yayınlamıyacam

soyle soylıyım
    adam 73 lvl bufsuz 4145 canı var defansı 981
    npsi 1598890 vede turkce olarak slm soyluyorr

atagıdaa kagıt yok 2012

bıde ondan bır pk vıdeosu verıyorumm
    http://ra-pids-ha-re.com/files/3577010/F9Devil_PK.zip.html

• quote:

ko sevgili Türkçe oyuncuları.

Bu, bu meydanlarda ilan ediyor olan benim ilk zamanımdır, ve ben, İngilizce'yi kullanmak için üzgünüm, ama benim Türkçem, çok sınırlıdır. Ben gerçekten, onu takdir edecektim, eğer birisi, doğru olarak bu direği çevirebilseydi, bundan dolayı insanlar, benim, neyi demeyi deniyor olduğumu anlayabilir.

Benim ismim, benim, "F9DeviL" karakterin sahiplerinin biri olduğum NewZealand'dan mattır, (O, Singapur'dandır) kendimin ve Alex'in olduğu F9DeviL'in iki kullanıcısı vardır, ben, bizim karakterimizin hakkında Türkçe halkına bir şeyi açıklamayı beğenecektim, ve oyunda bazı durumların hakkında.

Hepinizin, kendimi bildiğiniz gibi ve Alex'in, var, her zaman, oyunda birçok Türkçe arkadaşına sahip oldu, ve her zaman diğer oyunculara yardım etmek için gönüllü oldu, eğer onlar, pminkini cevaplayarak bize konuşsaydı. Biz, elmoradda krallığa seçildik, ve birçok defa bu meydanın kullanıcılarına karus teşekkürleri, ve ben, senin, bize verdiğin destek için hepinize teşekkür etmeyi beğenecektim.

Benim, sana bugün konuşmanın etrafta, benim, seçimleri kuşatıyor olan bazı oyunculardan kötü kullanımla oyunda sahip olmak olduğum çıkış olduğuna neye geldiğim. Bir söylenti, bizim, "F9DeviL" bunun, gerçek olmadığı bizim karakterimizi sattığımız bu meydanların etrafında yayıldı, biz asla, F9DeviL ve kendime satmayacağız, ve Alex her zaman olmuş olan insanlara etrafta yardım etmek için, yapacak, eğer onlar, ona ihtiyaç duyarsa.
    Arlarda yeni olmuş seçimlerin zamanında biz, birçok ağzı bozuk mektubu aldık, ve "Arno" karakteri destekleyen bu meydanın üyelerinden pmin.

Senin, benim, bir 5 yılı Audiology'a yapıyor olan bir üniversite öğrencisi olduğumu bildiğin gibi bir Audiologist olmaya hakim ol, ve Kore'de gelecek yıl yaşamaya hareket ediyor olacak, Alex, güncel olarak Singapur askeriyesindedir; Bizim, bizim, eğlence için onu oynadığımız şövalyeyi - internet üzerinde oynadığımız zaman. O, bizim, bizim, arkadaşları sadece düşündüğümüz insanlardan hakaretleri aldığımız bizi dağıtır çünkü biz, çok akıcı bir şekilde Türkçe'yi konuşmayız.

Hem kendim hem de Alex, multicultural ülkelerinden gelir, ve 2 lisanı konuşur çünkü biz, bizim kültürlerimizi beğeniriz. Biz, Türkçe oyuncularını beğeniriz, ve ben gerçekten, kendi olduğu kültürü beğenirim, ama insanlar, bu hareketlerle hissedilir aşağı Türkçe oyuncularına izin veriyor.

Biz, bizim karakterimizin, düzeltildiği talepleri aldık, veya bizim, dolandırıcılar olduğumuz ve gm donanımına sahip ol. Bunlar hepsi, yalanlardır! F9DeviL, düzey 73'tür, benım ıtemlerım asagıdakı gıbıdır

+8/15 str shell pauldron
    +8/15 str shell pads
    +7/12 str shell gaunts
    +7/12 str shell helm
    +7/12 str shell boots
    1 x Raptor +8/80
    2 x roc +0
    1 x we +0
    1 x pe +0
    1 x in +0
    1 x sb +0
    Senin, F9DeviL'in, çok yüksek düzey olmadığını söyleyebildiğin gibi veya şaşırtma donanımı, bu meydanda birçok kullanıcılara kıyasladığı gibi ama biz, onun hakkında ilgi duymayız.

Ki eğer benim, demek için burada olduğuna neye geldiğim insanlar, bizim sadece, bu oyunu bırakacak olduğumuzdan bir seçimi sadece kazanmak için bizim hakkımızda yalanları yapmayı isterse. Biz hasta insanlardan, bizim hakkımızda yalanlar yayıyoruz, ve sadece çünkü biz, neyin deniyor olduğunu anlamayız, onların, onla kaçabildiğini düşünmeyiz.

Hiçbiriniz, onu beğenmeyecekti, eğer biz, mandarinde senin hakkında yalanları yayarsak, ve Çinli meydanların her yerinde onu yazsaydık, bundan dolayı memnun ederiz, eğer sen, bizim karakterlerimizin hakkında bilmeyi istersen, veya bizim düşüncelerimiz sadece, bize sorarsa.

Benim epostam, mattemento @ gmaildir. Com, eğer sen, sahip olursan, herhangi bir soru sadece, bana bir mektubu yazar, ve ben, bir arkadaşın, onu çevirdiğine sahip olacağım.

Ama memnun et, kendim ve Alex'in hakkında yanlış şeyleri ilan ediyor olan insan duruşu, yapabilir mi. Çünkü eğer insanlar, bizim hakkımızda söylentileri düzgün yaymaya devam ederse, biz, kral için seçimi gevşeteceğiz, ben, bizim, bu oyunu bırakmak zorunda olacak olduğumuzu düşünürüm çünkü sen açıkça, arkadaşlar olarak bizi istemedin.

soyle soylıyım

atagıdaa kagıt yok 2012

This is not a scam, [...] is just not fun anymore as it used to be all my friends including shiva quit only one i know on ork side is 0000000 and he might quit soon..if refugee get disband.

Zero dosent have email. did i forget to say he is a turk?

I dont whant to offend this version of ko but id just like to point out that you guys got the items easy, u got glitches to pk(not sayign everyone dose it but ive seen afew from malayko on youtube using glitch's to pk >:O), u got +9's accesable at power up shop what else can u whant , now about them +9's maybe thats why ure pats higer then mine but my current equipts are as followed:

Defensive warrior shell helmet +8 (5 rebirthed) Chitin shield +7
    Defensive warrior shell boots +8(5 rebirthed) Scorpion shield +5
    Defensive warrior shell Pauldron +8(5 rebirthed) <<< str and hp set Enough rogue items to make ure own pwn lvl 60 rogue including iron bow +8 and chitin bows
    Defensive warrior shell Pads +8(5 rebirthed) all +0, mirrage daggers, shards, iron bows +0 from darkmares i allso got forgotten temple
    Defensive warrior shell gauntler +8(5rebirthed) items such as hell breakers and lord of defendors.
    I got IN's(iron neck) ,Gb's(glass belt),RoC dual +2, RoM +0,PP+1,mage earings, agate earings, secret silver earing and many more
    My equipt i sell with warrior are all above, and including raptor +9, giga +8, glave +8(rebirthed +3), over 200 BuS's 18g's in bank

ayrica bunlarida soyledi F9DEWIL

• quote:

This is not a scam, [...] is just not fun anymore as it used to be all my friends including shiva quit only one i know on ork side is 0000000 and he might quit soon..if refugee get disband.

Zero dosent have email. did i forget to say he is a turk?

I dont whant to offend this version of ko but id just like to point out that you guys got the items easy, u got glitches to pk(not sayign everyone dose it but ive seen afew from malayko on youtube using glitch's to pk >:O), u got +9's accesable at power up shop what else can u whant , now about them +9's maybe thats why ure pats higer then mine but my current equipts are as followed:

Defensive warrior shell helmet +8 (5 rebirthed) Chitin shield +7
    Defensive warrior shell boots +8(5 rebirthed) Scorpion shield +5
    Defensive warrior shell Pauldron +8(5 rebirthed) <<< str and hp set Enough rogue items to make ure own pwn lvl 60 rogue including iron bow +8 and chitin bows
    Defensive warrior shell Pads +8(5 rebirthed) all +0, mirrage daggers, shards, iron bows +0 from darkmares i allso got forgotten temple
    Defensive warrior shell gauntler +8(5rebirthed) items such as hell breakers and lord of defendors.
    I got IN's(iron neck) ,Gb's(glass belt),RoC dual +2, RoM +0,PP+1,mage earings, agate earings, secret silver earing and many more
    My equipt i sell with warrior are all above, and including raptor +9, giga +8, glave +8(rebirthed +3), over 200 BuS's 18g's in bank

ayrica bunlarida soyledi F9DEWIL

Alıntıları Göster
    adam ne konusmus yaw

ama türk oyuncularına teşekkür etmesi çok güzel bi nezakettir

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

adam ne konusmus yaw

ama türk oyuncularına teşekkür etmesi çok güzel bi nezakettir

Alıntıları Göster
    niye türk formuna yazmış acaba türkler oyunda fazla olduğunu kabullenip daha fazla oy alabilmek için mi acaba ?

• quote:

niye türk formuna yazmış acaba türkler oyunda fazla olduğunu kabullenip daha fazla oy alabilmek için mi acaba ?

Alıntıları Göster
    Bir şey sormak istiyorum.
    Resimde adam %0.79 ve sen demişsinki bu 4 gün önceki hali şimdi 73 oldu.
    Şimdi bu adam 453.852.927 milyon ex'i 4 günde nasıl topladı??
  • quote:

Alıntıları Göster
    F9Devil human değilmiydi yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: o0OSERKANO0o

0000000 ve F9DEWIL orc oldu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: o0OSERKANO0o

0000000 ve F9DEWIL orc oldu

Alıntıları Göster
    ben hala cevabımı alamadım.4 günde 72 den 73 nasıl oldu?bu işte bi iş var.

• quote:

ko sevgili Türkçe oyuncuları.

+8/15 str shell pauldron
    +8/15 str shell pads
    +7/12 str shell gaunts
    +7/12 str shell helm
    +7/12 str shell boots
    1 x Raptor +8/80
    2 x roc +0
    1 x we +0
    1 x pe +0
    1 x in +0
    1 x sb +0

soyle soylıyım

atagıdaa kagıt yok 2012

bu çeviri için teşekkür ederim arkadaşım sao lgüsel bi iş :))

• quote:

Orijinalden alıntı: similes

Alıntıları Göster
    quote:

ben hala cevabımı alamadım.4 günde 72 den 73 nasıl oldu?bu işte bi iş var.

Demekki yememis icmemis lvl kasmis adam

• quote:

Orijinalden alıntı: similes

Alıntıları Göster
    afferim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmmxdools

afferim sana

Alıntıları Göster
    quote:

Bir şey sormak istiyorum.
    Resimde adam %0.79 ve sen demişsinki bu 4 gün önceki hali şimdi 73 oldu.
    Şimdi bu adam 453.852.927 milyon ex'i 4 günde nasıl topladı??

degerlı arkadasımm

72 den 4 gunde nasıl 73 oldu demısınn
    bıkere o resmı koyan arkadass 4 gun dıyerek palavra atmı dıkat edersen
    adamı npsı ordaa 1,4 mılyon
    halbukı benım gordugumun reımde adamın npsı 1,5 mılyon yane analayacagınn
    eleman salamıs sende
    bu foruma takılan bırıo olarak yeme bu numaralarıı

matt denen kardesımız veya dıger kulanıcısı olarak alexx kardesımız
    aslında turkler oy alıp karus kralı secılmek ıstedgını soyluyorda bıraz kıvırtarak
    turklerı sevıyorumm
    ınalara karsı yamugu olmadı gıbısınde n konusuyorr
    hıle yapmadan kastım gıbı cumleler kuruyoo,
    ne iin tabıkııı karus kralı secılmek ıcınn
    ee bız turklerde enayı gıbı8 bu adama oy atıcak degılız herhalde
    areste bı kral secılecekse oda mutlaka turk olurr
    yabancıdan bıze bı bok ıyılık gelmezz
    eger hakıkaten yardım yapcak olsa
    secılmek ıcın bu kadar bızlerı pof pofflamasına da gerek yokk

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.