ben bi forumda f9 u 2-3 kişi oynuyomuş die duydum ama kesin bi bilgim yok
F9Devil ın sahibinin ismi Yun yuuzhan diye biliyorum yani kalais.org tan bakabilirsiniz ben tam yazmış olmayabilirim ismini oyle bişilerdi bakıp gorebilirsiniz isterseniz =)
yaw kimse kim bana ne yaa ama saçlara bayaa ii bakmış eferin
ko4life.com a girin orda 0000000 dan tut f9devile ondan NYchris e hepsi orda. girin bakın işte.
Not: Site(forum) ingilizce
cevap werecek insan yok herhalde
beyler zaten ne cıkarsa ya japonlardan koreden yada kanadalılardan cıkıyor adamlar asmıslar kendılerını ama ılerlemdede olan turkler var
hala cevap gelmedi
YAW NEDİR BU HERKESTEKİ F9DEvil sevdası haala ankamıyorum kendi oyununuza bakın biraz
o adam yeni zelandalı hiç konuşmayın ben adama pm attım ve yemin ederim konuştuk ister inanın ister inanmayın 0000000 ise ingiliz
sanki fotoğraf film karesi gibi?bi filmden alıntı olabilirmi
En Şaklaban forum diye adımız cıkıcak biraz soğuk espiri yapın!Gülmekten karnım ağrıdı.Ama bu cocuk kesin japan
aga cevap werin pls
quote:
Orjinalden alıntı: knigt_erdem
aga cevap werin pls
NEYEE??
quote:
Orjinalden alıntı: daswet
En Şaklaban forum diye adımız cıkıcak biraz soğuk espiri yapın!Gülmekten karnım ağrıdı.Ama bu cocuk kesin japan
DİYENE BAq
quote:
Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr
f9devil i 3 kişi oynuor bu hangisi tahminime göre alex
beyler bu alex nerdenmi biliyorum çünkü bende msn si var yemin ederim var ekmek kuran çapısn var ama kimseye veremem adama söz verdim b alex msn dede resmi bu çünkü msn dede ismi F9Devil
büyük uraşlar sonucu 0000 ın resmini buldum bakın
resim nasıl ??
İnKaR EdiYorUm F9DeviL in adı Eric msnsi bile var adam 24 saat açık ve resmide bu
quote:
Orjinalden alıntı: Akhisarli
İnKaR EdiYorUm F9DeviL in adı Eric msnsi bile var adam 24 saat açık ve resmide bu