su adamın neyini merak ediyorsunuz anlamıyorum herif muslumanlara kfr edio siz hala onun pesindesiniz o f9devil se bende turkum adımda ahmet Allahın muslumanlara kfr edeniyle isim olmas.1 turk 9999999 tane f9devil esittir hatta f9devil o bile olamas
isminide biliyorum ismi eric isteyene msn adresinin de verebilirim
buda benim :)
Abi ben Forumda yeni olmama rağmen kaç kere açıldı bu topic adam yüzünü görmekten bıktım
quote:
Orjinalden alıntı: Dreamteam
ben bi forumda f9 u 2-3 kişi oynuyomuş die duydum ama kesin bi bilgim yok
tamamen katılıyorum onu 3 kişi oynuyolar bi röpörtajda okumuştum.ama combo ustası yani np kasanın adı eric diye biliyorum
En Şaklaban forum diye adımız cıkıcak biraz soğuk espiri yapın!Gülmekten karnım ağrıdı.Ama bu cocuk kesin japan
DİYENE BAq
kardeş o japan deil canadalı
o canadalıysa bende moradonluyum
okudum bişi anlamadım kim bu capon yapıştırıcısı
Adam çekkik gözliü gelmiş uskoda server kral ıolmuş ya BURDA U.S.K.O çiçançonunluların knıght ının us k.o dan daha ii olduu nu gösterio ALLA ALLA YA[sm=s17.gif Adam bilgisayarın mönitörüne baka baka tipi kaymış yaws
böle topicleri gereksizlere taşıyarak bölümü kirletmeyin diyoruz anlamıyonuz direk silin
aga o oldugundan eminmisin ? ben biraz tereddütlüyüm f9un bole biri oldugundan ama nereden bile bilirizki yinede EMEGE SAYGI
f9 devilin gerçek ismi eric 000000 ın videosunun sonunda yazıodu
ne japonu ne kanadası ben onu oyundan tanıyom F9Devil NEW ZELANDA yani YENİ ZELANDALIIIIIIIII
BABA HİÇMİ VİDEO İZLEMİONUZ F9Devil yeni zelandalı ve ismi Mattttttt ben tanıyom ya 0000000 bilmiyom ama F9Devil yeni zelandalı ve ismi Matt
adam yeni zelandalı ismi matt videosundada yazıyo yeni zelandalııııııı