bu adamı niye bu kadar el üstünde tutuyorsunuzki anlamadım benim kankaların neredeyse hepsi 70 ellerinde onlarında +9 raptorları var +9 shelleri falan filan yani bu adamı okadar büyütecek bir şey yok
KOY BAKEEM BURAYA ARKADAŞLARININ RESMİNİ NİCKLERİNİ,SKİLLERİNİ FİLANDA KARALAMA BAKACAZ
yahu sizé ne miLLetin tipinden ,,
tmm AdamLar ii OynuOLar ama ßu kadar aßartlLmaSlna gerek yok ßence, yOk 0000000 kim , yok o kim , yok ßu kim,, ßence Oyunuza ßakln ya..
quote:
Orjinalden alıntı: Lekbu
tmm AdamLar ii OynuOLar ama ßu kadar aßartlLmaSlna gerek yok ßence, yOk 0000000 kim , yok o kim , yok ßu kim,, ßence Oyunuza ßakln ya..
İNSAN İSTER İSTEMEZ MERAK EDİYO
bu adam nasıl ekranı görüpte o kadar adam yatırıo annamadım
Bide Sahsen Görsem onun için iyi olmuyacak ama
bumu a.q
Ya ne f9 ya bu bizim japon kamil mahelleden
eleman karizma ama
ulan bu ne oyunda kendi resminden adam yapma olsa efdoğuzdevile, top bu len derlerde nam salamazdı
heuuehu yeni marka üretecem lan kozmetik markası şişelerin üzerine bi gerçek foto bi oyun fotosu kocam böledi böle oldu decem kapış kapış gider
quote:
Orjinalden alıntı: Lekbu
+10 çok haklısın
Anammmmmmmmmmmmmmmm .................................... ben de turk dıe gururlanıodum turkler bole oynar dıodum
Bluelion kardeş harbi son noktayı koymuşsun bunun üstüne konuşulmass Benim o herif gibi olmam için yol baya uzun :D Lwel 52 Warrior.....
adam felaket oynuyo yaw adam akıllı damage bile koyamıyos
hıc gomedım bılmıorum
dha once 50 kere gosterdiler
Hey allam yine eski bir topic daha
forumdakı yenıler eskı topicleri bırakın yawwww
bunun F9 olduu ne kadar doğru. Hem doğru olsa kaç yazar sallayın yaaaaa...
Ne bu be. Bilim adamlarının resimleriyle bu kadar ilgilensek sizce daha ii olmaz mı ?
yorum yok.madem f9 devil japon niye japkoya takılmıyo