F9Devil bi kere Kanada lı 0000000 da Kanada lı 00000000 ın video yu izleyin ve sonundaki yazılara bakın
Evet 0000000 ile f9devil arkadaş f9devilin adı eric bir japonun adının eric olduğunu hiç görmedim
+1905 0000000 videosunun sonundada yazıyo
Bu satılmadan önceki sahibi yani ilk sahibi bu resim yazın da çıkmıştı
Ahhhh ahhhh ben size söyledim yazın da söyledim şimdi de söylüyorum bu adam uzak doğudan falan değill Eskişehirli ve tatar
quote:
Orjinalden alıntı: KnightKolik
YAW BEYLER NE WAR BU KADAR ABARTACAK YAA ÜNLÜ YAPTINIZ ADAMI HAA BENCE HİTMACHİNE F9 DAN ÇOK DAHA İİ.F9 KAFA KAFAYA GİRİO ANCA AMA HİTMACHİNE 20 ADAMIN İÇİNDE ÖLMÜYO.ÇOK ABARTTINIZ ADAMI NE WAR YANİ BİZİM KAFEDE DE Bİ 70 LİK WARİOR Bİ 70 LİK ASAS Bİ 70 LİK PRİEST BİDE 60 LIK OKÇU VAR.BUNLARDA DEWAMLI KAFEDELER 4 MASA ONLARIN SÜREKLİ ONLARDA PİSKOPAT GİBİ KESİOLAR GERÇİ BİRİNİN TİPİ BOYACIYA BENZİO.YANİ ADAMI GÖRSENİZ BU ADAM KNİGHT OYNAMAYI NERDEN BİLECEK DERSİNİZ AMA ADAM ONUYO.F9 YAKIŞIKLI O BAŞKA SİZ ÇOK ABARTTINIZ BENCE...
yaw valla arkadaş haklı ne buya oyuncu işte knight online gibi bir oyunda bazılarının yardımıyla item yapmış biri biraz counter strike, quake(durmadan değişiyor painkiller gibi fps) ve ya war craft gibi oyunların 1.lerini bilsenin tanısanız daha iyi en azından adamlar yeteneklerini gösteriyor burda ne 2 ye bas pot bas bi daha 2 ye bas turnuvası yapılamayan bir oyunun oyuncularının böyle tartışılması saçma ayrıca hitmachine edit char olduğunu herkes biliyor +3 WE ne demek ya hiç kimse legal yapamaz daha neleri vardır bilmioz
linke tıkladım biraz bekledim bekledim bekledim baktım yok sonra bi gördüm ki ortada bi capon resmi duuruyo anaa!:D olabilir yaw siz onu nasıl bekliodunuz karizmatik çok deli bi tip mi xD?
ne biçim tip var öle ben fp u daha yaşlı zannederdim ve çinli amerikalı falan
adamın tipi kaymışş be saçlar ne öyle artist gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
Tip var namızsızda
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
quote:
Orjinalden alıntı: metal__king
AGA COK PARDON BAŞKA TOPİCE ATCAKTIM LAGGDAN SANA YOLLADIM HEM KNİGHTA HEM FORUMA GİRERSEM BU OLUR İŞTE
barrrriiiiiiiiiiiiii yalan atmaaa bilerek attığın belliiiiii
çok doğru
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
bu ne yaw biri singapurlu biri japon biari kanada dio benim bildiim f9 erzincanda oynuo hatta iki kaşının arasında bi tane ben var
Adam belki asya soyludur ama Amerika'da yaşıodur!!!!!! Çünkü amerikada çok var öle
karizma bencea adam
guzelmıs
beyler beni immortal soulsun sitesinden banlamışlar ama üyeliğim bile yoktu nedendir acaba
bu adamı niye bu kadar el üstünde tutuyorsunuzki anlamadım benim kankaların neredeyse hepsi 70 ellerinde onlarında +9 raptorları var +9 shelleri falan filan yani bu adamı okadar büyütecek bir şey yok