Şimdi Ara

fabia 1.2 tsi epc ve motor arıza ışıgı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gun Ankaradan çıktım yaklaşık 40 km sonra yakıt almam gerekti. 50tl lık yakıtı aldım ve aracı çalıştırır çalıştırmaz epc ve motor arıza ışığı yanmaya başladı. motor rolantide duruyor ama boşta gaz verdiğimde bile devir çok zor yukselyordu. tekrar petrole çektim motoru kapattım bekledim tekrar çalıştırdım yine aynı sorun bunu birkaç defa tekrarlamama rağmen hep aynı problem. sonunda çaıştırınca motor arıza ısıgı sondu ama epc hala yanıyordu ve gaz yemiyordu. tekrar deneyince epc de sondu yoluma devam etmeye başladım derken bu sefer sadece epc yandı gaz yememeye başladı oyleki sağa çekip dortluleri yakmam gerekti. başka bir yerden yakıt alarak depoyu tamamen doldurmama rağmen son anda yine aynı problemle karşılaştım araç daha 17bin km de. yarın servise goturcem. sizce ne gibi bir broblem olabilir gerçektende evime varana kadar beni deli etti

• edit: ilk aldıgım yakıt shell den di 95 oktan benzin ki hep shell den alıyordum zaten ama konyadaki shellden.
  • benim bugun başıma geldi araçta çekiş sorunu ve epc ve motor arıza lambası yanıp söndü servise götürdüm kimisi fren muşüru kimisi kelebek dediler p300 ve p304 hatası aldım 4.piston bobin değiştirdiler 100 tl masrafım çıktı aracım düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.