Şimdi Ara

Fable (2025) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ana karakteri çirkin tasarlamakla kafayı bozmuş bir başka woke beyinsizliği kanıtı oyunu. Asla böyle woke sjw oyunlarına para verilmez. Umarım çok düşük puanlar alır ve patlar. Şimdiden dislike rekoru kırmış videosu ona da ayrı sevindim.

• Bu oyun serisiyle ilgili bir bilgim yok. Ama bu hoşuma gitti. Tabi ana karakterimiz biraz daha hoş biri olabilirdi. Fable (2025) [PC ANA KONU]  Game Pass ile oynanır.

• ign türkiye
    Fable dövüş sistemi The Witcher 3'den esintiler taşıyormuş
    https://tr.ign.com/the-witcher-3/126328/news/fable-dovus-sistemi-the-witcher-3den-esintiler-tasiyormus

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Daha önce hiç Fable oynamadım merakla bekliyorum.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Fable serisi çok iyidir hocam. Özellikle ilk oyunu ayıla bayıla oynamıştım. Güncel grafiklerle nefis olur diye düşünüyorum 🙂 2025 müthiş geçecek gibi. Gta ile mafia nın yeni oyununun aynı sene çıkması galiba 2002 de olmuştu bir de 2025 te olacak inşallah 😀

• 2025 oyun sektörünün en iyi yılı olucak tek sorun umarım oyunlar ertelenmemesi. Çıkış tarihi belli olmayan oyunlar da vardı muhtemelen Game Awards da çıkış tarihini göreceğiz. Fable'ın dünyası ve karakterleri hoşuma gitti mutlaka oynayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkış tarihi bence Game Awards'ta da belli olmaz çoğunun. Hepsi Gta 6 nın çıkış tarihine göre konumlanacak. Öyle bir haber çıkmıştı. Bu yıl bitmeden hem önsiparişe açılsa hem çıkış tarihi verilse sorun kalkacak zaten kendiliğinden 😀

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.