Fable (2026) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

-
-
Ana karakteri çirkin tasarlamakla kafayı bozmuş bir başka woke beyinsizliği kanıtı oyunu. Asla böyle woke sjw oyunlarına para verilmez. Umarım çok düşük puanlar alır ve patlar. Şimdiden dislike rekoru kırmış videosu ona da ayrı sevindim.
-
Bu oyun serisiyle ilgili bir bilgim yok. Ama bu hoşuma gitti. Tabi ana karakterimiz biraz daha hoş biri olabilirdi.
Game Pass ile oynanır.
-
ign türkiye
Fable dövüş sistemi The Witcher 3'den esintiler taşıyormuşhttps://tr.ign.com/the-witcher-3/126328/news/fable-dovus-sistemi-the-witcher-3den-esintiler-tasiyormus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Daha önce hiç Fable oynamadım merakla bekliyorum.
-
Fable serisi çok iyidir hocam. Özellikle ilk oyunu ayıla bayıla oynamıştım. Güncel grafiklerle nefis olur diye düşünüyorum 🙂 2025 müthiş geçecek gibi. Gta ile mafia nın yeni oyununun aynı sene çıkması galiba 2002 de olmuştu bir de 2025 te olacak inşallah 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2025 oyun sektörünün en iyi yılı olucak tek sorun umarım oyunlar ertelenmemesi. Çıkış tarihi belli olmayan oyunlar da vardı muhtemelen Game Awards da çıkış tarihini göreceğiz. Fable'ın dünyası ve karakterleri hoşuma gitti mutlaka oynayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çıkış tarihi bence Game Awards'ta da belli olmaz çoğunun. Hepsi Gta 6 nın çıkış tarihine göre konumlanacak. Öyle bir haber çıkmıştı. Bu yıl bitmeden hem önsiparişe açılsa hem çıkış tarihi verilse sorun kalkacak zaten kendiliğinden 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pre-Alpha aşamasından oynanış videosu yayınlandı.
Fable: Pre-Alpha Gameplay
IGNyoutube
Check out a new look at Fable gameplay from Playground Games revealed by Craig Duncan, Head of Xbox Game Studios, on the Official Xbox Podcast. Duncan also revealed that Fable’s release date is now 2026. Fable is the reimagining of the fantasy RPG series. Full of magic, fairytale characters, and signature humor, coming to Xbox Series X, Series S, and PC in 2026. Fable is coming to Game Pass, Xbox Series X/S, and PC in 2026. #IGN #Gaming #Fablehttps://www.youtube.com/watch?si=vLalTrwWV3cyGHeN&v=1h77gcgE1b8&feature=youtu.be -
Bu kaçıncı erteleme yahu? Gta 6 korkusundan 2026 ya kaldıysa yine kızmam. Ama yok halen istenen düzeyde değilse gerçekten yazıklar olsun. Kaç senedir seneye çıkacak seneye çıkacak diye kandırdılar.
Bunu bekliyordum baya yav üzdü.
-
Şu çirkin karıyı değiştirseler bari.Abi mi ? abla mı ? ladyboy mu ? ne haltsa bi şekle soksunlar.
-
Gta 6 da 2026 ya ertelenirse arkadaşlar biz vazgeçtik bu sene çıkarıyoruz derler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç sanmam 😀 Maalesef Microsoft stüdyoları insanı kanser etmeden oyun çıkaramıyor. Starfield vâd edilen zamanda çıkmadı. Stalker 2 çıkmadı. Fable halen çıkmadı. Yani oyun çıkıyor ama illa kanser ediyor herkesi. Ondan sonra çıkıyor.
Güzel duruyor gayet. Yalnız karakterimiz buysa sanırım oyunu modsuz oynamayacağım.
-
translar bile daha güzel yemin ediyorum, şu karakter nasıl tiptir ya. Hunter Schafer'ı örnek alın biraz.
-
Söylentilere göre Fable'ın 2026'ya ertelenme sebebi Forza motoruyla ilgili sorunlar ve oynanışın yeterince eğlenceli bulunmaması
📰Extas1s
-
Ne olduğu belli değil
. Artık oyunların da içine etti bu akıl. O güzel kadın karakterleri bırakıp böyle saçma sapan karakterler ile karşımıza çıkıyorlar. Ne desem bilemedim .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X