Şimdi Ara

*****Fable Türkçe Yama****** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

hala o kör kızı öldürmediğime pişmanım o kılıç çok hoşuma gitmişti ama iyiydik bi kere ne yapalım

bak mesela inglizce bilemeyipte magdur olan bi arkadaşımız.o kızı öldurmeyip kılıcı portala attıktan sonra sana bi ipucu veriyolar yeni efsanevi bi kılıç hakkında bizim o yerin bahçesinde dört tane buyuk savaşçının mezarı varya herbirine git bierer kere tıkla en sonunda sana o efsanevi kılıcı verecektir(kılıcın hangi mezarda oldugunu hatırlamıyorum)

quote:

la zaten yternce buglu oyun deişk drmlrda deişk htalar verio bide trkce yamayla bikac bug daha

ben hiç öle bug la falan karşılaşmadım gayet temiz bi şekilde bitirdim oyunu buyuk ihtimal senin cd beta falandır yada bi bozukluk vardır

Oyunu Bititeli Baya 1süre Gecti. Sizden Duyuyorum Öyle 1sey Oldugunu

• benide heyecanlandırdın türkçe yamasını buldun sandım benimki gene fransızca ben ne edem.varsa ingilizce dil yaması lazım bana bulabilirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler...
  • La zaten oyunu 2 kere iyi 2 kere kötü karakterle bitirdim.Birde türkçe yaması çıkmasın artık...Fable adını duyunca raftan indirip kurasım geliyor zaten oyunu.Kurmayayım diye en dipe attım resmini görünce bile senaryodan bir iki kare hatırlıyorum oynayasım geliyor hemenManyak mıyım neyim?Zamanında Mafiadada böyle oluyordu.

quote:

varsa ingilizce dil yaması lazım bana bulabilirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler...

Google'a yazdım çıktı english pack kaç tane bir dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 12 Aralık 2007; 15:30:02 >

• 2 sene sonra hort
    bi umut belki bulan vardır
  • umudumuz devam ediyor "FABLE" türkce yama •bulan •duyan •yapan
  • bende umutluyum ama ÇIKMAYACAK...
  • Oyun isterse 20 yıllık olsun. Güzel bir oyun olduktan sonra Türkçe yama yapılabilinir aslında.
  • 1 senelik horttt Oyunu türkçe yama yapamıcakmıyız fable 3 te olur
  • 1senelik hort galiba kimse yapmıyor
  • Bu oyuna büyük heveslerle başlamıştım ama beni hiç sarmadı hatta nefret ederim fabledan.Galiba grafikleri ve renkli dünyası yüzünden nefretimi çekti.İlk oynadığım oyun diablo olduğu için heralde her oyunda karanlık grafikler mature öğeler arıom güneşli havaları sevemedim bi türlü...
  • http://www.youtube.com/watch?v=M7rWYW5qqNY

türkçe yama çalışması başlamış galiba bilgisi olan var mı ?
  • Fable The Lost Chapters Türkçe Yama Tanıtım Videosu
    Edit: Yama süresiz askıya alınmıştır. Büyük olasılıkla çevrilmeyecektir.

(Videonun altına bu yazı yazılmış)
  • Yazık olmuş belki oyunceviri tarafından birgün bu da çevrilir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.