Bildirim
*****Fable Türkçe Yama******

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ne yazıkki bu oyunun Türkçe yaması yok.Olsa çok iyi olurdu ama yapmadı kimse.
-
çok kötü ya bu oyun en iiler arasına girebilecek bi oyundu -
kardeş topice 'varmı' diye bişeyde ekle herkes sen buldun sanıp giriyo. istediğinde biraz imkansız gibi bu tür oyunlarda çok çok zor -
la zaten yternce buglu oyun deişk drmlrda deişk htalar verio bide trkce yamayla bikac bug daha -
türkçe olsa güzel olurdu... bitdiğim nadir oyunlardandır :))
hala o kör kızı öldürmediğime pişmanım o kılıç çok hoşuma gitmişti ama iyiydik bi kere ne yapalım -
quote:
Orjinalden alıntı: multeci
kardeş topice 'varmı' diye bişeyde ekle herkes sen buldun sanıp giriyo.
ben öyle sandım mesela
bence de degiştirmelisin -
quote:
hala o kör kızı öldürmediğime pişmanım o kılıç çok hoşuma gitmişti ama iyiydik bi kere ne yapalım
bak mesela inglizce bilemeyipte magdur olan bi arkadaşımız.o kızı öldurmeyip kılıcı portala attıktan sonra sana bi ipucu veriyolar yeni efsanevi bi kılıç hakkında bizim o yerin bahçesinde dört tane buyuk savaşçının mezarı varya herbirine git bierer kere tıkla en sonunda sana o efsanevi kılıcı verecektir(kılıcın hangi mezarda oldugunu hatırlamıyorum)
quote:
la zaten yternce buglu oyun deişk drmlrda deişk htalar verio bide trkce yamayla bikac bug daha
ben hiç öle bug la falan karşılaşmadım gayet temiz bi şekilde bitirdim oyunu buyuk ihtimal senin cd beta falandır yada bi bozukluk vardır
-
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
quote:
hala o kör kızı öldürmediğime pişmanım o kılıç çok hoşuma gitmişti ama iyiydik bi kere ne yapalım
bak mesela inglizce bilemeyipte magdur olan bi arkadaşımız.o kızı öldurmeyip kılıcı portala attıktan sonra sana bi ipucu veriyolar yeni efsanevi bi kılıç hakkında bizim o yerin bahçesinde dört tane buyuk savaşçının mezarı varya herbirine git bierer kere tıkla en sonunda sana o efsanevi kılıcı verecektir(kılıcın hangi mezarda oldugunu hatırlamıyorum)
quote:
la zaten yternce buglu oyun deişk drmlrda deişk htalar verio bide trkce yamayla bikac bug daha
ben hiç öle bug la falan karşılaşmadım gayet temiz bi şekilde bitirdim oyunu buyuk ihtimal senin cd beta falandır yada bi bozukluk vardır
bayağa oldu oynayalı tekrar kurarsam kötü olurum zaten :)
ama yenisini çıkmasını bekliyicem (çıkarmı acaba ? )
o kıyafeti almak için uğraşmıştım bayağa çok karizmaydım hee
-
quote:
Orjinalden alıntı: peacefire
Fable 2 şuan yapılıyor.
www.fable2.com
-
siteden videosunu indirdim süper bir oyun geliyor sabırsızlıkla bekliyorum...
tekrar fable'mı kursam acaba -
hadi yaa.rietveld tekrar teşekkurler super bi haber bu sabırsızlıkla bekliyorum.peki devam niteligindemi olacak? -
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
quote:
Orjinalden alıntı: peacefire
Fable 2 şuan yapılıyor.
www.fable2.com
süper habersabırsızlıkla bekliyoruz.
-
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
hadi yaa.rietveld tekrar teşekkurler super bi haber bu sabırsızlıkla bekliyorum.peki devam niteligindemi olacak?
Zannetmiyorum.Yeni bir senaryo ve yeni karakterler olacak.
-
evet videoyu izledim superdi.dedigin gibi yeni senaryo ve karakterler olacak -
quote:
Orjinalden alıntı: multeci
kardeş topice 'varmı' diye bişeyde ekle herkes sen buldun sanıp giriyo. istediğinde biraz imkansız gibi bu tür oyunlarda çok çok zor
-
olsa bile kalitesiz olurdu büyük ihtimalle. orjinali her zaman en iyisidir -
2 senelik onuda çıkmadıysa çıkmaz gari bundan sonra da:
http://forum.donanimhaber.com/m_3978235/mpage_1/key_/tm.htm -
quote:
Orjinalden alıntı: penkala
2 senelik onuda çıkmadıysa çıkmaz gari bundan sonra da:
http://forum.donanimhaber.com/m_3978235/mpage_1/key_/tm.htm
Yazıları fotoşopla Türkçeleştiremez misin? -
valla bende başlığı görünce bulmuşun sandım ... Başlığı düzeltte millet yanış nalamasın...
Benzer içerikler
- stranded deep kaç kişilik
- metaphor refantazio türkçe yama
- dark souls 3 türkçe yama
- pokemon fire red cheats
- witcher 2 türkçe yama
- mmorpg oyunlar
- rp ne demek
- witcher 1 remake
- witcher 4 ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X