Şimdi Ara

Borderlands Türkçe yama kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borderlands GOTY Enhanced sürümüne yama kurmaya çalışıyorum fakat OyunÇeviri'nin yamasında klasörü bulamıyorum ve kuruluma geçemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Enchanced sürümünde çalışmıyor yama. Dosyaları çıkartıp elle attım ama nafile. Size tavsiyem goty sürümü ile oynamanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki mesajımı sildim. Yama Enhanced versiyonunda çalışmıyor arkadaşın dediği gibi. İki oyunu da indirip karşılaştırmıştım. Grafik iyileştirmesi ve minimap dışında aralarında pek fark yok. GOTY olarak oynarsanız bir şey kaybetmezsiniz.
  • .exe açıcı ile dosyaları çıkarttım ve oyuna ekledim. Herhangi bir hata oluşmadı ama bazı yerler kod şeklinde çıkıyor. Zaten oyunda bug var sanırım hangi çözünürlüğü seçersem seçeyim düşük hertz ile oynatıyor. Şu an 50hz ile oynarken de gözümü yoruyor bu durum. Muhtemelen hızlıca oynayıp geçeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba nasıl yaptığını daha basit bir şekilde anlatır mısın? hangi açıcıyı kullandığını ?
  • UmutBaba125 U kullanıcısına yanıt
    Sanırım yama başka sürüm içindi. Bazı yerlerde altyazılar bozuk çıkıyordu. Menülerde sorun çıkartıyor, tıklama yapılmıyordu. Zaten oyunu da beğenmedim sildim sonrasında. Uğraşayım diyorsan bir .exe açıcı ile dosyaları çıkartıp ilgili klasöre atabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X360 Türkçe yama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.