3 oyunun da Türkçe yamasını çıkartabilecek veya eski yamaları yenilerine uyarlayabilecek birileri var mı? |
GTA Trilogy Türkçe Yama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çıkar illa ki. beklemedeyiz
-
up
-
Yapılması çok zor değil. Vice City için dosyayı çıkarttım bile. Ama tüm satırların tek tek kontrol edilerek kopyalanması gerekir uyarlama için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 11 Kasım 2021; 22:47:58 >
-
Oo hocam çok iyi umarım sorunsuz şekilde yaparsınızquote:
Orijinalden alıntı: SkipperSkipYapılması çok zor değil. Vice City için dosyayı çıkarttım bile. Ama tüm satırların tek tek kontrol edilerek kopyalanması gerekir uyarlama için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ooo hocam
-
Aylar Sürecek Bir İş Degil Forumda 3 Oyununda Türkçe Yaması Mevcut O Arkadaşlara Ulaşırsanız Halledilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Programlar olsa eski yamadan tek tek bakıp aktarabilirim aslında. Ya da yamayı yapan kişilerle irtibata geçmek lazım. Çıkartmışsın bir de arşivleyip baktığında eğer hatasız oluyorsa yapılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 12 Kasım 2021; 21:15:27 > -
-
Konuyu hortlatmış gibi oldu ama yana çalışmasını hangi uygulama ile gerçekleştiriyorlar bilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yapılması çok zor değil. Vice City için dosyayı çıkarttım bile. Ama tüm satırların tek tek kontrol edilerek kopyalanması gerekir uyarlama için. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X