Bildirim
MAFİA TRİLOGY TÜRKÇE YAMA
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyunlar için yama yapan arkadaşlarımızın da şikayetleri var. Mesela bu tip talepler istiyorsunuz ama yamalarda bir teşekkürü bile çok görüyorlar. Buyurun bu da konusu.
https://forum.donanimhaber.com/turkce-oyun-ceviri-yapan-kisi-ve-gruplari-desteklemeliyiz--143228158 -
Dostum bende bir gruba bağlı olmadan çeviri yapıyorum herhangi bir ücret de talep etmiyorum çünkü büyük aaa oyunlar değil ama burda paralı gruplar onun çevirmenleride benim ve bı kaç arkadasin konularına girip bir teşekkür bile etmiyor aramızda dayanışma yokki millet de etsin.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198
Oyunlar için yama yapan arkadaşlarımızın da şikayetleri var. Mesela bu tip talepler istiyorsunuz ama yamalarda bir teşekkürü bile çok görüyorlar. Buyurun bu da konusu.
https://forum.donanimhaber.com/turkce-oyun-ceviri-yapan-kisi-ve-gruplari-desteklemeliyiz--143228158
-
haklısınız ama yama ücreti konusu oyun kadar olmamalı bence maddi manevi desteklenebilir bir problem yok eğer ücret çok düşük geliyorsa veya ücretli bir yama yapıp istediği ücreti almadıysa çeviri yapacak kişi çok isteyen yapar isteyen yapmaz -
Bu şekilde farkındalığı sağlayacağız hocam.quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
Dostum bende bir gruba bağlı olmadan çeviri yapıyorum herhangi bir ücret de talep etmiyorum çünkü büyük aaa oyunlar değil ama burda paralı gruplar onun çevirmenleride benim ve bı kaç arkadasin konularına girip bir teşekkür bile etmiyor aramızda dayanışma yokki millet de etsin.
Alıntıları Göster -
Oyun bir çıksın dosylar açılsında. Merak etmeyin illaki bir babayiğit çıkar. Özellikle ilk oyun için -
Kendini övmene gerek yoktu babayiğit.😉quote:
Orijinalden alıntı: freeman1930
Oyun bir çıksın dosylar açılsında. Merak etmeyin illaki bir babayiğit çıkar. Özellikle ilk oyun için -
:) -
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
Kendini övmene gerek yoktu babayiğit.😉
Alıntıları Göster -
ilk oyun için eski yamanın uyumlu olacağını sanmıyorum yeniden çevrilmesi gerekebilir. 2-3 için zaten uyarlamak için uğraşmaya bence hiç gerek yok Mafıa-2 nin günümüzde bile eski oyunun gideri var.Tüm çeviri isteği Mafıa-1 için olmalı -
Haklısınız -
yarın diye biliyorum ben ? -
Neyi yarın diye biliyorsunuz anlamadım ?quote:
Orijinalden alıntı: KarıncaBesleyenAdam
yarın diye biliyorum ben ? -
çıkış tarihi ? -
O çıkış tarihi değil ki. Yarın akşam oynanış videosu yayınlıyacaklar. Oyunun çıkış tarihi ağustos olarak bekleniyor. Sağlam kaynakların haberine göre. Keşke yarın çıksa kardeşim. Nerdeequote:
Orijinalden alıntı: KarıncaBesleyenAdam
çıkış tarihi ? -
Bu oyunun yamasını kesinlikle kimseye yedirmem. Baştan söyliyim. Ben kesinlikle ve açıldığı taktir de çeviriye başlıyacağım. Bunun sözünü buradan vereyim. Boşuna nickimde 1930 yazmıyor. Anlıyan anladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 18 Mayıs 2020; 18:44:53 > -
İlk oyunun Türkçe yaması vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam remake e yeniden uyarlanamaz mı? -
Bkliyoruz hocamquote:
Bu oyunun yamasını kesinlikle kimseye yedirmem. Baştan söyliyim. Ben kesinlikle ve açıldığı taktir de çeviriye başlıyacağım. Bunun sözünü buradan vereyim. Boşuna nickimde 1930 yazmıyor. Anlıyan anladı -
Muhtemelen uyarlama yapılamaz. Çünki oyunun yapısını tamamı ile değiştirecekleri kesin. Hali ile altyazı dosyaları uymaz. Eski yamayı portlama desek o da çeviri kadar uzun sürecek bir iş. O yüzden en mantıklı yol yeniden çevirmek.quote:
Orijinalden alıntı: Jedi_masterr
İlk oyunun Türkçe yaması vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam remake e yeniden uyarlanamaz mı? -
Evet uymuyor mesela commandos 2 HD remester yapım dedim Türkçe yaması bölük pörçük ugrasilmaz .Ama belki mafyada öyle değilse uyarliyabilirim kardeşim boşuna uğraşma.quote:
Bu oyunun yamasını kesinlikle kimseye yedirmem. Baştan söyliyim. Ben kesinlikle ve açıldığı taktir de çeviriye başlıyacağım. Bunun sözünü buradan vereyim. Boşuna nickimde 1930 yazmıyor. Anlıyan anladı
Benzer içerikler
- anonymous çeviri
- battle brothers türkçe yama
- wartales türkçe yama
- psychonauts 2 türkçe yama
- pc building simulator 2 türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X