Şimdi Ara

Fabri Beşiktaşta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl Fabri ? Memnun muyuz ? Dün geceden sonra neler hissediyoruz ? O son dakikalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Adam giderken ağlamış,yalnız fabri yi bu forumda kaç kişi izlemiş merak ediyorum. Sakatlık yaşamazsa ve adapte olursa iyi bir çizgi kalecisidir,degajlarıda düzgündür. Stil olarak onur kıvrak a benzetiyorum ben.

Adamın kalede durduğu yok çizgi kalecisi demişsin hocam.
  • Lord jokerin trollemeden öncesi.
  • Kronik sakat demiştim eleştirmiştim ALLAH BELAMI VERSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Kronik sakat demiştim eleştirmiştim ALLAH BELAMI VERSİN

kanka sen Şenol Güneş geldiğinde de isyan ediyordun ben anlıyorum seni güzel totemler
  • Yok kanka yalan söylemim şimdi totem değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

bayram keyfimiz de kaçtı

şampiyonlar ligi için mi bizi seçmiş bu kova?bunu başka kim istemiş çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Çürük Kemik

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Adam giderken ağlamış,yalnız fabri yi bu forumda kaç kişi izlemiş merak ediyorum. Sakatlık yaşamazsa ve adapte olursa iyi bir çizgi kalecisidir,degajlarıda düzgündür. Stil olarak onur kıvrak a benzetiyorum ben.

Adamın kalede durduğu yok çizgi kalecisi demişsin hocam.

:) hocam geçen gün aklıma geldi bu yorumum:D ben izlediğim zamanlardaki maçlarında kaleden fazla çıkmıyordu..tabi olaya birazda şöyle bakmak lazım,deportivo bundan 15 sene önceki deportivo değil,daha çok kontra ağırlık oynayan bir takım..beşiktaş stoperleri ileride oyun kurduğu için bu tip takımlara çıkan kaleci lazım:) ayağı iyi olmasa şenol hoca kaleden çıkmasına izin vermezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fabri için şu ana kadar laf edenler çarpılır gerçekten..Gençler maçında yediği gol de dahil !

Kimisi diyor ki 2.gol hatalı Benfica maçı !

Len vallaha futbolu bilmiyor millet.

İyi bakan görür zaten topun ne zaman inişe geçtiğini..Ama yok tutturmuşlar da Fabri çok açılmışmış da kaleyi terk etmişmiş de..

Artık kalecilerde oyuna katılmalı günümüz futbolunda..Öyle çizgi kalecileri devri bitiyor.İşte son adamı Buffon..

Bakın yeni kalecilere ? Hepsi oyuna dahil oluyor..

Fabri kalsın..Hep kalsın..Gerek yok 1.sınıf kaleciye..Zaten alamıyoruz da
  • Fabri Tolga'dan iyi mi fersah fersah ama bence Önümüzde Muslera gibi bir örnek varken Fabriye süper demek için kör olmak lazım.Özellikle yan toplarda hiç güven vermiyor.Bu sene mümkün değil ama FFpden kurtulup elimize 10 milyon euro gibi bir bonservis ödeme ücreti geçtiğinde Yüksek seviye bir kaleci şart.Fabri de onun yediği olur.
  • Şimdi Muslera var diye adama süper diyemez miyiz ? İlla en iyisi mi olmalı ? Evet zaten en iyi kalecilerden diyen yok.
    World Class kaleci diyen de yok.

World Class kaleci biz alamıyoruz işte..Bu açık.Rüştü geldi sonra yok..

Kaleci olsun standart olsun istikrar olsun yeter..Kalecin tutacak yemiyecek derler..Maç kurtaracak derler..İşte Fabri de bu tanıma uyuyor..
    İlla ki ehemn ben bilmem en iyisi olsun banane demenin anlamı yok.Alamıyorsun işte 3 yıldır bir Ospina..

"Hoş iyi ki de gelmemiş."
  • Çok ortalama bir kaleci ekstrası yok.

• Fabri yenilmeyecek golleri yemez, kurtarilacaklari kurtarir. Bir muslera degil ama arada harika isler de yapar, tolga'dan kat kat iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

bayram keyfimiz de kaçtı

şampiyonlar ligi için mi bizi seçmiş bu kova?bunu başka kim istemiş çok merak ettim

Oq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyt be fabrim ismini duyduğumda sövmüştüm ama iyi ki gelmişsin

• Geldiğinde herkesi şaşırtacağını,karşı çıkanları susturacağını biliyordum

Kaleci ihtiyacımızda giderildiğine göre stoper kanat ve santrafor arayabiliriz sene sonunda
  • Tol Gae'dan iyimi? Hemfikirmiyiz?
  • Beyler net olun. Hepimiz yerden yere vurduk. Hepimizi utandırdı. Kabul edin. Mort olduk
  • Anlamıyorum neden mıslera ıle kıyaslıyorsunuz ki
    Muslera başka
    Fabrı ıcın 1.sınıf dıyen oldu mu zaten olmadı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Beyler net olun. Hepimiz yerden yere vurduk. Hepimizi utandırdı. Kabul edin. Mort olduk

Benfica maçının son dakikasında yaptığı hareket ile asla unutamayacağım bi insan haline geldi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.