Ardream priestime sizce hangisi iyi silk coat 2. armour ama def iyi verir int versemmi giyicek kadar yoksa?
up! arkadaslar Yardım ardream priestime ne yapayım
up! acil cevpa lütfen
dd $art..ardreamde yapsan cz de yapsan dd $art..dd nin yaninda guzel uniqe takilarda lagzim..hp def str vs vs veren..ardream de silk coat +8 tercih etmene gerek yok bence..serverinin cz si cok saglamsa ares,dies.beramus gibi; o zmn silk coat +8 du$unebilirsin..genelde cok tercih edilmez ama kullananlar da var
Peki Xigennon serverindeyim takılarım str +9 işte lupus belki alabilirim sen olsan ne yapardın hata yapmak istemiyorum ondan
Fabric derim Fazla Defansın Değişmez.Str"ci Priestsen Sağlam Uniqe Takıların Olması Lazım.Yoksa Ne Kadar Çok Atağın OLsa ßile ßirşey Yapamazsın
bence str9 takilar yerine mercenary gorev takilarini kullan..cunku hp def flnda veriyorlar ben olsam fabric kullanirdim.. bu arada dd fln var mi?
DD yok dediğim gibi yüzükler belt +9 str pendant lupus alsammi diye düşünüyorum küpeleride görev takıları dursun diyorum? fabric coat alırım tamam ama silk defans verir diye dedim
2 hp 3 str fabric coat yaptım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme