Şimdi Ara

Fabrika ayarlarina donup surum yukseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi arkadaslar bnm bilgisayar windows 8 di ucretsiz 8.1 ve 10 sirumune guncelledim ben bunu fabrika ayarlarina dondursem win8 olacak peki diyelim fabrikaya dondum dondukten sonra tekrar win10 a yukseltebilir miyim ucretsiz ve nasil olacak bu islem acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 21 Temmuz 2017; 11:46:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 10 ISO dosyasını indirip deamon tools programı ile aç ve setup.exe dosyasını çalıştır. Yükseltme işlemi başlayacaktır.

• Onu biliyorumda suanki windowsun seri numarasini mi giricem kurarken kabul edecek mi ? Sifirdan windows 10 kurmak istemiyorum fabrika ayarlarindaki programlarla yukseltmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 21 Temmuz 2017; 13:13:29 >
  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Seri numarası girmenize gerek yok. Direk dedigim şekilde yaparsanız otomatik olarak etkinleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 21 Temmuz 2017; 16:24:12 >
  • Sagolasin bi deniyim bakalim, bu driver fln guncelliyiruz bilgisayar yavasliyo eskisi gibi olmuyo guncellememek lazim aslinda galiba

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Güncelleyin yavaşlamaz korkmayin. Yavaşlama hissi psikolojik olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.