Şimdi Ara

FABRIKA CIKISLI 1.1.3-1.1.2 downgrade yapsak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • simdi burada elden geldigince en guncel bilgileri paylasmak istiyoruz

xman bilgili ve olaylari yakindan takip eden arkadaslarimizdan biri , teknik olarak bilgili , cogu sorunuzu ona yoneltirseniz daha tatminkar cevaplar alirsiniz

benim yaptigim ise an be an cikabilecek gelismeleri yabanci forum sitelerinden derliyorum

yukarida yaptigim bazi soylemler teorik olarak mumkun oldugu ve yapilabildigi iddia edilen seylerin yabanci forum sitelerinde gordugum sekilleridir .. teknik bilgi ve hangi parcanin neye izin verdigi vs gibi konularda dilediginizi bana da sorabilirsiniz .. ancak zaman zaman hepimizde duydugumuz bilgilerin teyid etmeden paylasilmasi hatasi olabiliyor

benzer bir hata benim yazilarimin icinde 04.03 modem versiyonu ile ilgili var .. soz konusu modem versiyonunun suan geriye dondurulmesi mumkun olmakla beraber , 1.1.3 un patch lenmis versiyonunun uzerine yuklenmesi mumkun , ancak xman in soyledigi uzere 1.1.4 cikip da secpack elde edilmeden ,1.1.3 un patchlenip kirilmasi mumkun olmamasi sebebiyle yuklenen seyin telefon ozelliklerini acmasi mumkun degil

sorularinizi sorarken tam olarak neyi sordugunuzu anlamamiz lazim .. misal , evet 1.1.3 , 1.1.2 ye dondurebilir diyoruz ama bu telefon firmware i de olabilir ,modem firmware i de vs de

dolayisi ile neticeye gelirsek , 1.1.3 bir cihaz olmasi durumunda bunun bootloader 3.9 a dondurulmesi ile uzerine modem versiyonu yuklenebilecek hale getirilebilir , ancak bootloader 3.9 ile , en iyi olasilikla mevcut modem versiyonunun AYNISINI tekrar yuklemeye izin veriyor , dolayisi ile 04.03 luk modem versiyonunu 04.02 ye cevirmek mumkun deil , 04.03 un patchlenmis haline donusturulebilir ancak bu patchlenmis hale getirilmesi de 1.1.4 un cikmasi ile (hatta 1.1.4 un cikmasi yeterli deil , baseband update i cikmasi ile mumkun) yani atiyorum 04.04 gibi bir modem versiyonu olmali ..

her ne kadar mevcut durum boyle olsa da elbette arastirmalar suruyor , yani belki yarin kutudan 1.1.3 lerin de cozumlenmesi mumkun olabilir , beni yaniltan yabanci sitelerde dogrulugunu test etmeden cart die yazmam oldu ..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.