Şimdi Ara

Fabrika çıkışlı led far sistem nedir nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Fabrikasyon bir başka. Megane'ın led farları var mesela. (yeterince onu kurcalayabildiğim için bunu örnek veriyorum) yada opel AFL farlar.

Bambaşka birşey. Dağ yolunu arkamdaki arkadaşın kadjarının led farlarıyla inince halojenlerin emekli olma vaktinin geldiğini çok net anladım. Led başka birşey

Alıntıları Göster
    Ben normalde kısaları sapsarı 3000k led alacam ama farımın iç ayar mekanizması kırıldı, sağ yolcu taraf far halojen de bile göz alıyor yeni far almam lazım birini değiştirsem diğerininde değişmesi lazım 2400₺ far parası, ciddi para artık farlar sararsın öyle değiştiririm.

Şimdilik limon sarısı halojen kullanıyorum.

Ben led zenon fark etmez sapsarı istiyorum kısaları bakalım.

Ama uzunlar 6000k led, birader iki adet getirtti ali expresten birini bana verdi, zaten farın ayarlama mekanizması ledi takacam diye kırdım yanlışlıkla kırılınca uzunlara taktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane4 pure led vision çok farklı net geniş ve ileriyi aydınlatıyor. Renk bir gerip far çizgisi koyu mor. Göz almasın diye galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressten 300 liraya kaliteli h4 led almıştım.6000 kelvin. Sitede satılan en pahalı ürünlerden olmasına rağmen 6 ay kullanımdan sonra ledler yandı.. Artık çalışmıyor.

Kısaca bu çan çin çulara para vermeyin. Alacaksanız philips ledler var onlardan alın 500 liraya.

2.nesil 5800k philips led serisi çıkmış bundan alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 11 Haziran 2019; 13:17:31 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.