Şimdi Ara

Fabrika çıkışlı led far sistem nedir nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum Seat Renault akla gelen tüm fabrika çıkışlı led sistem nasıl oluyor, ben hep ortalama 6000k görüyorum bunu isteğe göre 5000k 4200k veya 3000k çevirebiliyormuyuz?

Ben şahsen 6000k dah çok daha sıcak renk kullanmak isterim 4200k örneğin, yani bu değişiyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Aracı üreten böyle uygun görmüş neden illa orasıyla burasıyla oynamak istiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak renk seviyorsan halojen ampullü araç alırsın.
    Soğuk renk sevenler zaten led ampul tercih ediyor onlarda 5000 kelvinden aşağı olmaz.
    Ama aliexpress'te 4000 kelvinlik led ampul satan görmüştüm araştırın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 2 Haziran 2019; 20:23:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Sıcak renk seviyorsan halojen ampullü araç alırsın.
    Soğuk renk sevenler zaten led ampul tercih ediyor onlarda 5000 kelvinden aşağı olmaz.
    Ama aliexpress'te 4000 kelvinlik led ampul satan görmüştüm araştırın isterseniz.
    O aliexpress teki led ampuller uyumlu'mu bu arabalara

• Hayır. Fabrika çıkışlı LED'li araçlarda ledler birkaç tanedir, özel lehimli ve farın pasif soğutucusuna direk yapışık olurlar.

Ledler böyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArduYusmus -- 2 Haziran 2019; 21:29:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArduYusmus

Hayır. Fabrika çıkışlı LED'li araçlarda ledler birkaç tanedir, özel lehimli ve farın pasif soğutucusuna direk yapışık olurlar.

Ledler böyle olur
    Hocam sıkıntı o zaman bence kelvin seçeneği olmalıydı mutlaka.

Halojen ve xenon akar o zaman

• Fabrikasyon led farlı arabayla sellektör atsan bir daha halojene bakmazsın hocam

Led farlı Megane'ım olsa gece boş yola çıkıp sellektör ata ata giderim

Fiorino'nun halojenleriyle uzunları açıp gidiyorum, kimse sellektör bile yapmıyor. Bende önümü anca görüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Fabrikasyon led farlı arabayla sellektör atsan bir daha halojene bakmazsın hocam

Fiorino'nun halojenleriyle uzunları açıp gidiyorum, kimse sellektör bile yapmıyor. Bende önümü anca görüyorum
    Aynı durum benim araçtada vardı gece kısa far olarak uzunları yakıyordum yolu ancak aydınlatıyordu.
    Neyse ki led ampule geçiş yaptıktan sonra arabanın kısası uzunu belli oldu.

• quote:

Fabrikasyon led farlı arabayla sellektör atsan bir daha halojene bakmazsın hocam

500l uzunlar da led var benimkilerde iyi ama fabrika çıkış daha iyidir

Geri vitese de led aldım

Kısa farları da sarı halojen getirttim aliexpress ten on numara oldu

• quote:

Ledi geçtim,aydınlatması iyi olan bi-xenon ile bile selektör yapsanız yine bakmazsınız.S40 ile bir selektör yaptım,aydınlatma standartlarım değişti

• quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Aynı durum benim araçtada vardı gece kısa far olarak uzunları yakıyordum yolu ancak aydınlatıyordu.
    Neyse ki led ampule geçiş yaptıktan sonra arabanın kısası uzunu belli oldu.

Alıntıları Göster
    Eski H1/H7 halojenler çok güzel aydınlatıyor mesela. 2002'den bu yana Doblo'm da aydınlatma ile ilgili hiçbir eksiklik hissetmedim. Hatta öndekine sellektör yapınca kaportadan yansıyan ışık gelip beni kör ediyor.

Fiorino'da güya 0 araba aldık, gece yola çıkacaksam dolunayda yola çıkıyorum. Gece böyle görüyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 2 Haziran 2019; 22:51:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Ledi geçtim,aydınlatması iyi olan bi-xenon ile bile selektör yapsanız yine bakmazsınız.S40 ile bir selektör yaptım,aydınlatma standartlarım değişti

Alıntıları Göster
    Selektör modülü çıkmış. Led + modül kapalı otoparkta vs trafiğin olmadığı yerde iyi kullanılır

Arabanın garantisi bitsin bu modülden takabilirim. Sabah AVM otoparkına avm açılmadan girebiliyorum, evin otoparkı var. Bol bol selektör yapmalık yer var

• zifiri karanlık yolda astra k'dan selektör yedikten sonra anlık kör olmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 2 Haziran 2019; 22:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

500l uzunlar da led var benimkilerde iyi ama fabrika çıkış daha iyidir

Geri vitese de led aldım

Kısa farları da sarı halojen getirttim aliexpress ten on numara oldu

Alıntıları Göster
    Fabrikasyon bir başka. Megane'ın led farları var mesela. (yeterince onu kurcalayabildiğim için bunu örnek veriyorum) yada opel AFL farlar.

Bambaşka birşey. Dağ yolunu arkamdaki arkadaşın kadjarının led farlarıyla inince halojenlerin emekli olma vaktinin geldiğini çok net anladım. Led başka birşey

• 320d de bixenon la beraber led selektor projem var. Donanimi tamamladim yazilim kaldi. Piyasadaki en en iyi simsek etkisini yaratacagimi dusunuyorum.

• ledli bmw lerden selektör yemek çok zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

ledli bmw lerden selektör yemek çok zevkli oluyor.
    Mivec Turbo ile mi

• Arkadaşlar Kayseri’de yaşıyorum bizim burada bir takım akılsız dengesiz toplumda hiç bir statüye sahip olmayan itibarsız düşüncesiz topluma ayak uyduramayan çağ dışı kalmış beynini kullanamayan sürücüler geceleri far kapatıp sis açıp trafikte araç kullanmaya başladılar ,bu durum trafikteki diğer sürücülerin can güvenliğini de tehlikeye atıyor.Merak ettiğim konu bahsettiğim sürücü profil ve sürüş tarzı başka hangi şehirlerde var siz denk geliyor musunuz ?

• quote:

Mivec Turbo ile mi

Alıntıları Göster
    yok hocam. 2.5 litre 75 hp atmosferik dizelle tabi ki. nam-ı diğer 4d56 kodlu astron motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 3 Haziran 2019; 16:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Arkadaşlar Kayseri’de yaşıyorum bizim burada bir takım akılsız dengesiz toplumda hiç bir statüye sahip olmayan itibarsız düşüncesiz topluma ayak uyduramayan çağ dışı kalmış beynini kullanamayan sürücüler geceleri far kapatıp sis açıp trafikte araç kullanmaya başladılar ,bu durum trafikteki diğer sürücülerin can güvenliğini de tehlikeye atıyor.Merak ettiğim konu bahsettiğim sürücü profil ve sürüş tarzı başka hangi şehirlerde var siz denk geliyor musunuz ?
    Uzunlara boğ onları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.