Şimdi Ara

fabrika verisini(performans) tutturamayan vw klubüne golf 7 de katıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam olur mu öyle şey. autoexpress ve bilimum ingiliz editör kovalar seni benden söylemesi..
  • Olur mu ya aktarma lideri vwde, hele ki d sınıfına göz atıp e sınıfından gün alan golfte olmaz öyle şey; test edenler gaza basmamışlardır
  • 2002-2006 corollalarda fabrika verileri tamamen tutuyor. gerek 0-100 olsun gerek yakıt tüketimi. hatta dizelde daha da düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

tüketim verisini tutturabilen araç üretildi mi ki?

Japonlarin cogu tutturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Konu sahibi arkadaş öyle bir başlık atmış ki sanki vw kötülemekten kendisi para alıyomuş gibi. Sanki diğer araçlar fabrika verilerini tutturabiliyo. Bende 2011 1.6 tdi polo var uzun yolda 3.3 litre yazıyo ben 3.4 ü 90 la sabit hızla giderken yakalıyorum ne olucak şimdi. 0.1 litre çok mu büyük kayıp oldu

sen ne isbat etmeye çalışıyorsun ziyaaaa
  • 1 litre fark içim ABD de dava edilen ve tazminat ödeyen Hyundai herkes dürüst omamakla dandik firma olmakla suçlandı. WV ABD de kimse görmüyormu veya ABD de WV kullanılmıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Japonların test döngüsü Jc08 modu daha gerçekçi değerler sunuyor.Bundan kaynaklanabilir.

http://www.dieselnet.com/standards/cycles/jp_jc08.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Orijinalden alıntı: ykpzn

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Fabrika verisi 11.9 olan megane reelde 11.5 sn'de 0-100km kosuyor.
    Fabrika verisi 10.5 olan golf reelde
    11.5 sn'de 0-100km kosuyor.

Tuhaf, cok tuhaf

Video da fark ettiniz mi bilmiyorum. Gaza ilk kalkışta amiyane tabirle abanarak basıyor sürücü. Hemen tepki göstermiyor araç çok kısa bir zaman sonra ivmelenmeye başlıyor. EDC viteste aynı bu şekilde. Sıfırdan kalkarken gazı köklediğiniz an araç manueldeki gibi yürüyüp gidemiyor.

O zaman kaybi her otomatikte var.

Ben dsg verileri'ni biraz abartı buluyorum.

Çünkü diğer çift kavramalarla karşılaştırınca , dsg çok başarılı gözüküyor , gerçi alfa'nın tct ıslak kavrama yapmasına rağmen tüketim ve performans olarak dsg'den daha başarılı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Konu sahibi arkadaş öyle bir başlık atmış ki sanki vw kötülemekten kendisi para alıyomuş gibi. Sanki diğer araçlar fabrika verilerini tutturabiliyo. Bende 2011 1.6 tdi polo var uzun yolda 3.3 litre yazıyo ben 3.4 ü 90 la sabit hızla giderken yakalıyorum ne olucak şimdi. 0.1 litre çok mu büyük kayıp oldu

ziya ....... anladın sen onu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

ziya ....... anladın sen onu

Hayır anlamadım

• quote:

evet. vag grubu haricindeki tüm araçların 0-100 ü 6 saniye, 100 km de 4 litre yakıyor. 105-124 beygir olmalarına rağmen m3 tokatlıyor ve servis masrafları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Japonların test döngüsü Jc08 modu daha gerçekçi değerler sunuyor.Bundan kaynaklanabilir.

http://www.dieselnet.com/standards/cycles/jp_jc08.php

kayra39'a da böyle tahmin ettiğimi söylemiştim, doğruymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: wamad

quote:

evet. vag grubu haricindeki tüm araçların 0-100 ü 6 saniye, 100 km de 4 litre yakıyor. 105-124 beygir olmalarına rağmen m3 tokatlıyor ve servis masrafları yok

2. eli unutmayalım.
  • quote:

bu konuyu açtıktan sonra hesabıma cash 1000 $ yattı
    şaka bir yana ben bu başlıkta yakıt tüketiminden hiç bahsetmedim eğer verdiğim linki incelediyseniz video test kısmında da yakıt değil sadece fren ve performans testi yapıldığını görmüşsünüzdür
    Ve yine aynı şekilde yapılan testlere baktığınızda bir çok markanın bir çok modelinin fabrika verilerini tutturduğunu(performans anlamında) hatta daha iyi değerler elde ettiği görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 25 Şubat 2013; 11:21:30 >

• bu testi adac yapsaydı
    fabrika verşlerinin altında değerler verirdi bu arac
  • Cevap yazanların çoğu daha ilk mesajı bile okumadan atlamış yok yakıt yok bilmem ne . Klasik VW ci kullanıcı profili işte bu .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.