Şimdi Ara

fabrika verisini(performans) tutturamayan vw klubüne golf 7 de katıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce videolu testlerde jetta da fabrika verisinden kötü performans sergilemişti
    gelenek golf'de de bozulmamış
    videolu yapılan bu testler bence alman ve türevleri dergilerin yaptıklarından daha objektif veriler sunuyor
    fren testleri de iyi görünmüyor
    http://www.otomobil.com.tr/video-test-yeni-2013-vw-golf-1-6-tdi-dsg/

edit: Konuda yakıt tüketimiyle ilgili bir ibare geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 25 Şubat 2013; 11:23:20 >

• Değerlenir diyorum.
  • Test edenler araba kullanmayı bilmiyorlardır,sağ ayaklarına sahip çıkamamışlardır.
  • VW ile aram hiç iyi değildir ama bu biraz haksız olmuş. Sanki fabrika verisini tutturan araç var mı? Vw'e özgü bir durum değil bu. Markalar testlerini her zaman olabilecek en ideal koşullarda yaparlar. Yakıt tüketimi için 90/sa hız, fren mesafesi için en iyi zemin vs. Asıl tutsa şaşırmak lazım.
  • Önlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfının en güçsüz motorlarından biri. Aktarma ve DSG ile bir miktar kurtarıyor kendini ama çok şey beklememek gerek sonuç gayet normal.
    0-100'den ziyade 0-160 süreleri ölçülse performans hakkında daha tutarlı yorumlar yapmak mümkün olacak.
  • tüketim verisini tutturabilen araç üretildi mi ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

tüketim verisini tutturabilen araç üretildi mi ki?

Suzuki Swift 1.2 GL

• Fabrika verilerine daha çok inanırım.
    Sonuçta bütün araçlar aynı koşullarda belli normlara göre test ediliyor.
    Yoksa fabrika verisi 5 olan araca 10 da yaktırılır 15 de.
    Sıcaklık,rüzgar,nem,rakım,asfalt kalitesi,lastiklerin markası,sürücünün kilosu gibi birçok kriter önemliyken sonradan yapılan testler sapabiliyor.
    Aynı kişi aynı pistte aynı km'deki,aynı marka lastikli araçları test etse bile kişinin hormonları,testi bir an önce bitirme isteği değişken olduğu için o bile sağlıklı olmaz.
  • hangı araba fabrıka verısını tam anlamıyla tutturmus kı vw tuttursun.kullanıcıya baglı olarak degısır.12 lıtre de yakarsın 6 7 lıtrede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Önlerden

aynı şekilde önlerden
  • Konu sahibi arkadaş öyle bir başlık atmış ki sanki vw kötülemekten kendisi para alıyomuş gibi. Sanki diğer araçlar fabrika verilerini tutturabiliyo. Bende 2011 1.6 tdi polo var uzun yolda 3.3 litre yazıyo ben 3.4 ü 90 la sabit hızla giderken yakalıyorum ne olucak şimdi. 0.1 litre çok mu büyük kayıp oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

tüketim verisini tutturabilen araç üretildi mi ki?

Suzuki Swift 1.2 GL

adamlar doğruyu söylemiş o zaman. ya da test şartları gerçeğe yakınmış. helal olsun vallahi.
  • Fabrika verileri kullanıcıda bence sadece fikir oluşturmalı. Aşağı yukarı araç bu kadar yakar şeklinde. Firmalar normal şartlar altında test edip tüketim hesaplasalar şikayet edilebilir yanlız yol durumu araç durumu hava sıcaklığı yük miktarı gibi etmenlerin hepsi optimum seviyedeyken mimimum ne yazabilecekse şirketler ona göre hesaplama yapıyorlar. Bunu bilerek,sindirerek araç alın. Sonra vay efendim niye tutmuyor bu değerler demeni ne size ne de cebinize bir faydası olmayacaktır.
  • vw ve gerçeklik.
  • Fabrika verisi 11.9 olan megane reelde 11.5 sn'de 0-100km kosuyor.
    Fabrika verisi 10.5 olan golf reelde
    11.5 sn'de 0-100km kosuyor.

Tuhaf, cok tuhaf

• Bunlar yanlış verilerle harcıyorlar bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Fabrika verisi 11.9 olan megane reelde 11.5 sn'de 0-100km kosuyor.

Tuhaf, cok tuhaf

Video da fark ettiniz mi bilmiyorum. Gaza ilk kalkışta amiyane tabirle abanarak basıyor sürücü. Hemen tepki göstermiyor araç çok kısa bir zaman sonra ivmelenmeye başlıyor. EDC viteste aynı bu şekilde. Sıfırdan kalkarken gazı köklediğiniz an araç manueldeki gibi yürüyüp gidemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpzn

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Fabrika verisi 11.9 olan megane reelde 11.5 sn'de 0-100km kosuyor.

Tuhaf, cok tuhaf

Video da fark ettiniz mi bilmiyorum. Gaza ilk kalkışta amiyane tabirle abanarak basıyor sürücü. Hemen tepki göstermiyor araç çok kısa bir zaman sonra ivmelenmeye başlıyor. EDC viteste aynı bu şekilde. Sıfırdan kalkarken gazı köklediğiniz an araç manueldeki gibi yürüyüp gidemiyor.

O zaman kaybi her otomatikte var.

• Yakıt tüketimi açısından birçok markanın değerleri tutmuyor.
    Bu sizin gaza basış açınız,mevsim,yolun eğim durumu,doğru vites ve gaz pedalı kullanımı,aracın yüklü olup olmaması gibi birçok kritere bağlı.
    Yani veri tutmuyor diye golfü eleştirmek saçmalamanın dibine vurmak olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.