Bildirim
Fabulous neden bu kadar seviliyor? (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
anca assassin oynasın -
beyler fab fab fab esprisi ne biri açıklayabilir mi? -
fab fab ingilizcede çok farklı bi anlamda fabfabulous diye nicki fab fab fab diyor millet
-
quote:
Orijinalden alıntı: kamyonmuro
fab fab ingilizcede çok farklı bi anlamdafabfabulous diye nicki fab fab fab diyor millet
fab fab değil fap fap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kamyonmuro
fab fab ingilizcede çok farklı bi anlamdafabfabulous diye nicki fab fab fab diyor millet
o fap fap
gerçi fab fab olayı başta ona göndermeydi sonra bebeler anlamadı -
Turnuva macında khazixle penta ceken bi adam bu tr den oldugu icinde gurur duyulması gerek.Bu fanlarıyla dalga gecenlere sesleniyorum madem siz gidip turnuvada destekleseydiniz chattan surdan burdan adam gibi tezahurat etseydiniz de ortalık cocuklara kalmasaydı. -
quote:
Orijinalden alıntı: TripwareX
fab fab fab.. benim içim fesat herhalde lan.
Sadece sen değilsin :D Bende seninki gibi yorumlar bekliyordum. Başka hiçmi yok öyle anlayan -
Sadece nickini seviyorum fapping
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 14 Eylül 2013; 18:09:43 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X