Şimdi Ara

Fabulous neden bu kadar seviliyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
4
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: velbet

quote:

Orijinalden alıntı: Makavélli

Tr'nin en iyi solo top 'uyms En iyi yoktur her zaman ondan iyisi vardır... Yada senden iyisi vardır cok abartmayın gelsin Top lanede karşıma Ha birde geçen ben g1 deydeken gece duo attiğim arkadaşım plat 3 dü ve karsı takıma şu TÜRKİYE sunucusunun soloda 1. olan arkadası Dahlback ve 8. Bocuq karsımıza geldi sonuc kaybettiler ne şekılde oralara geldikleri belli insanları bu kadar buyutmeyın gözunuzde... Ss'leri ilerde ekleyeceğim :)

Biz westteki diamond 1den bahsediyoruz keke. TR değil. Bu kadar iyiysen kur takımını seni de görelim turnuvalarda.

fabulous senin gibi adanalıderbeder01 veya bocuq mu artık neyse nicki onlarla oynamıyor kardeş froggen ocelote yellowpete gibi oyuncularla oynuyor

• Bence Türkiye'deki en iyi oyunculardan biri fabulous.Ne olursa olsun o adam oyun disiplininden kopmuyor.İşler kötü gitse bile bırakmıyor.Gidiyor farm yapıyor iki assist fln alıyor ama gene toparlanıyor.Ayrıca kha'zix i gayet iyi kullanıyor bence.
  • İsmi sakat ondan. Reos Reos Reos oluyor mu hiç?
  • İyi oyuncu sevilecek tabi. Ama benim oyunumda Kha aldım diye fab fab fab yazdıklarında çok kıl oluyorum.
  • Onunda hoşuna gidiyor sanırım fabfabulous yapmış ismini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 28 Nisan 2013; 11:05:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fab'e mütevazi diyenler olmuş. adam dp maçlarından önce "dp'den kimseden korkmuyorum, daha onlara göstermediğim picklerim var" tarzı konuştu. sonra longb karşısında nolduğunu gördük. hwa takım oalrak artist bi takım. longb > fab
  • O kadar abartılıyor filan yazmışsınızda türkiyede ondan iyi bir solo top gösterirmisiniz ?
  • hwada başka oynayan adam yok turnuvanın junglerini ferit seçtiler ama sanırım kimse feritin golemlere fb verecegini aşırı berbat heca oynayısını görmedi
  • Arkadaşlar bende bir challenger oyuncusu olarak fab fab fabolous la soloq'da karşılaştım. Genellikle mid oyuncusu olduğumdan fab'ın aldığı bruiser midler ile (örneğin zed) ile birkaç maç atma fırsayım olduki şunu söyleyebilirim. Bruiser tipli assasin tarzı champlarda (genellikle agresif oyun tarzı) gerçekten iyi, farmı çok iyiydi. Bir çok kez midde jungler yardımıyla kessekte 20-25 cs farkı bir türlü kapatamadım. Burda abartılıyor diyen arkadaşlara katılmıyorum. Çok kolay gözüküyor oynaması ama mekaniğe çok iyi hakim olunması gerekir yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim. Şunu da eklemek lazım aynı başarıyı shenle gösteremedi turnuvada. Dp hem oyunu hemde rakibini çok iyi okudu ve ona bu snowbal şansını vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lickshotr

chate yazan arkadaşlar kücük olabilir ama soyle bir gerçek var ki türkiyenin en iyi solotop ve takımını en iyi sırtlayan playeri .

yav he serkan reyiz ezdi xd
  • Ben Angaralı Fab'ıma laf soyletmem. Adam turkıyenın en ıyı solo top oyuncusu kıskanmayın ve susun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final serisinde longb fena tokatladı fabulusu
  • longb ezdi her maçta , fazla lafa gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

longb ezdi her maçta , fazla lafa gerek yok.

adam her maç dedi ahahahaha longbnin şampiyon havuzu 3 champten oluşuyor galiba bu turnuvada takımca iyiler diye moral olarak iyi diye fabuyu biraz domine etmiş olabilir ama şartlar farklı olsa biliyoruz kimin domine edeceğini ve fabulous longbye göre kat kat tecrübeli ve daha iyi oyunculara denktir
  • Adam 10 gibi uyuyor siz hala mütevazi değil diyosunuz 22.00 da yatan bi adamdan ne zarar gelebilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormyroad

O kadar abartılıyor filan yazmışsınızda türkiyede ondan iyi bir solo top gösterirmisiniz ?

LongB ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi Görüşüm İST de MVP Ödülünü Haketmeden aldı.. Sebebi Belli " Fab Fab Fab " olark kendine bir ün yapmış durumda bununda meyvelerini alıyor. TT Titans a Karşı Khazix ile Aldıgı Kill ler ile herkesin dikkatini çekti MVP yi bu yüzden aldı.. çünki Final Maçında da Khazix ile oynadı ama malesef pek etkili olamadı. MVP LongB ye verilmeliydi ama tabiki sistem böyle işlemiyor..

Dipnot: Yorumum Sadece İST ile alakalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

quote:

adam her maç dedi ahahahaha longbnin şampiyon havuzu 3 champten oluşuyor galiba bu turnuvada takımca iyiler diye moral olarak iyi diye fabuyu biraz domine etmiş olabilir ama şartlar farklı olsa biliyoruz kimin domine edeceğini ve fabulous longbye göre kat kat tecrübeli ve daha iyi oyunculara denktir

Neyin kafasındasın sen , son 2 oyunu açıkça longb ve botlane taşıdı fanboyluğu bırakıp objektif ol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

quote:

Neyin kafasındasın sen , son 2 oyunu açıkça longb ve botlane taşıdı fanboyluğu bırakıp objektif ol.

aynen aynen longb ezdi ama arkadaşların yaş grubu biraz düşük galiba hala fab diyolar. tamam iyi diğer maçlarda taşıdı oyunu ama final maçı her şeyi açıkladı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.