Şimdi Ara

Fabulous neden bu kadar seviliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fab fab fab(MASTÜRBASYON) manasında ya o yüzden bu kadar eğleniyor zeki kardeşlerimiz.
  • bir gemieee edemez
    Not = adamda iyi oynuyor ona sözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fab şuan trdeki en iyi solotopdur diyebiliriz nedeni lanede counter yese bile oyun kaybetmiyor.LongB daha çok lane switch oyuncusu ciddi anlamda lane switchde çok iyi farm çekip kule altını güzel kullanıyor.Şuan trnin en iyi takımı dpdir tartışmasız.Nedeni trnin en iyi midi ve en uyumlu botu sahip olmaları hexa sevdigim bir adc ama dpye karşı botda bir kere bile kazanamadılar.

• fabulusun justin bieber etkisi var ergenler üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Bi LongB değil..

dp sırf fabulousla 1on1 çıkmasın diye lane switch yapıyor bu kadarı yeter mi?

serkanımıza laf yok dhli dhliyi savunacak arkadaş

serkan ezüq ya fabulous trnin en iyi toplanerı bence şuan

ama şu hwa ve fabulous fanlarının %95'i 10-15 yaş tayfası olduğu için chatta sürekli onu görmen normal. nedendir bilmem hwa fanları hep bebeler lolde.

• Karakterini, kişiliğini bilemem ama iyi oyuncui. Laneinde çok başarılı. Ne yalan söyleyeyim junglerı olsam gang gelmeden önce sorarım, karşındaki pushlamış gang gelicem ama kafanda başka bir plan var mı diye.
  • burdan yazmak kolay tabi daha iyi olan varsa çıkıp oynasın oyunda farm yapmakdan aciz olanlar burda hepsi voyboy kesilmiş bak hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartale11

burdan yazmak kolay tabi daha iyi olan varsa çıkıp oynasın oyunda farm yapmakdan aciz olanlar burda hepsi voyboy kesilmiş bak hele

Dostum. Bak yukarılara. Millet 'fab fab" yazanlara laf ediyor. Herkes Türkiye'nin en iyi solotop'u diyor burada. Sen ne diyorsun?

• eee adamın hayranı var kimene
  • quote:

eee adamın hayranı var kimene

Hayranlık çirkinliğe dönüşüyor. Yaş grubu hakkında bir şey diyemem. Zira ben de 16 yaşındayım henüz. Fakat milletin orada "fab fab" yazıp mastürbasyonu çağrıştırması bence hoş değil birkaç binlik izleyiciler önünde. Gerçi Riot çalışanlarının da hoşuna gidiyor bu. Canlı yayında bayağı gülüyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

quote:

eee adamın hayranı var kimene

Hayranlık çirkinliğe dönüşüyor. Yaş grubu hakkında bir şey diyemem. Zira ben de 16 yaşındayım henüz. Fakat milletin orada "fab fab" yazıp mastürbasyonu çağrıştırması bence hoş değil birkaç binlik izleyiciler önünde. Gerçi Riot çalışanlarının da hoşuna gidiyor bu. Canlı yayında bayağı gülüyorlardı.

türk aklı ne diyebilirim ki hep kötüye yorarız. olayları adam iyi oyuncu bu kadar desteği hakediyo kim destekliyosa desteklesin
  • Oyunculuğu iyi sadece kişiliksiz biri bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Oyunculuğu iyi sadece kişiliksiz biri bana kalırsa.

+1
    Voyboy'un bedava verdiği solo top tecrübesinden birde bunlar 40TL talep eder. :D yaa güneş görmeyen yerlerimle gülüyorum bunlara.
  • hayırda abartıyorlar ne ya ? adamlar sadece fab fab yazıyorlar. hani fab kölen olayım fab allahımsın fab ilahımızsın fab lolün en iyisi yazan mı var ? sadece sürekli fab diye tezahürat var. hani dh de takılan insanların çoğu kendini üstün görüp diğerlerine laf atmayı çok seviyor. Neyse şimdi bunada laf söylerler. Ama şunu söyleyim;
    FAB FAB FAB !
  • sizin mantığınıza birşey demiyorum sizinkide ciddi ciddi kıskançlık beyler adam iyi oyuncu bu kadar abartılıyor diyorsunuz da geçen turnuvada yaptığı hareketler ve her maçta first blood olmasıydı ve khazix ile turnuvada penta almıştı galiba bu turnuvada az kalır bir yanı yoktu fab'ın Bu kadar çok kıskanmayın Normal tezahürat yapmışlar ne varki bunda yani takımını tutmak gibi birşey HWA'yı tutuyorlar ama biliyorizki HWA'yı ayakta tutan fab ve Takımın kaptanı Wistcutter mıydı neydi ama yine de takım oyunu olduğunu unutmayalım çocuk falan diyorsunuzda normal tezahürat yapıyorlar abartmayın....
  • İyi bir oyuncu normal değilmi? Futbol gibi düşünün herkes salih diye bağırıyor kimse çıkıp abartıyosunuz demiyor Sevgi gösterisi sadece kıskançlığa gerek yok..
  • Tamam iyi oynuyor da bizim vatandaşlar tabiri caizse ilah ettiler Fab arkadaşımızı. Canı sıkılan *fab* yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TripwareX

fab fab fab.. benim içim fesat herhalde lan.

Senin için fesat değil insanlar bilerek fab fab fab yazıyor ama ne anlama geldiğini bilmeyen fabulousun çok sevildiği için dendiğini sanıyor oysaki amaç dalga geçmek.Fab fab fab derken insanlar başka birşey ima etmeye çalışıyor yani.
  • LCS ile karşılaştıranlar falan var komedi. Şu çocuklara destek olun da gitsinler almanyaya hangisi giderse gitsin de orada da fab fap naru naru diyelim. TR Server plat oyuncuları fabu ile dalga geçiyor zaaa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.