4-5 yıl önce aldığım msn adresiyle faceye üyelik aldım ve hala faceye o adresimle giriş yapıyorum. Ama uzun zamandır hotmail adresime giriş yapmıyodum lazım oldu giriş yapmak istedim Bu Windows Live ID mevcut değil. Farklı bir ID girin veya yeni bir Windows Live ID edinin. uyarısı geldi. yanlış yazmadığımdanda eminim şifremi unuttumdan şifre sıfırlayarak tekrar giriş yapmayım dedim şifre sıfırlama işleminde Windows Live ID yanlış. Lütfen yeniden deneyin uyarısı verdi. yeni hotmail yaparak eski hotmailimi almaya çalıştığımda We can't check the availability of this email address because the service is temporarily unavailable. Please try again later uyarısı veriyor.
faceye giriş yapabiliyorum ama normal olarak hotmailden o adresimi açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
biraz daha araştırdım
Hesabım neden geçici olarak engellendi? Müşterimizin ve sisteminizin dolandırıcılığa veya uygunsuz kullanıma karşı korunmasına yardımcı olmak için, istenmeyen posta benzeri etkinlikler algıladığımız Windows Live hesaplarını geçici olarak engelliyoruz. Bu etkinlikler e-posta, anlık ileti veya arkadaş davetleri olabilir. Hesabınızın geçici olarak engellendiğini bildiren bir ileti alırsanız, cep telefonu numaranızla hesabınızı doğrulayarak engellemeyi kaldırabilirsiniz. Telefon numaranızı girdikten sonra, hesabınızın kilidini açmak için kullanabileceğiniz doğrulama kodunu içeren bir kısa mesaj göndereceğiz. Bu, hesabın sahibinin istenmeyen posta gönderen biri değil siz olduğunuzu doğrulamamıza yardımcı olur. Cep telefonu numaranızı girmek için, Telefon ekle sayfasına gidin. (Önce oturum açmanız istenebilir.) Cep telefonu numaranızı kullanarak hesabınızı doğrulayamıyorsanız, çevrimiçi Windows Live Çözüm Merkezi'ne gidin ve sayfanın en üstünde Soru Sor'u tıklatın.
NE KADAR GÜVENLİ OLUR BİLMİYORUM BİLEN ARKADAŞ VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOK İYİ OLUR.
quote:
Orijinalden alıntı: beykozlusukru
4-5 yıl önce aldığım msn adresiyle faceye üyelik aldım ve hala faceye o adresimle giriş yapıyorum. Ama uzun zamandır hotmail adresime giriş yapmıyodum lazım oldu giriş yapmak istedim Bu Windows Live ID mevcut değil. Farklı bir ID girin veya yeni bir Windows Live ID edinin. uyarısı geldi. yanlış yazmadığımdanda eminim şifremi unuttumdan şifre sıfırlayarak tekrar giriş yapmayım dedim şifre sıfırlama işleminde Windows Live ID yanlış. Lütfen yeniden deneyin uyarısı verdi. yeni hotmail yaparak eski hotmailimi almaya çalıştığımda We can't check the availability of this email address because the service is temporarily unavailable. Please try again later uyarısı veriyor.
faceye giriş yapabiliyorum ama normal olarak hotmailden o adresimi açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ayni sorun bende de var.
Faceye giris yapiyorum. Hotmaile girmiyor.
Sifremi unuttum bolumunden windows id yi girdigimde bu id mevcut degil diyo. Nasil kurtarabilirim hesabimi yardim edin lutfen