Şimdi Ara

facebook açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad'den giriyorum ama masaüstü ile denediğim zamanhttps://seagame.org/index.php internet sayfasına yönlendiriyor . o sayfada kalıyor. daha önce bunu yaşıyan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 18 Mart 2014; 15:49:13 >

• Denetim Masası > Programlar ve Özellikler 'de yüklü programların adlarını yazabilir misiniz? ( Özellikle ne olduğunu bilmediğiniz)
  • aynı anda Google da girmedi. Google girince flashplayer yükleyin diye bir Windows uyarısı çıktı ve flash yükleme sayfası açıldı. sonra başka denemede google açıldı bu sefer. ben kendim adobe'nin kendi sayfasını açarak flashplayer yükledim. Programlara baktığımda hepsi tanıdık programlar farklı bir şey göremedim. sistem geri yükleme falan mı yapsam acaba.
  • bu sabah saatine sistem geri yükleme yaptım düzeldi. pek anlamam bu işlerden ama virüs girmiş demek mi oluyor şimdi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

bu sabah saatine sistem geri yükleme yaptım düzeldi. pek anlamam bu işlerden ama virüs girmiş demek mi oluyor şimdi bu ?

google flash player yükleyin diye uyarı vermez. virüstür büyük ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun tekrarladı şu adresteki denilenleri yapıcam
    http://uzmanim.net/soru/warning-your-flash-player-may-be-out-of-date/3017
  • Program ekle kaldır'da ismini bilmediğiniz programları sormuş arkadaş ben de merak ediyorum. Bilmediğiniz bir yazılım mı sızmış acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Facebook Messenger problem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet @taximproject ilk olarak o noktaya dikkat çekmişti. fakat bilmediğim veya ismi değişik gelen bir program göremedim.

bu arada açılmayan sayfalar, youtube, Google.com.tr, facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 19 Mart 2014; 9:25:59 >
  • uzmanım.net teki yazılım ile tarattım bir şey değişmedi
    bu arada bilgisayarda emsisoft antimalware de yüklü bir şey bulmuyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 19 Mart 2014; 9:23:53 >
  • Her tarayıcıda mı bu sorun ile karşılaşıyorsunuz ?
  • google chrome de bu sorun yoktu.
  • Hitman pro diye bir programla tarattım. çerezleri sildi gibi geldi bana. şimdilik düzeldi.

edit: düzelmişti ne oldu anlamadım gene eskisi gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 19 Mart 2014; 11:59:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.