yahu face e direk paylaşım butonu yapsanız burdan ne olcak sankiii.
o üyelerin yarısı eminim klondur.
Endonezya ülkesinin o kadar yüksek üyeye sahip olması ilginç geldi. 1 milyar üye sınırını yakın zamanda görecegimizi düşünüyorum.
Hiç iyi bir durum değil.Facebook kötü bağımlılık yapıyor maalesef.
Bunun ne kadarı sahte hesaptır acaba.
Sonunda facebook kendi içine çökerek gümleyecek. Şuan elinde face hissesi olanlar kıymetliyken ellerinden çıkartıyor.
Dünyada üye olmayan tek kişi ben kalsam, yine üye olmam.
en son resmimi Cumhuriyet Bayramı için değiştirmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Bunun ne kadarı sahte hesaptır acaba.
ortalama bir kişinin en iyimser tahminle 3 hesabı olduğunu düşünülürse 2/3 fake olma olasığını yüzde bir milyon.. ben o kadar bile gerçek hesap olduğuna inanmam. koca bir balon...
O değilde türkiyedeki kullanıcıların yarısı fake.Zaten bir inci ağı var onun busu şunun şusu bilmemkimin ta kendisi vs. diye
quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
O değilde türkiyedeki kullanıcıların yarısı fake.Zaten bir inci ağı var onun busu şunun şusu bilmemkimin ta kendisi vs. diye
yarısımı 10 milyon yoktur gercek kullanıcı onun yarısıda zaten sadece acmak için açmıştır geri kalanında yarısı oyun için toplasan 1 milyon aktif kullanıcı yoktur Türkiyeden
benimde 3-5 tane fake hesabım var
quote:
Orijinalden alıntı: murat2098
quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
yarısımı 10 milyon yoktur gercek kullanıcı onun yarısıda zaten sadece acmak için açmıştır geri kalanında yarısı oyun için toplasan 1 milyon aktif kullanıcı yoktur Türkiyeden
Aynen. Türkler zaten birilerini kandırayım, ekleyip arkadaş sayımı yükselteyim diye diye fake hesaplar açıyolar. Dediğin gibi 1- 2 milyon aktif kullanıcı anca vardır.
dünyanın genelindeki fake hesabları kapatsalar yarıya düşer
bunun 10 milyonu aşkını fake dir zaten palavra çoğu insanın pervasızca facebook u kullanması bir delilik zaten insanların gerçek reel yaşamda yapamadıklarını sanal ortamda kendilerini tatmin etme yeridir bence
quote:
Orijinalden alıntı: Almora_07
bunun 10 milyonu aşkını fake dir zaten palavra çoğu insanın pervasızca facebook u kullanması bir delilik zaten insanların gerçek reel yaşamda yapamadıklarını sanal ortamda kendilerini tatmin etme yeridir bence
100 milyonu bile fake olsa kalan 600 milyon kişi zaten başarılı olmak için yeterli değil mi sizce?
fake hesapları kapatmak işlerine gelmez :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme