Sevdim bu grubu.Açan arkadaşların ellerine sağlık.
Hayırlı olsun. Başvurdum.
quote:
Orijinalden alıntı: ÇUMRALI Yok hayır. Kendim Çumra'lıyım. ikametim işim gereği Konya-Emirgazi'de. Nickimi bu şekilde olmasını istedim sadece.
Ben de yıllarca Çumra'da yaşadım.
Çok iyi olmuş bende az önce katıldım
quote:
Orijinalden alıntı: kayacem
quote:
Orijinalden alıntı: TRsalvador
Kapak logosu 8 bit sanırım kör oluyordum az daha baksam size kapak fotosu yapmamı istermisiniz boyutlarını söyleyin kapağın yapayım ? Bu arada üye oldum.
valla çok iyi olur ....
Benim adım hıdır elimden gelen budur çok parlak ama olsun idare et kapağa ister koy ister koyma önemli değil Otomobil fotorafı koymak istersen kapağa illaki koymak istediğin aracın marka model söyle ve kapakda yazmamı istediğin birşey varsa onu söyle 3D olarak yanına yazabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamil3406 -- 17 Nisan 2012; 23:43:20 >
quote:
Tüm otomobil sevdalılarına gurubumuz açıktır..
Üye sayımızı artırmak sizlere düşüyor.
Saygılar...
ellerine sağlık güzel bir çalışma
ne yazık sanal ortamdaki tek giriş noktam burası birde mail adresim var diğer hiçbir sosyal paylaşım işinde yokum.
Arkadaşlar sayfaya nicklerimizi de yazalım.Kimse kimseyi tanımıyor.Tanışmış oluruz.
quote:
quote:
quote:
Kapak logosu 8 bit sanırım kör oluyordum az daha baksam size kapak fotosu yapmamı istermisiniz boyutlarını söyleyin kapağın yapayım ? Bu arada üye oldum.
valla çok iyi olur ....
Benim adım hıdır elimden gelen budur çok parlak ama olsun idare et kapağa ister koy ister koyma önemli değil Otomobil fotorafı koymak istersen kapağa illaki koymak istediğin aracın marka model söyle ve kapakda yazmamı istediğin birşey varsa onu söyle 3D olarak yanına yazabilirim.