Şimdi Ara

Facebook da 'Donanım Haber Otomobil Platformu' Kurulmuştur... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

Benim anlamadigim ne biliyormusunuz bu adama neden on yargi ile bakiliyor ? Bu adamin size ne zarari dokundu neyini gordunuz ? Cihan abiyi gercekte reelde tanidim gercekten sicak kanli ve samimi bi abimiz .

Adam atti tuttu yada salladimi hangi dedigi yalan jetta aldi su kadara aldim dedi olay oldu s60 aldi sukadara aldim dedi olay oldu . Sizin derdiniz ne bu adamla ugrasiyorsunuz ? Benden size tek tavsiye mutlaka tanisin cihan abiyle sonra gelin yorum yapin burda.

Boyle bilgili cagdas insanlari forumdan sogutmamak lazim..

Saygilarimla
    Aziz Kancar

Cihan'ı şahsen tanımıyorum, mutlaka bir yerde karşılaşırız tanışırız, selamlaşırız o problem değil.
    Gruptaki olay ise çok farklı. Bir adam herkese ulanlı mulanlı, küfürlü, hakaretli ifadeler kullanıyor ve mesajları silinip gruptan atılmıyor, üstüne üstlük yazdığım cevaplar siliniyor küfür olmamasına rağmen. Kimse konuşma, cevap verme hakkının olmadığı bir ortamda bulunmak istemez, ben de doğal olarak rahatsız oldum ve ayrıldım. Cihan'ın şahsıyla değil ancak grupaki idareci tavrıyla ben de hoş intiba bırakmadı açıkçası.

Saygılar.

• logo da güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

Benim anlamadigim ne biliyormusunuz bu adama neden on yargi ile bakiliyor ? Bu adamin size ne zarari dokundu neyini gordunuz ? Cihan abiyi gercekte reelde tanidim gercekten sicak kanli ve samimi bi abimiz .

Adam atti tuttu yada salladimi hangi dedigi yalan jetta aldi su kadara aldim dedi olay oldu s60 aldi sukadara aldim dedi olay oldu . Sizin derdiniz ne bu adamla ugrasiyorsunuz ? Benden size tek tavsiye mutlaka tanisin cihan abiyle sonra gelin yorum yapin burda.

Boyle bilgili cagdas insanlari forumdan sogutmamak lazim..

Saygilarimla
    Aziz Kancar

Cihan'ı şahsen tanımıyorum, mutlaka bir yerde karşılaşırız tanışırız, selamlaşırız o problem değil.
    Gruptaki olay ise çok farklı. Bir adam herkese ulanlı mulanlı, küfürlü, hakaretli ifadeler kullanıyor ve mesajları silinip gruptan atılmıyor, üstüne üstlük yazdığım cevaplar siliniyor küfür olmamasına rağmen. Kimse konuşma, cevap verme hakkının olmadığı bir ortamda bulunmak istemez, ben de doğal olarak rahatsız oldum ve ayrıldım. Cihan'ın şahsıyla değil ancak grupaki idareci tavrıyla ben de hoş intiba bırakmadı açıkçası.

Saygılar.

Hocam ben

Forumda idareci degilim sadece internette fazla zaman gecirme firsatim oldugu icin isim geregi grubu kuran cem arkadas sayesinde dahil oldum

Kufur mesajlari hep sildim dogrudur zaren basindan beri karsi oldugum 3 sey var
    Kufur hakaret ve asagilama alay edilme

Dun yasanan olayda cad 34 isinli arkadasa yol gostermek maksadi ile forum donanimin mail adresini verdim ve kufurlu mesajlarini sildim sizinde bir mesajiniz vardi yanlis hatirlamiyor isem

Sonucta hepimiz insaniz hata yapabiliriz

• Silmedin Cihan.
    Dün akşam iki yorumunu sildin,diğerlerinde vatandaş forum üyelerine küfrettiğiyle kaldı,bugün öğlene doğru gönderinin tamamı silinmişti.
    Yukarıda küfürlü yazı varken Eray'ın yorumunu sildiğinden eminim.
    Karşı olduğunu biliyorum fakat dünkü olay gözünden kaçmış olamaz.

Platform üyeliğinden ayrılmıyorum,sadece takip edeceğim,herhangi bir paylaşım ve yorumda bulunmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Davet üzerine dahil olduğum bu platform cihanair'in kişisel hegamonyasının bir parçası olduğu için grup üyeliğinden ayrıldım.

Eski grubu hortlat ya da yeni grup açalım Coşkun.
    Ben de ayrılacağım,sadece şu saçmalığın nasıl gelişeceğini merak ettiğim için oradayım.

Daha düzgün bir oluşum olacaksa her türlü yer almak isterim.
  • kafanıza göre istediğiniz kişiyi gruptan atıp banlıyorsunuz. böyle grup mu olur?
  • Bana kalsa açarım açarım grubu, girişe de koyarım bir iq testi; Allah bereket versin.
    Tertemiz muhabbet olur.
  • hem herkes görüşünü belirtebilir dediler. ben görüşümü belirtince suç oldu. hemen banladılar. otomobil platformu diye grup kuruyorlar, hergün siyaset konusu açılıyor.
  • bu grup forum adına açılan bir grup ve forum yönetiminin hemen o grubu kaldırması gerek.
  • basvurdum
  • ne grupmuş arkadaş!!!

ihtiras,tutku,entrika...
    brezilya dizisi gibi mübarek
  • cihan banımı kaldır

edit: çok mu komik canvarol?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 26 Eylül 2012; 18:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

cihan banımı kaldır

O üyelikleri açıp, milleti rahatsız edip, bir de küfür saydırdığın için imkanı yok senin daha oraya girmenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

cihan banımı kaldır

O üyelikleri açıp, milleti rahatsız edip, bir de küfür saydırdığın için imkanı yok senin daha oraya girmenin

ne zaman küfür etmişim? ben hiçbir zaman küfür etmedim. bu forum adına büyük bir grup açıyorsanız herkesi de almak zorundasınız.

ne üyelikleri adam dün akşam banladı beni. hemen banımı kaldırsın, söyleyin.

edit: grupta hala beni konuşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 26 Eylül 2012; 16:57:00 >
  • quote:

quote:

quote:

cihan banımı kaldır

ne zaman küfür etmişim? ben hiçbir zaman küfür etmedim. bu forum adına büyük bir grup açıyorsanız herkesi de almak zorundasınız.

Günahını almak istemem kardeşim, senin olduğundan şüphelendik ama başka biri daha var; bayağı bir rahatsızlık çıkarttı az önce de. Saygı çerçevesinde ve fazla tartışmaya girmeden devam etmen dileğiyle..

• quote:

quote:

quote:

cihan banımı kaldır

almak zorundasınız ne la

• quote:

quote:

quote:

quote:

cihan banımı kaldır

Günahını almak istemem kardeşim, senin olduğundan şüphelendik ama başka biri daha var; bayağı bir rahatsızlık çıkarttı az önce de. Saygı çerçevesinde ve fazla tartışmaya girmeden devam etmen dileğiyle..

cihana yada bir başka yöneticiye söylesen de banımı kaldırsa olur mu? kaldırırım derse burdan sana ismimi veririm.

• İstek gönderdim bakalım, yeni gördüm bende.
  • Başvurdum hocam
  • quote:

cihana yada bir başka yöneticiye söylesen de banımı kaldırsa olur mu? kaldırırım derse burdan sana ismimi veririm.

Bu gelmesin beyler ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.