Şimdi Ara

Facebook da 'Donanım Haber Otomobil Platformu' Kurulmuştur... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032
    cihana yada bir başka yöneticiye söylesen de banımı kaldırsa olur mu? kaldırırım derse burdan sana ismimi veririm.

Bu gelmesin beyler ...

nedenmiş??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 26 Eylül 2012; 20:30:31 >
  • quote:

quote:

quote:

cihana yada bir başka yöneticiye söylesen de banımı kaldırsa olur mu? kaldırırım derse burdan sana ismimi veririm.

Bu gelmesin beyler ...

nedenmiş??

özcan sen misin?

Yok hacı sen gelme.

Ne özcanı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

quote:

Bu gelmesin beyler ...

Serbest çağrışım.

[simage]httssssp://www.resimler.tv/data/media/407/dusmanimin-dusmani.jpg[/simage]

Facebook da 'Donanım Haber Otomobil Platformu' Kurulmuştur...

Neyse konuyu dağıtmayalım daha fazla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

quote:

Bu gelmesin beyler ...

Serbest çağrışım.

[simage]httssssp://www.resimler.tv/data/media/407/dusmanimin-dusmani.jpg[/simage]

Facebook da 'Donanım Haber Otomobil Platformu' Kurulmuştur...

Neyse konuyu dağıtmayalım daha fazla.

salndalyeden kaydfım gulerken.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=yaran+entry%27ler&nr=y&pt=yaran+entryler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim anlamadığım bu gün bu konuyu görüp grubu ekledim, girdim gruba adamlar bu gün 10 dan fazla kişi geldi diye bu nedir yahu diye yakınıyor resmen. biri de tadı kaçtı buranın demiş.

nasıl bir saygısızlıktır bu anlamadım, ne demek yeni üye geldi diye tadı kaçtı buranın demek, o zaman ne kabul ediyorsun etme, o zaman niye donanımhaber adına grup açıyorsun açma.

tövbe ya.
  • Yöneticiler arasında Taner Abimizde var.
  • hem donanım haber adına grup açıyorlar. hem kafalarına göre banlıyorlar. kendileri grup oluşturmuşlar. hep onlar konu açıp onlar konuşuyor. buraya gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 26 Eylül 2012; 21:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

benim anlamadığım bu gün bu konuyu görüp grubu ekledim, girdim gruba adamlar bu gün 10 dan fazla kişi geldi diye bu nedir yahu diye yakınıyor resmen. biri de tadı kaçtı buranın demiş.

nasıl bir saygısızlıktır bu anlamadım, ne demek yeni üye geldi diye tadı kaçtı buranın demek, o zaman ne kabul ediyorsun etme, o zaman niye donanımhaber adına grup açıyorsun açma.

tövbe ya.

Mevzuyu anlamadın üstadım. Konunun ben hortladığını bilmiyordum ve nereden geliyor bu bereket diye sordum. Birkaç tane konuyu kirleten insan vardı onlar sayfadan atıdıl fake hesaplar ile geri mi dönmeye çalışıyorlar diye düşündüm. Yoksa kötü bir amaç yok.
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 26 Eylül 2012; 21:43:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

benim anlamadığım bu gün bu konuyu görüp grubu ekledim, girdim gruba adamlar bu gün 10 dan fazla kişi geldi diye bu nedir yahu diye yakınıyor resmen. biri de tadı kaçtı buranın demiş.

tövbe ya.

Mevzuyu anlamadın üstadım. Konunun ben hortladığını bilmiyordum ve nereden geliyor bu bereket diye sordum. Birkaç tane konuyu kirleten insan vardı onlar sayfadan atıdıl fake hesaplar ile geri mi dönmeye çalışıyorlar diye düşündüm. Yoksa kötü bir amaç yok.
    Edit: İmla

o zaman beni suçum olmadığı halde neden banladınız? siyaset konusu açıyorsunuz herkes görüşünü özgürce belirtebilir diyorsunuz. ben görüşümü belirttiğim zaman beni banladınız.

küfür dediğiniz şey şrfsiz kelimesi ise benden sonra cihan da o kelimeyi kullandı..

• O grupta otomobilden başka her şey var. Cahil cüvela yorumlardan, özenti genclik kavramina uyan insanlardan ve tartışmalardan biktigim icin ciktim gruptan. Zaman kaybi.

• quote:

tövbe ya.

Muharrem gerekli açıklamayı yapmış aslında bende şunları ekleyeyim,Bir kaç saat önce grupta şoparın biri baya bi sıkıntı çıkardı fake üyelik ile başkasının adına hesap açıp insanlara küfür falan etti.acaba yine fake üyelermi geldi diye söylendi onlar.Üye gelmesi için açılmış bir gruba üye geldiği için öyle şeyler söylenirmi :)

"Tadı kaçtı" yorumuda bununla alakalıdır,fake üyeler geldi sanıldığı için tadı kaçtı diye bir yorum yaptı aziz.Tamamen yanlış anlamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 26 Eylül 2012; 22:08:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

O grupta otomobilden başka her şey var. Cahil cüvela yorumlardan, özenti genclik kavramina uyan insanlardan ve tartışmalardan biktigim icin ciktim gruptan. Zaman kaybi.

Fatih abi götür beni gittiğin yere
  • quote:

quote:

O grupta otomobilden başka her şey var. Cahil cüvela yorumlardan, özenti genclik kavramina uyan insanlardan ve tartışmalardan biktigim icin ciktim gruptan. Zaman kaybi.

muharrem bi grup aç orda yardıralım

• Donanım Haber Otomobil Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 26 Eylül 2012; 22:05:48 >
  • quote:

quote:

quote:

muharrem bi grup aç orda yardıralım

Abi büyüğümsün sen varken bana düşmez

• quote:

quote:

Madem sende bu durumlardan rahatsızsın muharrem , yönetici yetkini kullanıp temizlesene ? Kimmiş bu cahil cühela olanlar , özenti olanlar , onları görelim kurtulalım.

Sürekli grup kurmak mı bunun çaresi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

Madem sende bu durumlardan rahatsızsın muharrem , yönetici yetkini kullanıp temizlesene ? Kimmiş bu cahil cühela olanlar , özenti olanlar , onları görelim kurtulalım.

Anıl sana çok yakın olduğunu söylüyorum o kadar. Bunun için yapmam gereken birkaç işlem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

Sevgili arkadaşlar facebook da donanım haber otomobil platformu adı altında bir grup oluşturdum.

İsteyen arkadaşlar katılabilir.Birde bu grubun üye saysını nasıl çoğaltabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.

Dileyen arkadaşlar katılabilir.

http://www.facebook.com/groups/251635614933777/

Saygılar...

Orada da kocaballı yönetici mi? Öyleyse, hiç başvuramayacağım da...
  • Grubu bende takip ediyorum, yukarıda yazıldığı gibi, otomobil muhabbeti dışında herşey var, özellikle buradaki buluşmalardan kaynaklı gruplaşma had safhada, sürekli bir grup atışması var, her paylaşımı kendi kişisel şovuna dönüştürenimi ararsın, 15 yaşında olup otomobil hakkında makale yazacak ufaklıklarımı ararsın her tür insan var, bir tek Taner abinin yazdıklarını takip ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

Anıl sana çok yakın olduğunu söylüyorum o kadar. Bunun için yapmam gereken birkaç işlem var.

Nasil yani

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.