Şimdi Ara

Facebook da 'Donanım Haber Otomobil Platformu' Kurulmuştur... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra

Kindar bir insan değilimdir,sinirim çabuk geçer.

Ozaman ben uzerime duseni yapayim ozur dilerim abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Kindar bir insan değilimdir,sinirim çabuk geçer.

Ozaman ben uzerime duseni yapayim ozur dilerim abi.

Kabul edilmiştir,kırdıysam ben de özür dilerim

• En başından itibaren küçükleri büyüklere saygılı davranmadı , büyüklerde küçükleri alttan almadı.

Bi suç varsa herkes de var , birbirinizi suçlamayı bırakın.

Herkes kendi yolunda ve daha rahat gördüğüm kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Bunu dıyende bırakıp bırakıp gerı gelen sozunun erı

Sen onu bunu bırak diger kurulan gruba girmem diyen şimdi giren yazan sözünün eri yandaşınıza bak ..!

Herkes kendı yaptıgından sorumludur benı ılgılendırmez
  • Ben kimseye saygısızlık yapmadım. Yavuz , Eyüp , Aziz , Özcan , Ömerle samimiyetim var diye mi atıldım. Dün tartışmada tek bir kelime yazmadım. Barış diye bir eleman vardı ona laf soktum argo konuştum. Daha önce Barışı gören duyan bilen var mı neden dün ortaya çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Ben kimseye saygısızlık yapmadım. Yavuz , Eyüp , Aziz , Özcan , Ömerle samimiyetim var diye mi atıldım. Dün tartışmada tek bir kelime yazmadım. Barış diye bir eleman vardı ona laf soktum argo konuştum. Daha önce Barışı gören duyan bilen var mı neden dün ortaya çıktı?

O bahsettiğin kişinin kime oy verdiğini hatırlarsan aklındaki soruların çözümünü bulursun kardeşim Kim ve ne için orada oldukları belliydi o ve onun gibilerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moral83 -- 18 Ekim 2012; 20:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Ben kimseye saygısızlık yapmadım. Yavuz , Eyüp , Aziz , Özcan , Ömerle samimiyetim var diye mi atıldım. Dün tartışmada tek bir kelime yazmadım. Barış diye bir eleman vardı ona laf soktum argo konuştum. Daha önce Barışı gören duyan bilen var mı neden dün ortaya çıktı?

O bahsettiğin kişinin kime oy verdiğini hatırlarsan aklındaki soruların çözümünü bulursun kardeşim Kim ve ne için orada oldukları belliydi o ve onun gibilerin.

Kime oy vermiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Onun kime oy verdiğini bilmiyorum. Özcana terbiyesizlik yaptı bende girdim araya. Bugüne kadar görmedim etmedim. Bu yüzdende biraz saydırdım o kadar.

• Kazandibi olduğunu düşünüyorum onun.
  • Olanlari okuyunca uzuldum. Temeli otomobil olan arkadasliklarin, boyle sarsilmasinin nedenini anlayamiyorum. Neyi alip veremiyorsunuz diye sorasim geliyor..

• basvurdum.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Olanlari okuyunca uzuldum. Temeli otomobil olan arkadasliklarin, boyle sarsilmasinin nedenini anlayamiyorum. Neyi alip veremiyorsunuz diye sorasim geliyor..

İki yüzlü insanlar olunca bunlar çok ama çok normal oluyor. Yüzünüze söylenemeyen lafları arkanızdan söylüyorlar, size başka yöneticiye başka oynuyorlar, siz gruptan çıkınca da grupta ahkam kesmeye arkanızdan atıp tutmaya başlıyorlar, biz de bunlara "erkek" diyoruz.
  • Gruptan tasfiye edilen arkadaşların, hepsi tekrar gruba dahil edilmiştir.

Ancak içlerinden biride, büyüklük gösterip evet ben haksızdım, gruba tekrar dahil ettiğiniz için

teşekkür ederim demedi. Hatta bu arkadaşlarımızdan biri de, şuan adminlik görevini yürütmektedir...

Ama benim amacım tşk edilmesini sağlamak değil mevcut seviyeli çizgimizi bozmadan otomobil sevenleri bir çatı altında toplamaktır...

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

Gruptan tasfiye edilen arkadaşların, hepsi tekrar gruba dahil edilmiştir.

Ancak içlerinden biride, büyüklük gösterip evet ben haksızdım, gruba tekrar dahil ettiğiniz için

teşekkür ederim demedi. Hatta bu arkadaşlarımızdan biri de, şuan adminlik görevini yürütmektedir...

Ama benim amacım tşk edilmesini sağlamak değil mevcut seviyeli çizgimizi bozmadan otomobil sevenleri bir çatı altında toplamaktır...

Saygılar

"Hepsi" kelimesinde eminmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Saygılar

Mesala ?
  • quote:

Saygılar

Sizin bir ego tatmini sorununuz var galiba. Bu mesaj ne alaka simdi. Kafaniza gore adam atiyorsunuz kafaniza gore aliyorsunuz, ondan sonra bir tesekkur etmediler diye mesaj atiyorsunuz. Ben grupta edebiyattan baska iki kelam lafinizi gormedim, kavga dovusu uzaktan izleyip ondan sonra ah,ah,vah,vah diyip iki cumle ozlu vecizeyle toP ceviriyorsunuz. simdi grupta kavga dovus yok, caniniz sikiliyor herhalde burada olaylari tekrar tekrar gundeme getiriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Saygılar

Mesala ?

Yavuz,eyüp,aziz hala o grupta değil.Bende yokum,ki ben artık girmemde o gruba.Bugün sohbet edip yarın arkamdan atıp tutacak yada kendi poposunu kurtarmak için yalakalık yapacak adamlara ihtiyacım yok.Yavuzun açtığı gruptada söyledim,bu sözlerim sadece 2-3 adam için geçerlidir.Onlarında kendilerini bildiklerinden eminim.Ben grubu eleştirirken bana destek veriyormuş gibi davranıp,cem kaya sinirlendiğinde "beyler grup bu adamın istediğini yapar, kafasına yatmayan çeker gider oda rahatlar bizde" ayaklarına yatmanın adamlığa sığan bir tarafı yoktur.Utku'ya,çağrı abiye vs. lafım yok.Adını unuttuğum arkadaşlarımda üzerine alınmasın zaten o 2-3 kişi kendini biliyor.

Onun dışında,bunlarıda grupta yazmıştım, "Bence" haksız yere yöneticiliğimi aldı cem kaya,bir kere bile sormadım neden aldın diye.Hiç bir önemi yok.Ben muhabbetimiz kısıtlanmasın diye grubu eleştirdim,tamam bazen sınırımı aşmış olabilirim ama gruptan atılmayı hakedecek birşeyde yapmadım.Onunda bir önemi yok şuanlık.

Grupta çıkıp "Tasfiye (o ne demekse artık) edilen arkadaşların engellerini kaldırdım geri gelebilirler.Sizce doğrumu yaptım ? Ben zeytin dalını uzattım gerisi onlara kalmış"

Gibi bir ibarenin pek kibar bir tarafı yada zeytinlik bir durumu yok.

Herneyse sanal alemdeyiz.Hayatımda yeri olmayan insanların hakkımda konuştukları umrumda bile değil konuşmaya devam edebilirler.

Buda bu konu hakkındaki son mesajımdır,saygı bizden

• Katıldım
  • quote:

Saygılar

Cem bey yapmayın Allah aşkına. ( Gruptan atıldıktan sonra geri dönen ve şu anda adminlik yapan arkadaş ben oluyorum. )

Haksızdım dememi beklemeyin, öyle olduğunu düşünmüyorum ama teşekkür etmeyecek kadar kompleksli değilim.

• İmzamdaki firmada Elektromobilite mühendisi olarak çalışıyorum.

Teknik anlamda elimden geldikçe yardımcı olabilirim.

Başvurdum...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.