Şimdi Ara

Facebook'dan dev adım: WhatsApp'i 16 milyar dolara satın aldı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
9
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook muhtemelen mahvedecek WhatsApp'ı. Ellemedikleri sürece sorun yok ama saçma sapan Facebook ilişkilendirmeleri yapacağını düşünüyorum.
  • bbm'e devam,nema problema..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

dönemine göre skype 'yi de Microsoft alarak tüm orijinalliğinden,özgürlüğünden uzaklaştırdı,kalitesi bozuldu.

Skype de çok kaliteli bir yazılımdı ama el değiştirince eski tadı kalmıyor...

geçmiş olsun whattsapp'ın işi bitmiştir.

Instagram neden bitmedi? Eskisinden daha da iyi oldu. Şirket politikaları önemli.
  • WhatsApp son dönemlerde hızlı büyüyen bir uygulamaydı , mark ın rekabet istememesi normal .16 milyar dolar facebook için büyük para değil.
    Bundan da kar edecek olmasalar bu işe girmezlerdi.
  • Saka gibi 16milyar dolar nedir arkadas adam bir uygulama yaziyor kazandigi paraya bak burda doktor olcaz diye final vize uykusuz kalip geberiyoruz adam bir uygulama yaziyor kazandigi para hey yavrum hey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagram'ı profesyonelce katleden facebook, şimdi aynı işlemi Whatsapp'a uygulayacak anlaşılan. Sistem farklı işleyecek. Sadece numaranın rehberde kayıtlı olması yetmeyecek o kişiyle w.a üzerinden konuşmaya. Kesin birtakım gerizekalı facebook entegrasyonları gelecek vs. vs....

Sözün özü.. Whatsapp'ı da kaybettik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar yakında insanları da satın alır. Resmen sosyal ağı tekel haline getirdiler
  • 16 milyar dolar mı inşallah bozmazlar whatsappıda

• İnşallah Facebook aktivasyonu gibi saçma sapan bir şey istemez benim Facebook um yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Şöyle bir uygulama yapıpta parayı bulan Türk yok arkadaş, cidden birşeyler düşünmek lazım.

Para teknolojide internette.
    Kur bi site tutarsa doldur reklamı aylık 5-10 bin en kötü kazanırsın.
    Ya da uygulama düşün tutarsa parayı bul.

Bu uygulamanın atası msn ve yahoo zaten
    Whatsapp arayuzu anlaşılır basit ve hızlı olmasıyla birden sıçrama yaptı
    5 yaşındaki cocukta kullanıyor
    60-70 yasındakı dedelerde

Şimdi altlardan gelenler

Foursquare
    Viber
    Vine - bunuda yakında alırlar görürsünüz

Vine zaten Twitter'ın.

• Bbm e daha da fazla isiniyorum

• ne söylenir bilmiyorum.
    ülke olarak üretmiyoruz derken hep sanayi alanında üretmediğimiz akla gelse de birde bu işin yazılım kısmı var.
    Böyle bir para bizim ekonomimizi düzeltecek boyutta. Telekom bile daha ucuza satıldı (kaça satıldığına bakmak lazımdır)

Bu haber bize ders olmalıdır. Bizdeki Internet yasakçıları dünyanın nereye doğru gittiğini görmelidir.
    Bu videoyu mutlaka izleyin iyi anlayın derim. Neden bu haldeyiz çok iyi anlatıyor...

• Viber'e devam.

• O degil de facebook kazik yemis diyenler var. Koskoca facebook bunu dusunemedi siz dusundunuz hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

dönemine göre skype 'yi de Microsoft alarak tüm orijinalliğinden,özgürlüğünden uzaklaştırdı,kalitesi bozuldu.

Skype de çok kaliteli bir yazılımdı ama el değiştirince eski tadı kalmıyor...

geçmiş olsun whattsapp'ın işi bitmiştir.

Instagram neden bitmedi? Eskisinden daha da iyi oldu. Şirket politikaları önemli.

Instagram dediğin skype'nin whatsappın yanında çömez bir program.kıyasladığın örneğe bak sabah sabah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Feysbok izin verecek, herkes whatsapp profil oluşturup ilişki durumunu bekar, ilişkisi yok ve abaza yapacak. Ardından whatsapp da tıpkı feysbok gibi karı kız arama-tavlama yerine dönecek. Whatsapp için durum kötü; alabilecek en pis firmalardan birisi almış. Alternatiflere yönelmek lazım. Messageme bir alternatif olabilir belki.

Whatsappda ne fantaziler dönüyor hocam hiç bunları dememişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

facebool messenger de sohbet balonu aciliyo mu sizde

Evet androidde var özellik.

Bende sohbet balonlari acilmiyor. bildirim cubugunda mesaj cikiyor sonra tikliyorum kayboluyo. acaba andoid 4.4.2 ile uyumsuz mu

• Facebook değil 16 milyar $ bu paradan 1 milyar $ harcasa daha iyisini yapabilir hangi amaçla bu para verildi anlamak güç.

• ökküz alırdık la o paraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COTTONS -- 20 Şubat 2014; 9:44:20 >
  • Ulan tam oturdum kpss çalışıyım diye canım sıkıldı bi foruma gireyim dedi bütün ders çalışma hevesim kaçtı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.