Şimdi Ara

Facebook'dan dev adım: WhatsApp'i 16 milyar dolara satın aldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
9
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paardon

16.000.000.000 $

Ucuza gitmiş kanka
  • Artık whatsappta galaxy s4 189 lira , en kolay evlenme sitesi burda vb reklamlar çıkar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 20 Şubat 2014; 7:53:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle telefon numaralarına müdahale olacak gizlilik daha da azalacak, bu saaten sonra asla yüklenmez.

• Eyvah whatsapp inda sonuna geldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bundan sonra oyun istekleri whatsapptan gelir

• Whatsapp ın geleceği pek iyi değil

• whatsapp pert olmasa bari. Facebook neye el attıysa kız tavlama mekanına dönüşüyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj platformlarını tek tek satın alıyor ne yapacaksa verilerimizi toplayıp tek güvendiğim mesaj programıydı artık buna da güvenmem var mı bildiğiniz alternatif

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Feysbok izin verecek, herkes whatsapp profil oluşturup ilişki durumunu bekar, ilişkisi yok ve abaza yapacak. Ardından whatsapp da tıpkı feysbok gibi karı kız arama-tavlama yerine dönecek. Whatsapp için durum kötü; alabilecek en pis firmalardan birisi almış. Alternatiflere yönelmek lazım. Messageme bir alternatif olabilir belki.

Kesinlikle katılıyorum

• Ucretsiz yapsin da istiyorsa reklamin alasini versin umrumda degil bir adfree'ye bakar her sey.

• Bazı kaynaklarda 19 milyar $ diyor

• vay be 2 marmaray parası

• Instagramdan sonra bi programı daha kaybediyoruz adam piyasada firma bırakmadı

• Watsapp'dan sakıncalı şeyler yollamayın artık adamı HAYATTAN çizerler.
    Face zaten hertürlü kuruma bütün bilgileri hibe ederek bu parayı kazandı.
    Son dönemde telefon numarası istiyordu Face zaten peşine düştükleri şey belli oldu.

• Whatsapptan çok daha güzel programlar var zaten. Ama herkes whatsapp kullanıyor diye mecbur onu kullanıyoruz. İnşallah değişmez tarzı ama değişirse bir sürü alternatif var kafamda.

Cubie messenger
    Line
    MessageMe
    Viber
    Tango
    Socialite
    Tictoc

Ki daha da çıkar yani. Dinlenmeydi takipti falan geçtim artık. Halka sunulan google earth tarzı şeyler varsa hükümetlerin askerlerin ellerinde neler vardır. Whatsapp facebook gibi olmasın tek isteğim o.

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Beleş olcak mı

Zaten beleş şu An ben iki Senedir beleş kullanıyorum geriye doğru saydı saydı sonra baktım yenilenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Whatsapptan çok daha güzel programlar var zaten. Ama herkes whatsapp kullanıyor diye mecbur onu kullanıyoruz. İnşallah değişmez tarzı ama değişirse bir sürü alternatif var kafamda.

Cubie messenger
    Line
    MessageMe
    Viber
    Tango
    Socialite
    Tictoc

Ki daha da çıkar yani. Dinlenmeydi takipti falan geçtim artık. Halka sunulan google earth tarzı şeyler varsa hükümetlerin askerlerin ellerinde neler vardır. Whatsapp facebook gibi olmasın tek isteğim o.

Tango mu içi reklam dolu aptal bi uygulama en Son yüklediğimde telefonu kasıyordu nerdeyse cins cins reklamlar tanımadığım kişiler istek gönderiyor arkadaş mesaj almadığı halde arkadaştan mesaj geliyor ingilizce bu programlar reklamlarla dolu ama Whatsap sade ve güvenilir bir uygulamaydı facebook alana kadar

• Yakında whatsapp marketlerden çekilir,messenger'a rakip olmasın diye yapılmıştır.
  • Çoğu arkadaşın aksine Whatsapp'in özgünlüğünü koruyacaklarını düşünüyorum. Adamlar o kadar para vermiş Whatsapp'i facebook messenger havasına sokmazlar. Keza Facebook Instagram'ı da satın almıştı, Instagram özgünlüğünü korudu ve sürekli güncelleme almaya başladı. Instagram'ın orasından, burasından reklam da çıkmadı hiç satın alındıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 20 Şubat 2014; 8:31:38 >
  • adamlar aile şirketi kuruyor holding oluyor petrol ile uğraşıyor dünyanın birçok yerinde yatırım yapıyor onbinlerce çalışanı oluyor milyar doları anca görüyor

biri çıkıp iki satır kod yazıyor 16 milyar dolar ediyor

inanılmaz bir uçurum gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.