Şimdi Ara

Facebook'dan dev adım: WhatsApp'i 16 milyar dolara satın aldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
9
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alternatiflere yönelme vakti geldi demekki. Faceboku günahım kadar sevmezdim gitmiş bide vatsapı almışlar iyimi.
  • İyi kitlemiş WhatsApp. Instagram'e bakınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: tzlc76

Bu haberin en sevindirici yanı whatsap'a yıllık kayıt yapmadan önce ücretsiz olacak olması Allah razı olsun

Dimi ya gerçekten.
    1,79 lirayı nasıl verirdik her yıl her yıl.
    Kullanıcı verilerimiz paylaşilsin, whatsapp dan attığımız fotoğraflar, yazılar, konumlar, vs herşey depolansin satilsin, 3. Kisiler istediği gibi kullansin bizim verilerimizi. Ama sakın ha 1,79 tl mizi almasinlar.

Sakin ol kardeşim espirisine takılıyoruz şurada olanların farkında olmamıza rağmen yapabileceğimiz tek şeyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzlc76 -- 20 Şubat 2014; 2:43:13 >

• 4 Milyar'ı peşin 12 Milyar DolarLık Facebook hissesi karşılığında satılmış Habertürk'te böyle söyledi. Facebook'ta kişilerin numaralarına ulaşamıyordu, şimdi onu da aldı eline.
  • whatsapp ı whatsapp yapan sadeliği ve stabilliği.

senin elinde o kadar para ve adam var, hala facebook 3-4 saniye de açılıyor, 60 mb ram tüketiyor, telefonu kastırıyor. bildirim gelince uyarmıyor. logoda 1 yazıyor ama telefonu uyarmıyor, kafasına göre takılıyor.

ya madem bildirim olduğunu görüyorsun oraya 1 yazıyorsun niye uyarmıyorsun mübarek?

whatsapp öyle mi biri yazsa anında geliyor hiç gecikme yok, eğer böyle olmazsa whatsapp biter.
  • 16 Milyar $ sen milyar sen, sen bu parayı naptın, ben sana Nasa'nın yıllık bütçesi 17 Milyar $ diyorum sen bana ne diyorsun.

kafayı yedim ben normal değilim.
  • kullanım için facebook entegresi isterse taklaya gelir . en azından benim için. facebook'un kız-erkek kaldırma mekanı olması dışında bir özelliği kaldı mı allah aşkına?
  • Böyle başarılı olan firmaların bilinen devlere satılması olayı cidden rahatsız edici ilerde hiç bir varyasyon olmayacak.

Mesela reklâmsız ama paralı olan whatsapp'te eminim reklam göreceğiz. Kısaca böyle değişik güzel bir fikirde camdan atılmış oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Böyle başarılı olan firmaların bilinen devlere satılması olayı cidden rahatsız edici ilerde hiç bir varyasyon olmayacak.

Mesela reklâmsız ama paralı olan whatsapp'te eminim reklam göreceğiz. Kısaca böyle değişik güzel bir fikirde camdan atılmış oldu.

Şuan bu sayfada 16 tane reklam var
  • aha whatsaptan oyun istekleri gelmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

beyler bu whatsappı atıyorum 500 milyon kişi kullanıyor olsun adamlar parayı nereden kazanıyor ? ben 2 yıldır kullanıyorum ne tek kuruş ödedim ne de tek bir reklam gördüm adamlar parayı nereden kazanıyor ?

İşte senin gibi 500 milyon insanın bütün kayıtlarını, bilgilerini, istatistiklerini satın aldı zaten yoksa aynı programın 100 kat iyisini yaparlar o paraya.

yav benim ahmetle mehmetle konuşmalarımdan kazançları ne olacak ? önemli kişiler zaten daha özel şeyler kullanırlar. 500 milyonun %99.9u zaten şuan sana ulaşım hakkı tanısalar en fazla gider eski sevgilinin yazılarını okur sonra bırakırsın. 16 milyar çok büyük para ya mark kafayı yedi yada çok yanlış bir hata yaptılar

Dostum işte senin, benim önemsemediğimiz şeyler onlar için çok değerli.
    Şu an şu konuya yazdığım yeri
    adMOST
    Gemius
    Google
    takip ediyor işte düşün.
    Ghostery eklentisi firefox ve chrome için var ekle bak kimler kimler izliyor.
    Tamamen kullanıcı alışkanlıkları, profilleri için savaştalar çok önemli onlar için.

• markette bedava la salaklara bak 16 milyar dolar veriyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan keşke zamanında ben alsaydım,iyi fiyata okuturdum
    param olsun ilk facebooku alacağım,başka hisseler almasın diye :D
  • Yorumlar süper valla.Emekli CEO larımız whatsapp ın değerini,facebookun bu yatırımla alakalı doğru yada yanlış yaptığına hemen karar vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Şöyle bir uygulama yapıpta parayı bulan Türk yok arkadaş, cidden birşeyler düşünmek lazım.

Para teknolojide internette.
    Kur bi site tutarsa doldur reklamı aylık 5-10 bin en kötü kazanırsın.
    Ya da uygulama düşün tutarsa parayı bul.

Bu uygulamanın atası msn ve yahoo zaten
    Whatsapp arayuzu anlaşılır basit ve hızlı olmasıyla birden sıçrama yaptı
    5 yaşındaki cocukta kullanıyor
    60-70 yasındakı dedelerde

Şimdi altlardan gelenler

Foursquare
    Viber
    Vine - bunuda yakında alırlar görürsünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akkuyu nükleer enerji santrali 20 milyar diye hatırlıyorum.

demek 3-4 whatzup ayarında program yapıp satsak elektrik parası ödemeyecek duruma gelecez...

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Feysbok izin verecek, herkes whatsapp profil oluşturup ilişki durumunu bekar, ilişkisi yok ve abaza yapacak. Ardından whatsapp da tıpkı feysbok gibi karı kız arama-tavlama yerine dönecek. Whatsapp için durum kötü; alabilecek en pis firmalardan birisi almış. Alternatiflere yönelmek lazım. Messageme bir alternatif olabilir belki.

Bbm kullanin ustadım gerçekten cok kaliteli ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah sevip atmazlar

• Kalktı

• 10mb lik bir mesajlasma programi 16milyar ediyorsa, android bugun satilsa ne kadar ederdi acaba. Dusunemiyorum bile.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.