Şimdi Ara

Facebook'dan dev adım: WhatsApp'i 16 milyar dolara satın aldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
9
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Şöyle bir uygulama yapıpta parayı bulan Türk yok arkadaş, cidden birşeyler düşünmek lazım.

Para teknolojide internette.
    Kur bi site tutarsa doldur reklamı aylık 5-10 bin en kötü kazanırsın.
    Ya da uygulama düşün tutarsa parayı bul.

Sagol dostum senin msjinla beraber donanim isine girmeye karar verdim. Koseyi donunce seni bekliyor olacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

10 mb'lik bir yazilimin ettigi paraya bak aman allahim

O kadar ağ altyapısı öpücükle kurulmuyor.

Yazılımcılar yolunu buldu artık. Ergenle sağ olsun. Gerçi apk kullanan bir tayfa var dünyada ama.

Yetişkinler anca anca öğrendi bu işleri. Zaten işle meşguller bütün gün.

Android,IOS kullanmıyorum. Java'ya devam.
  • Haydi hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almasa facebook çöküşe geçecekti, aktif gerçek kullanıcı sayısı faceden fazlaydı. ne para be, devlet bütçesi gibi.
  • Buraya kadarmış WhatsApp kardeş.
  • Bence facebook yerime daha cok whatsaap yoneticisi icin daha iyi olmus. Hem felaket para kaldirmis hemde 12 milyar dolarlik fb hissesi almis. Kanimca fb hissesi ve yonetici koltugu cok daha saglam ve iyi bir kazanc. Tabi 400 milyonluk whatsaapi kaybetmekte nasildir bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

2TL toplu taşımasına para verirken içi giden bir ortamda, 16 milyar dolar gibi yazarke elimizin titrediği bir rakam hakkında ''kazık yemişler xD, o kadar etmez xD'' tarzı yorumlar görmek süpriz değil aslında. Facebook bu parayı verirken nasıl çıkaracağını hiç düşünmemiştir zaten. Bu olayda, kim bilir gizli kapılar arkasında ne olaylar dönmüştür.

Gizli kapıların arkasında dönebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama tabii ki bir plan program düşünülüp o para verilmiştir. İçimden bir ses o para her türlü bizden çıkacak diyor ama hayırlısı Ayrıca plan programını yaparken whatsapp ın içine ederlerse kullanıcıların çoğunun alternatiflere yöneleceğini de düşünmüşlerdir. Gerçi bi yerde facebook un sadece 1 milyar dolar ödeyip whatsapp a bay bay diyebileceğini okumuştum. Baktılar çıkmıyor para güle güle derler

• Biseyinde moku cikmasin...
    Alternatiflere gün dogdu desenize...

• Sakin ol kardeşim espirisine takılıyoruz şurada olanların farkında olmamıza rağmen yapabileceğimiz tek şeyi yani
  • ben bir ara programların kullandığı ram miktarına bakmıştım. chat programlarının içinde whatsapp baya bir düşük kalıyordu. yani çoğu telefonda iş yapar haldeydi. ancak bu bütçeyle her şeyi satın almak yerine ona rakip olabilecek bir chat programı da yapılabilirdi.

sonuçta ticaret; alan razı, satan razı ama facebook tan şaşırtıcı yenilikler yerine sadece öne çıkan uygulamaları alması çok da hoş değil. facebook biraz kartelleşen bir para babasına döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Şöyle bir uygulama yapıpta parayı bulan Türk yok arkadaş, cidden birşeyler düşünmek lazım.

Para teknolojide internette.
    Kur bi site tutarsa doldur reklamı aylık 5-10 bin en kötü kazanırsın.
    Ya da uygulama düşün tutarsa parayı bul.

Sagol dostum senin msjinla beraber donanim isine girmeye karar verdim. Koseyi donunce seni bekliyor olacagim

Dalgaya aliyorsunda ben gercek birsey soyluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Parayı koyacak yer bulamamışlar, böyle bi çözüm buldular heralde.

• Bizde 2 bin liralık telefon bozulmasın diye el bebek Gül bebek bakarız.

• Iyi olmadı bu, facebook kişisel reklam işini ustaca kullanıyor, Whatzap in da içine edecek

• instagramıda aldıydı bu zükerberg ve instagrama baktığımızda özünü bozmadığını hatta sık güncelleme aldığını görüyoruz kullanıcıların yararına olacaktır bu en azından yeni bir ios geldiği zaman fazladan 2-3 ay yeni sürüm beklemeyeceğiz çatur çutur reklam kitliyeceğinide sanmıyorum en fazla facebooka girince görürsün okadarcıkta olsun 16 milyar borumu

bazı arkadaşlarımız mesajlarımız falan arşivlencek diyorda daha önceden whatsappın arşivlemediği ne malum arşivlesede ne yapacak reklam göstermekten başka kim ne yapar normal vatandaşın yazdığı mesajı ha devlet sırrı konuşuyorsanızda bi zahmet whatsappdan konuşmayın onuda

instagramı 1 milyara kapatmıştıda whatsapp kurucusu iyi kitlemiş 16 milyarı sıra forsquarede onuda 2 seneye ya google ya facebook alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 20 Şubat 2014; 2:35:33 >

• Yazılanlara bakıyorum da herkes şu ana kadar her şeyin masum olduğunu düşünüyor gibi. Facebook satın almadan önce konuşmalarımız çok mu bize özeldi sanki? Daha iki gün önce whatsapp zorunlu güncelleme yaptırdı ve ekstra olarak sizin rızanız dışında kamerayı ve ses kaydını kullanma izni istiyordu. Kaç kişi bunu dikkate aldı? Ben bu yüzden iki gün önce sildim uygulamayı. Yüklenilen uygulamaların hangi izinleri istediğine bakılmıyor bile. Telefonlar akıllılaştı evet ama, aynı zamanda güvensizleşti de. Artık yapılabilecek bütün işlemler bu telefonlar üzerinden yapılıyor. Whatsapp'ın feysbuka satılması özel hayata değil, reklamsızlığa vurulmuş bir darbe olabilir anca. Çünkü konuşmalarınızı arşivleyenler zaten arşivliyordu. Yok efendim yediğimi içtiğimi çekip oraya buraya koyacağım, adım attığım her yerden check-in'ler yapacağım 7/24 gps açık gezeceğim, ama neymiş konuşmalarım okunuyormuş.. Maalesef zamanın ruhu..

• Mark Zukenberk Whats App'ı da Zuktü :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

Yazılanlara bakıyorum da herkes şu ana kadar her şeyin masum olduğunu düşünüyor gibi. Facebook satın almadan önce konuşmalarımız çok mu bize özeldi sanki? Daha iki gün önce whatsapp zorunlu güncelleme yaptırdı ve ekstra olarak sizin rızanız dışında kamerayı ve ses kaydını kullanma izni istiyordu. Kaç kişi bunu dikkate aldı? Ben bu yüzden iki gün önce sildim uygulamayı. Yüklenilen uygulamaların hangi izinleri istediğine bakılmıyor bile. Telefonlar akıllılaştı evet ama, aynı zamanda güvensizleşti de. Artık yapılabilecek bütün işlemler bu telefonlar üzerinden yapılıyor. Whatsapp'ın feysbuka satılması özel hayata değil, reklamsızlığa vurulmuş bir darbe olabilir anca. Çünkü konuşmalarınızı arşivleyenler zaten arşivliyordu. Yok efendim yediğimi içtiğimi çekip oraya buraya koyacağım, adım attığım her yerden check-in'ler yapacağım 7/24 gps açık gezeceğim, ama neymiş konuşmalarım okunuyormuş.. Maalesef zamanın ruhu..

Kendim için konuşuyorum benim götü boklu mesajlarımı bilseler ne olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Whatsappın içine etmese bari
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.