Şimdi Ara

Facebook Ekran görüntüsü alınmasını engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakıyorum bazı profiller ekran görüntüsü alınmasına izin vermiyor bazıları ise ekran görüntüsü alınabiliyor.

Ekran görüntüsü alınmasını nasıl engelliyoruz?

Hiçbir ayarda bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Facebook Ekran Görüntüsü Alma Engelleme

Facebook, ekran görüntüsü almayı engelleme özelliğine sahip popüler bir sosyal medya platformudur. Bu özellik, kullanıcıların gönderilerinin ve mesajlaşmalarının izinsiz paylaşılmasını önlemeye yardımcı olur.

Facebook ekran görüntüsü alma engelleme, hassas bilgilerin korunması, telif hakkı ihlallerinin önlenmesi ve çevrimiçi tacizin azaltılması gibi çeşitli nedenlerle kullanılabilir.

Ekran Görüntüsü Alma Engelleme Nasıl Yapılır?

Facebook ekran görüntüsü alma engelleme özelliğini etkinleştirmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Ayarlar > Gizlilik Ayarları > Ekran Görüntüleri bölümüne git.
    • Ekran Görüntülerine İzin Ver seçeneğini Kapalı konumuna getir.

Bu özelliği etkinleştirdikten sonra, kullanıcılar artık Facebook gönderilerinin veya mesajlarının ekran görüntülerini alamayacaktır.

Diğer Bilgiler

• Facebook ekran görüntüsü alma engelleme özelliği yalnızca mobil uygulamalarında kullanılabilir.
    • Kullanıcılar, mobil cihazlarının işletim sistemi ayarlarından ekran görüntüsü alma özelliğini de kapatabilirler.
    • Bazı uygulamalar ve tarayıcı uzantıları, Facebook ekran görüntüsü alma engelleme özelliğini atlayabilir.
    • Ekran görüntüsünün fiziksel bir cihazla alınması önlenemez.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.