Şimdi Ara

Facebook - Farmville Altını XP'ye çevirme yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
23.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook - Farmville Altını XP'ye çevirme yöntemi

Gerekli ekipmanlar,

İşlemler,

• Botumuzu standart bir şekilde "C:\Program Files\FarmVilleBot" klasörü altına kuruyoruz. Daha sonra , indirmiş olduğumuz plugin.rar 'ın içindekileri "C:\Program Files\FarmVilleBot\plugins" klasörü altına taşıyoruz.

• Daha sonra , İnternet explorer ile facebook hesabımıza "Remember Me" & "Beni Hatırla" seçeneği ile giriş yapıyoruz.

• Başarılı bir şekilde online olduktan sonra , internet explorer sayfamızı simge durumuna küçültüyorz ve "C:\Program Files\FarmVilleBot\farmvillebot.exe" programını çalıştırıyoruz.

• Program açılır açılmaz bir süre bekledikten sonra , yüklemiş olduğumuz pluginler programın üst kısmına sekme olarak yerleşecek. Sekmeler yerleştikten sonra ki ilk işimiz "Advanced Settings" sekmesine girip , değerleri aşağıdaki resimde görüldüğü gibi değiştirmektir.

• Daha sonra "Exchange" sekmesine girerek , aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere elde edtmek istediğimiz XP değerini kutucuğa sayısal değer olarak girdiktien sonra "Ekle" butonuna basarak girdiğimiz değeri işlem listesine ekliyoruz. Daha sonra programımız "X:49 Y:49" koordinatları üzerine yeni bir plot ekleyerek sizin yerinize "soybeans" ekip biçmektedir.

• Eğer ki , istemdışı bir şekilde programımız kapanır ve "X:49 Y:49" koordinatlarında oluşturduğu plot'u silemezse , bu sefer de devreye "superplow" plugini devreye giriyor. Çok kısa bir sürede üstüste gelmiş plotları tespit ederek size aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bir uyarı satırı sunuyor.

• Bu hatalı alanları silmezsek ileride bunun sayısı arttığı an "Out Of Sync Hatası" almaya başlarsınız. Ki bu da çok can sıkıcı bir durumdur. O yüzden altınımız XP'ye çevirirken sık sık bu pluginin ekranını kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz. Pluginin ekranında bu uyarı satırını gördükten sonra yapmanız gereken tek şey satırın sonunda bulunan "X" butonuna basmak olacaktır. Bu butona bastıktan sonra ekranımız aşağıdaki resimde görüldüğü gibi değişecektir.

Tüm bunları eksiksiz yaparsanız ve yeterli miktarda altınınız varsa çok rahat bir şekilde XP elde etmiş olursunuz.

Not: Elde etmek istediğiniz XP kısmına girceğiniz değerlerin 1 - 9999 arasında olmasına özen gösteriniz.
      Not: Eğer ki bot , sizin verdiğiniz işlemi tamamlamadan "refresh" uyarısı veriyorsa, "Advanced Settings" sekmesinde yer alan "Interval" değerini 60 , "Force the program restart" değerini ise 600 olarak değiştirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• bu yazızılanları aynen uyguluyorum bende neden coıns xp ye dönmüyor server hatası veriyor
  • Server hatasından kastınız nedir acaba
  • şimdi programı acıyorum facebook a giriyorum exchange bölümüne 200 yazıyorum sonra ekle diyorum ondan sonra bir yazı geliyor ekrana sonrada server hatası veriyor sayfayı yenileyip bakıyorum xp de herhangibir artma olmuyor nerde yanlış yapıyorum acaba?
  • xp ye çevirmek istediğiniz altın miktarını yazdıktan sonra sol üst köşede main tıklayın.
    sonra en sağda refresh butonunun altında extendel log die bir yazı var tekrar ona tıklayın ve
    ordan yaptığı işlemi görebilirsiniz.
    10 bin xp yi ortalama 15 dakikada dönüştürüyor
    bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

şimdi programı acıyorum facebook a giriyorum exchange bölümüne 200 yazıyorum sonra ekle diyorum ondan sonra bir yazı geliyor ekrana sonrada server hatası veriyor sayfayı yenileyip bakıyorum xp de herhangibir artma olmuyor nerde yanlış yapıyorum acaba?

Çok normal. Çünkü siz hesabınıza hem İE veya firefoxtan işlem yapıyorsunuz hem de bot üzerinden. Bu da refresh hatası almanızı sağlıyor. XP elde etmek istediğiniz zaman farmville , bot dışında başka hiçbiryerde açık olmamalı. Şöyle düşünün , ipi birisi bi uçtan çekiyor diğeri diğer uçtan. O da doğal olarak uyarı veriyor ne yapıcağını bilemediği için. Bu şekilde denerseniz bir sorunun yaşanmadığını göreceksiniz.
  • güncel plugin bulabileceğimiz bir yer varmı
    yukarı koymuşun ama güncel değil zannedersem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakule6868

güncel plugin bulabileceğimiz bir yer varmı
    yukarı koymuşun ama güncel değil zannedersem

Güncelden kastınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

şimdi programı acıyorum facebook a giriyorum exchange bölümüne 200 yazıyorum sonra ekle diyorum ondan sonra bir yazı geliyor ekrana sonrada server hatası veriyor sayfayı yenileyip bakıyorum xp de herhangibir artma olmuyor nerde yanlış yapıyorum acaba?

Çok normal. Çünkü siz hesabınıza hem İE veya firefoxtan işlem yapıyorsunuz hem de bot üzerinden. Bu da refresh hatası almanızı sağlıyor. XP elde etmek istediğiniz zaman farmville , bot dışında başka hiçbiryerde açık olmamalı. Şöyle düşünün , ipi birisi bi uçtan çekiyor diğeri diğer uçtan. O da doğal olarak uyarı veriyor ne yapıcağını bilemediği için. Bu şekilde denerseniz bir sorunun yaşanmadığını göreceksiniz.

hesabıma sadece FarmVilleBot programından giriyorum onun dışında başka bi tarayıcıdan girmiyorum aşağıda verdiğim resim gibi programı açıp xp rakamını yazıp ekle dedikten sonra yazı geliyor hemen ardından server hatası sonra program bir süre sonra kendini refresh'liyor ama xp sayısında herhangi bir değişme olmuyor acaba sizdeki bot programıyla bendeki bot programı birbirinden farklımı??

• quote:

hesabıma sadece FarmVilleBot programından giriyorum onun dışında başka bi tarayıcıdan girmiyorum aşağıda verdiğim resim gibi programı açıp xp rakamını yazıp ekle dedikten sonra yazı geliyor hemen ardından server hatası sonra program bir süre sonra kendini refresh'liyor ama xp sayısında herhangi bir değişme olmuyor acaba sizdeki bot programıyla bendeki bot programı birbirinden farklımı??

Google chrome sayfasında da farmville açık gözüküyor verdiğiniz resimde.

Öncelikle , tüm internet tarayıcılarını (İE,Firefox,Google Chrome vb.) ve farmville bot programını kapatınız.

Daha sonra , Ctrl+Alt+Del tuşlarına basarak işlemler bölümünde bulunan tüm "parser.exe" işlemlerinin görevlerini sonlandırınız.

Sonra ise , İE ile facebookunuza beni hatırla seçeneğini seçerek giriş yapınız ve hiç bir şekilde o ekranı ellemeden famville botu çalıştırınız. Daha sonra yapmak istediklerinizde uyarı almadığınızı göreceksiniz.

• bu sefer server hatası ve benzeri hata almadım sorunsuz bir şekilde program kendini yeniledi yalnız yine xp sayısında bir artma olmadı farmvilleyi bırakıyorum son olarak bahçeyi düzenlemek için biraz xp ye ihtiyacım vardı onuda yapamadık ugraşmıyorum artık yinede yardımların için teşekkürler
  • Rica ederim , yolunda gitmeyen birşeyler sözkonusu ama nedir anlayamadım
  • yaklaşık 20 gündür bu programı kullanıyorum Gayet memnunum .
    Farmville Komşu grubuna yazacaktım gübre ve hediye kalabalığından güme gider diye yazamamıştım. ayrı konu açmakla iyi yapmışsınız.

bazen program hata verip silmeden ekiyor fasülyeleri ama çoğunlukla sorunsuz.
    2 günde 1 level atlamak süper oluyor :)
  • iyi geceler .sekmeler bende programa gelmedi.ne kadar bekliyoruz gelmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalkare

yaklaşık 20 gündür bu programı kullanıyorum Gayet memnunum .
    Farmville Komşu grubuna yazacaktım gübre ve hediye kalabalığından güme gider diye yazamamıştım. ayrı konu açmakla iyi yapmışsınız.

bazen program hata verip silmeden ekiyor fasülyeleri ama çoğunlukla sorunsuz.
    2 günde 1 level atlamak süper oluyor :)

Kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizikci1979

iyi geceler .sekmeler bende programa gelmedi.ne kadar bekliyoruz gelmesi için.

Normalde , pluginleri doğru yere atıysanız , çiftliğiniz yüklenir yüklenmez 2-3 sn içerisinde sekmeler gelir.
  • plugin dosyaları sürekli değişiyor onu kastetmek istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakule6868

plugin dosyaları sürekli değişiyor onu kastetmek istemiştim.

Plugin dosyaları değişmiyor ki , nereden çıkardınız onu ?
  • Nerdeyse 1 saat oldu hala gelmedi exp 3600 exp yaptım gelmiyo yaww

Edit1:Olmaya yeni başladı saol

Edit2:Buneya 1 expte kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellAxion -- 2 Ocak 2010; 23:37:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Rider477

Nerdeyse 1 saat oldu hala gelmedi exp 3600 exp yaptım gelmiyo yaww

Edit1:Olmaya yeni başladı saol

Edit2:Buneya 1 expte kaldı

Usta nasıl olmaz ya ? Bugune kadar birkere bile sorun yaşamadım bu konuda , nasıl oluyorda sizlerde çalışmıyor anlamadım gitti birtürlü

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.