Şimdi Ara

Google Play bakiyesi ile nasıl uygulama içinden bitcoin alabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar turkcell den gelen 20 tl google play hediye bakiyesi mevcut ben bu hediye bakiyeyi kullanarak oyun kodu ya da bitcoin falan almak istiyorum fakat android platformunda google play bakiyesi ile ödeme yaptıran bir uygulama bulamadım sizlerden yardım almak istedim mesela şu şekilde olacak diyelim ki g2a uygulamasını play store üzerinden indirdim var olan hesabıma giriş yaptım sepete steam bakiye kartı ya da bir oyun ekledim diyelim satın alma tuşuna bastığımda karşıma ödeme methodları yerinde google play satın alma ekranı çıksın istiyorum Google Play bakiyesi ile nasıl uygulama içinden bitcoin alabilirim yani bu ekranın çıkmasını istiyorum illa g2a uygulaması için geçerli değil bu önerebileceğiniz google payments ödeme sistemini kullanan dijital kart vs. Alabileceğim bir uygulama var mı ? (Bitcoin vs. Olayını örnek olsun diye söyledim sonuçta bu hediye 1 ay içerisinde silinecek en azından bunu elle tutulur yada silinmeyecek bir şeye dönüştürmek istiyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu düşünüp buralara yazacağın kadar gidip su satsaydın 20 liradan fazla kazanmıştın. adamlar donanımhaber ölücüsü diyorlar da harbi ölücüsünüz yani. ayrıca google play işlemlerden %30 komisyon alıyor. kimse %30 komisyon ödediği işlemin karşılığında 20 tl vermez. ki ben 14 de vereceğini sanmam. git bikaç paralı oyun al harca
  • gkhngkhn G kullanıcısına yanıt
    Burası konu dışı özel burası bimden 50 kuruşa su al 1 tl ye sat muhabbetini çevireceğin bir yer değil ayrıca sorduğum soruyla verdiğin cevabın uzaktan yakından alakası yok mobilde paralı saçma sapan oyunları oynamıyorum kullandığım gerekli tüm uygulamalar da satın alınmış durumda yani karşında indirime girse de 50-100 tane alsak tarzında davranan ölücü yok o yüzden başkasına laf atmadan önce bi düşün sorumu tekrarlamak istiyorum google ödeme sistemini kullanarak herhangi birşeyin(steam cüzdan kodu,indirim kartları, bitcoin vs.) satışını yapan bir uygulama var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rich

Burası konu dışı özel burası bimden 50 kuruşa su al 1 tl ye sat muhabbetini çevireceğin bir yer değil ayrıca sorduğum soruyla verdiğin cevabın uzaktan yakından alakası yok mobilde paralı saçma sapan oyunları oynamıyorum kullandığım gerekli tüm uygulamalar da satın alınmış durumda yani karşında indirime girse de 50-100 tane alsak tarzında davranan ölücü yok o yüzden başkasına laf atmadan önce bi düşün sorumu tekrarlamak istiyorum google ödeme sistemini kullanarak herhangi birşeyin(steam cüzdan kodu,indirim kartları, bitcoin vs.) satışını yapan bir uygulama var mı ?

Hocam öğrenirsen bana da söyler misin? Aynı soruyu arıyordum.

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Araştırdım fakat bulamadım buraya birisi yazarsa ancak öğrenebiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.