Şimdi Ara

facebook guncellendi ama buyuk kayibi var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3GS iOS 5.1.1 - Ekran Sadece Fotoğraflarda ve Videolarda Dönüyor. Bence de Mantıklısı O. Ana Sayfada Dönmesine Gerek Yok Ekranın. Hız Konusuna Gelince de, Eski Sürüme Göre Daha Az Kasıyor Telefonu ve Daha Stabil Çalışıyor. Yeni Güncelleme Gayet Güzel ve Başarılı Olmuş. Yenilikler Çok. Tek Eksiği Paylaş Butonunun Olmayışı. Bir de Yeni Güncellemede Fotoğrafa Baktığımızda Kaç Tane Fotoğraf Olduğunu Yazmıyor, Eski Sürümde Yazıyordu.

Saygılarımla;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine eksikler var ama eskisinden kat kat iyidir.
  • Iphone 4 5.1.1 donuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s 5.1.1 dönmüyor
  • ip4 5.0.1 ana sayfada dönmüyor.zaten neden dönsün ki ?
    fotograf açınca dönüyor. olması gereken budur bence.
    bu arada dikkatimi çekti eskiden birinin profil fotografına baktıgımda yana geçtiğimde fotografları çıkmıyordu. herkes için durum böyleydi. ama bu sorun kalkmış. en çok buna sevindim. birde fotograftan çıkmak bir önceki yere dönmek içinde resmi yukardan aşagı çekmeniz yeterli.

• Ama bi sorundaha sohpettede donmuyor ana ekran adlinda umrumda deil sohpette bari donse iste bekliyecez bakalim

• 4s 5.1.1 dönmüyor.paylaş dışında herşey güzel gibi
  • Hersey iyide yazdigim yorumu silemiyorum... Yorumu sağa dogru surukleyince sil cikmiyor

• Ya anladim sayfa donmuyor ama bu profil resmini nasil degistiriyoruz ya ben bulamadim yada buda bir eksik

• Arkadaslar video paylasimini nasil yapiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: prooge

Arkadaslar video paylasimini nasil yapiyoruz

yapamıyoruz.. herkes yazıyor zaten yapılmadığını neden mesajları okumuyorsunuz ki?
  • Profil resmini buldum arkadaslar resim acikken uzerine basili tutuyoruz secenekler cikiyor zaten

• Paylaş benim için önemli değil. Yorum silinmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: prooge

Arkadaslar video paylasimini nasil yapiyoruz

yapamıyoruz.. herkes yazıyor zaten yapılmadığını neden mesajları okumuyorsunuz ki?

Arkadasim mrsajlsti okudugum icin soruyorum zaten yukarida bircok arkadas sadece video paylasimi yapiliyor demis hatta tarif edenler olmus ben bulamadim sordum atar yapmak icin yer ariyosunuz arkadas.

• 4S 5.1.1 Donmuyor !
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanAkyüz -- 27 Ağustos 2012; 13:44:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.