Hesabın geçici olarak kilitlendi. Görünüşe göre bir başkası hesabına erişmiş. Güvene almak için hesabını geçici olarak kilitledik. Gizliliğin için, kilitli olduğu sürece başkaları hesabını göremeyecektir. Hesabını açmak için bir güvenlik kontrolünden geçmen gerekebilir. Bir başkasının hesabına erişmeye çalışmanın Facebook'un koşullarına aykırı olduğunu unutma. Bu ayrıca yasalara da aykırı olabilir. Erdi **** değilsen, İptal'e bas.
Diyor arkadaşlar yardımcı olabilcek birisi var mı?
Facebook arada deliriyo su an bende hesabıma erişemiyorum geçici olarak engel koydu.. bana etiketlenen resimleri gösterip kim bunlar diyo bulamazsan açmıyo sayfayı ki bende etiketlenen resimleri bilemiyorm adam dagı tası etiketlemiş hesap o şekil kaldı :S
eski şifreni bilen varsa hesabını bu şekilde kitleme olanagına sahip bende kız arkadaşım şifresini degiştirdiginde eski şifre girerek kitlenmesine sebep oluyodum ordan biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: erdi-1991
Hesabın geçici olarak kilitlendi. Görünüşe göre bir başkası hesabına erişmiş. Güvene almak için hesabını geçici olarak kilitledik. Gizliliğin için, kilitli olduğu sürece başkaları hesabını göremeyecektir. Hesabını açmak için bir güvenlik kontrolünden geçmen gerekebilir. Bir başkasının hesabına erişmeye çalışmanın Facebook'un koşullarına aykırı olduğunu unutma. Bu ayrıca yasalara da aykırı olabilir. Erdi **** değilsen, İptal'e bas.
Diyor arkadaşlar yardımcı olabilcek birisi var mı?
Biri facebook adresine girmek isterken hesabın kilitlenmiş, güvenlikten geçerek tekrar aktif hale getirebilirsin hesabını, ya güvenlik sorusuyla yada arkadaşlarını resimden tanıyarak