Bir süredir girmediğim facebook hesabımın 2 gün önce çalındığını farkettim. Gmail hesabıma bakmasam farketmeyecektim bile. Facebook hesabını kurtarmak için yapılması gerekenleri denedim ama asla olmuyor. Facebook/hacked ' dan falan denedim, son hatırladığın şifreyi gir diyor, giriyorum ama yanlış diyor. Zaten şifre yanlış, adam hesabı çalmış yani şifreyi mi değiştirmeyecek. Support' a mail attım ama oradan dönüş olmadı. Benim asıl merak ettiğim ise şu oldu; adam hesabı çalmış ama hesabıma nolduğunu anlamadım. https://www.facebook.com/vietkhoa.nguyen.2005 Çaldığı hesap bu. Gören inanmaz ama giriş yapmaya çalıştığımda ''bu hesap sizin mi? '' diyor. Annemin hesaptan girip eski mesajlardan onayladım, benim hesabım bu yani. Ama 2 sene önce paylaştığı fotoğraflar falan var. Hesapları mı birleştirmiş bu napmış yani? Akrabalar, arkadaşlarım falan vardı ve takip ettiğim gruplar vardı, arada lazım oluyor kullanıyordum. Kurtarma ihtimalim yok mu bu hesabı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Eylül 2024; 20:4:4 > |
Bildirim