Şimdi Ara

Facebook hesabım kapatıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün gece facemde herzaman ki gibi takılıyordum sabah kalktım faceme bi girdim face hesabınız kapatılmıstır yazdı sinirden yerimden fırladım bundan önce 4 tane daha face hesabım daha böyle olmustu şimdiye kadar hiç bir tane bile uyarı almamıstım Lütfen yardım edin arkadaslar ne gerekiyosa yapalım yeterki facem açılsın

• Çok mu karı , kız ekledin ?
  • yok ya hiç uyarı almadım en fazla 5 kişiye istek atmısımdır şimdiye kadar çözüm arıyorum
  • bir hesabın kapatılır ona tamam derim ama dört tane hesabın kapanmış bununla beraber beş oluyor boş yere hesap kapanmaz demek'ki bir şey yaptın kapanmış orta da bir şey olmadan hesap kapanmaz.
  • Bilmiyorum kapanıyor sorgulamak yerine çözüm bulsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet11

arkadaşlar dün gece facemde herzaman ki gibi takılıyordum sabah kalktım faceme bi girdim face hesabınız kapatılmıstır yazdı sinirden yerimden fırladım bundan önce 4 tane daha face hesabım daha böyle olmustu şimdiye kadar hiç bir tane bile uyarı almamıstım Lütfen yardım edin arkadaslar ne gerekiyosa yapalım yeterki facem açılsın

BOŞ VER YENİSİNİ AÇ

• Banada oldu bro. hesabiniz gecici olarak kilitlendi yazdi ama bende. sonra sifremi yazdim girmeye calistim hepten kapandi bu sefer hesabiniz kapatildi gibi birsey yazmisti. Aradan zaman gecti tekrar denedim bu sefer acildi ama guvenlik sorusu sordu telefon numarasi sordu arkadaslarin resmini gosterip ismini sordu . 3 asamadanda gectim sonra acildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebooku e mail atman lazım spam olmadığını kanıotlarsan kşmliğinin fotokopisini çekip fakslıyorsun sana ait olduğuna ikna olursa açılıyor ama zahmetli iş o kadar önemli bilgilerin yoksa yenisini aç derim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.