Şimdi Ara

Facebook hesabım niye kapatılmıştır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 1-1,5 ay evvel falan bigün facebook hesabıma gireyim dedim bir baktım ki hesabınız kapatılmıştır diyor. Belki yanlışlık falan yapılmıştır diye bikaç gün bekledim ama açılmadı..Bende yeni bir hesap açmak zorunda kaldım. Ayrıca kapatılmasını gerektirecek yanlış bişey de yaptığımı sanmıyorum. Kimseyle kavga etmedim, mesaj atmadım vs..Bunu yapan bi hacker olabilir mi ne dersiniz? Sizin başınıza da benzer durumlar geldi mi?

• facebook polisi 3 hafta once kuruldu.başkasının fotosunu ve bilgilerini kullananlar ve kufurlu mesajlar atanların hesapları sorgu sualsiz hemen kapatılıyor.bunlardan birisidir.
  • yok dostum benim bu olay 3 haftadan baya fazla oldu. Nisan Ayının ortalarında falan oldu. Zaten saydığın şeyleri de yapmadım. Benden daha beter küfürleşen arkadaşların hesaplarına bişey olmadı..Aklım almıyo hala
  • Bu ara herkezin hesabı kapanıyor 2 arkadasımınkide kapandı onlarda köpürüyor :)
  • yaa kapatırken sebep gösterseler gene bi derece..öle bi anda çat diye kapanınca baya sinir oldum. Bence beni kıskanan bir yaptı veya yaptırdı..
  • Her gördüğün kızı eklersen.
  • yok be birader..toplasan 70-80 kişi vardı zaten..en fazla yarısı kızdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.