Merhaba arkadaşlar. Benim bir Play Console hesabım vardı. Bir gün bu uygulama bot hesaplarla ilişkili olduğu gerekçesiyle kapatıldı. Kaç kere mail attım ama hep taslak cevaplarla geçiştirdiler. Bir gün tesadüf eseri neden kapattıklarını buldum. Bildiğiniz üzere Google, yeni geliştiriciler için 20 tane test hesabı istiyor. Ben de mecburen yeni hesaplar açmak zorunda kaldım(tabi 20 hesabın 20'si de değil). Bu açtığım test hesaplarından birini bot sanmışlar. Girdim reCaptcha doğrulaması yaptım. Artık bot uyarısı vermiyordu. Sonrasında detaylıca bir mail attım bunula ilgili ama geri dönüş olmadı. Sonra cevaplayabilir misiniz diye bir mail attım ve son maili görmeden taslak bir cevap yazdılar. Ne yapabilirim? Şikayet edeceğim bir yer falan yok mudur? Çünkü haksız bir şekilde hesabım kapatıldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 31 Mayıs 2024; 1:12:44 > |
Play Console Hesabım Haksız Yere Kapatıldı Ne Yapabilirim?
-
-
Individual account yerine business account açın, vergi mükellefi olun, vergi formlarını doldurun... anladığım kadarıyla Google amatörleri, köşe dönmecileri tasfiye etmeye çalışıyor Play'den.
Şakkadanak release yapmayın, internal testing, closed testing, open testing süreçlerinde en az 8-10 tane release olsun, Firebase test labs kullanın, çıkan raporlarda major issues olmasın.
Payment profil'i sildim tekrar açarım nasılsa diye, meğer olmuyormuş öyle, bir sildin mi tekrar tanımlatmıyor, çok sordum "bilmiyordum, öğrenmeye çalışıyorum Play Console nasıl kullanılır" diye falan dedim, hiç taviz vermediler, mecburen gidip yeni hesap aldım. Muhattap bulamıyorsun zaten, ya robot ya da ilk kademe lay lay lom tipler yanıt veriyor, havanda su dövdürüyorlar sen bıkıp gidene kadar. -
Merhaba,
Aynı şey benim de başıma geldi ve dava açtım.
Google'ın Türkiye'de resmi temsilcisi var: Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti.
Temsilcisi olduğuna dair onlarca kanıt var; Google'ın bizzat kendi beyanları, TBMM dijital Mecralar Komisyonundaki toplantılardaki ifadeleri, Rekabet Kurumu karar metinlerindeki raportör tespitleri, İstanbul Ticaret Odası kayıtları ve daha neler. Tüm deliller internette mevcut.
Eğer haksızca mağdur edildiğini düşünüyorsan Google'ı temsilen Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti.'ye dava açabilirsin. Davan kabul edilecektir ancak organik bağ, temsilcilik ile ilgili delillerini dava dilekçene eksiksiz koyman lazım.
Başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF81DE69C -- 22 Haziran 2024; 22:45:37 > -
hocam davayı ne zaman açtınız ve durum süreç nedir? Bende dava açmayı düşünüyorum bilgi alışverişinde bulunmamız mümkün müdür? telegramım: bmerdogan teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X