Şimdi Ara

Facebook hesabını geri alma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aylardır internetim yoktu. Face'e de telefonumdan bağlanıyordum sürekli. Dolayısıyla şifremi unuttum. Mail adresim de çok eski, onun da şifresini hatırlamıyorum. Üstüne üstlük, Facebook'un bana sorduğu güvenlik sorusuna ne dediğimi de hatırlamıyorum... Hatta güvenlik sorusunu ne zaman aktif hale getirdim ondan bile haberim yok, şok oldum güvenlik sorusu sorunda bu ne la diye. Şimdi ne yapabilirim?

• Molookus M kullanıcısına yanıt
    marka mesaj at . bilgilerini gir . şifre al
  • quote:

Orijinalden alıntı: foers

marka mesaj at . bilgilerini gir . şifre al

Mark'a nasıl mesaj atabilirim? Telefonumdan girili durumdayken Mark'ın resmi hesabını bulup mu? Ama ilgilenmez ki, onca insan mesaj atıyordur sonuçta. Ve bilgilerini gir derken? Nereye giriyim?
  • Molookus M kullanıcısına yanıt
    yardımdan mesaj atabilirsin
  • quote:

yardımdan mesaj atabilirsin

Bulamıyorum ki. Facebook'la nasıl iletişime geçeceğimi bulamıyorum. Yardım'a basınca kategoriler var bir sürü soru cevap şeklinde başka yok. Hiçbir iletişim adresi falan yok. Nerden ulaşıcam biraz açıklar mısın hocam?
  • Facebook yardıma mesaj at. Linki var onun bulursun. Başka bir e-posta isterler . Bilgilerini falan arkadaşlarını sorarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ilk önce bir interneti olan akrabana git. Bilgisayardan yapman daha rahat olacaktır. İlk olarak "şifremi unuttum"a tıkla, "E-posta, Telefon, Kullanıcı Adı veya Ad ve Soyadı" altındaki kutucuğa kullanıcı adını gir. (bknz: facebook'da profiline girdiğinde senin seçmiş oldugun kısaltma) Daha sonra ise gelen seçenekte de çözemiyorsan, o seçenekte sana telefon ile kod yazıyorlar. Telefonunu facebook'ta bilgilerinde paylaştıysan bunu seçebilirsin. Eğer paylaşmadıysan "bunlara erişimin yok mu ?" bu kısıma tıkla. Daha sonra yeni bi e-posta adresini oluştur. Onu çıkan seçenekte yeni e-postanı yaz kısmına yaz. Ardından devam et. Bundan sonra yapman gereken 3 tane güvenilir, ulaşabileceğin arkadaşlarını seçmen gerek. Bu arkadaşların kesinlikle Facebook'unda kayıtlı olması lazım. Onları seçtikten sonra onlara kod gidecek. Bu 3 arkadaşından o kodları aldıktan sonra hesabını geri almış olacaksın.

• quote:

Facebook yardıma mesaj at. Linki var onun bulursun. Başka bir e-posta isterler . Bilgilerini falan arkadaşlarını sorarlar

Hocam işte facebook yardımın adresini bulamıyorum sorun orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.nowitzki

Dostum ilk önce bir interneti olan akrabana git. Bilgisayardan yapman daha rahat olacaktır. İlk olarak "şifremi unuttum"a tıkla, "E-posta, Telefon, Kullanıcı Adı veya Ad ve Soyadı" altındaki kutucuğa kullanıcı adını gir. (bknz: facebook'da profiline girdiğinde senin seçmiş oldugun kısaltma) Daha sonra ise gelen seçenekte de çözemiyorsan, o seçenekte sana telefon ile kod yazıyorlar. Telefonunu facebook'ta bilgilerinde paylaştıysan bunu seçebilirsin. Eğer paylaşmadıysan "bunlara erişimin yok mu ?" bu kısıma tıkla. Daha sonra yeni bi e-posta adresini oluştur. Onu çıkan seçenekte yeni e-postanı yaz kısmına yaz. Ardından devam et. Bundan sonra yapman gereken 3 tane güvenilir, ulaşabileceğin arkadaşlarını seçmen gerek. Bu arkadaşların kesinlikle Facebook'unda kayıtlı olması lazım. Onları seçtikten sonra onlara kod gidecek. Bu 3 arkadaşından o kodları aldıktan sonra hesabını geri almış olacaksın.

Evde şu an internet var, bağlattım. Ve aynen dediğini yaptım hocam. Ama sorun şurada, bunlara erişimin yok mu dedikten sonra yeni mail eklediğimde güvenlik sorusu soruyor bana ve cevabını bilmiyorum! Ne ara koydum ben o soruyu hiçbir fikrim de yok. Burada tıkanıp kalıyorum işte hocam

• Dostum güvenlik sorusu koyman kötü olmuş. Normalde dediklerimi yapsan ulaşabilirdin facebook'una. Ama ben yine farklı yollar deneyeceğim. Birşey öğrenirsem sana söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.nowitzki -- 20 Haziran 2013; 16:51:04 >
  • quote:

Dostum güvenlik sorusu koyman kötü olmuş. Normalde dediklerimi yapsan ulaşabilirdin facebook'una. Ama ben yine farklı yollar deneyeceğim. Birşey öğrenirsem sana söylerim.

Aynen dostum ya güvenlik sorusu olmasa rahat rahat kurtarırdım işte, çok kötü oldu. Çok iyi olur, bir şey bulursan haber ver lütfen ne yapacağımı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molookus

quote:

Dostum güvenlik sorusu koyman kötü olmuş. Normalde dediklerimi yapsan ulaşabilirdin facebook'una. Ama ben yine farklı yollar deneyeceğim. Birşey öğrenirsem sana söylerim.

Aynen dostum ya güvenlik sorusu olmasa rahat rahat kurtarırdım işte, çok kötü oldu. Çok iyi olur, bir şey bulursan haber ver lütfen ne yapacağımı bilmiyorum

Dostum üzülerek söylüyorum ama gerçekten yapabilecek birşeyin yok gibi. Yani e-posta sifreni unutman sorun değil, diğer türlü yapabilirdik. Ama güvenlik sorusunu sorması sıkıntı yaratıyor. Sen bana özelden e-postanı ver, ben bir denemeye çalışayım. Ama olcağını sanmıyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.