Şimdi Ara

facebook işlemciyi kilitliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar site ismi vermek zorundayım çünkü sorunum sadece fabookta oluyor facebbok sitesine chrome dan veya IE den girince pc kilitleniyor ve bi daha res atana kadar açlışmıyor mozilla dan girdiğimde ise mozilla nın bilgisayarda bi problemi var sürekli çökme habercisi veriyor bu 2 sorun benim başımı ağrıttı çözüm varsa paylaşabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim :)

• RAM miktarınız nedir?
  • 4 GB CPU %10 %20 arasında gidip geliyor bellek kullanımıda 1.48 Gb facebook u açtığım anda kilitlendiği için o anda bakamıyorum kullanım miktarlarına
  • Tarayıcıya haiz bir eklentiden dolayı olması muhtemel, Facebook etkinlik kazandırıyordur. Tarayıcı ve üzerinde yer alan tüm eklentileri silip, tekrar kurar mısınız?
  • ilk seferinde onu yaptığımda oldu ama ertesi gün tekrar oldu ve bu sefer chrome u tekrar kurduğumdada işe yaramadı
  • arkadaşlar çözümü yok malesef ama facebboka ana sayfa dışından bir bağlantıdan bağlanınca oluyor sorunu yaşayanlar için geçici bir çözüm
  • bencede eklentilerden olabilir , combofix falan bir kur dene belki düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

RAM miktarınız nedir?

merhaba

yeni notebook aldım 1 hafta önce.

Dün güncellemeleri yapayım dedim hepsini.
    bide java güncelledim..

www.facebook.com

entere bastığımda makine 20 sn kitleniyor..

8gb ram var

kardeşimin deli 3 senelik i3 4 gb ram ondada yaklaşık 50-60 saniye bazen kitlenme geçmiyor reset atıyoruz..

virüs oldugunu sanmıyorum hiçbirşey indirmedim microsoft güncelleme dışında ve java
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.